[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА на трибуните ?

Мнениеот Asterix » 18 фев 2011 11:40

Преди и след мача ще е опасно . Знам само за хореографията на Левски , че ще е доволна доста и мисля че няма да е само 1 ;)

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 18 фев 2011 11:42

POPCORN написа:не очаквам нищо хубаво.най-много да има ексцесии

След мача ще е много опасно,а и господата полицаи няма да успеят да овладеят положението за пореден път

...................A вие за война ли се настройвате,и как човек да отиде да гледа футбол в БГ със семейството си?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 18 фев 2011 11:49

luxorus написа:

След мача ще е много опасно,а и господата полицаи няма да успеят да овладеят положението за пореден път

...................A вие за война ли се настройвате,и как човек да отиде да гледа футбол в БГ със семейството си?

Що вие????човека казва това, което най-вероятно ще се случи, а не че той ще ходи на война.....просто винаги има някакви такива неща каквото и да се прави. Особено сега, когато мача е на Герена.........според мен ще има работа за полицията още в зародиш като Красна Поляна, Сточна Гара..........
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 18 фев 2011 11:55

Кога пък е имало проблеми в Красна Поляна???Квартал подобен на Младост като количество цесекари?
Тръгва си шествието от Орлов Мост,отиваме 5000 човека,надвикваме ви за пореден път,правим си шоуто и се прибираме по живо по здраво :)

пп Виж имаше едни други заигравки,дето лескарите си позволиха да направят преди няколко седмици,без никакви причини и там вече някои неща може и да се случат..

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 18 фев 2011 11:59

Kuco_Pile написа:К
Тръгва си шествието от Орлов Мост,отиваме 5000 човека,надвикваме ви за пореден път,правим си шоуто и се прибираме по живо по здраво :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 18 фев 2011 11:59

Avenger написа:
luxorus написа:

Що вие????човека казва това, което най-вероятно ще се случи, а не че той ще ходи на война.....просто винаги има някакви такива неща каквото и да се прави. Особено сега, когато мача е на Герена.........според мен ще има работа за полицията още в зародиш като Красна Поляна, Сточна Гара..........

Братле аз съм от Красна поляна първо там квартала е по скоро червен и второ се познаваме и двта лагера израсли сме заедно до сега непомня да сме се били там.

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 18 фев 2011 12:00

Kuco_Pile написа:Кога пък е имало проблеми в Красна Поляна???Квартал подобен на Младост като количество цесекари?

пп Виж имаше едни други заигравки,дето лескарите си позволиха да направят преди няколко седмици,без никакви причини и там вече някои неща може и да се случат..

Абсолютно редовно става нещо в красна поляно, но както и да е..... и да станаха някои неща и с 14ки и с не знам какво си...но въпроса е, че няма да си го получи тези, които ги правят тези неща, а някой невинен нормален човек, който иска спокойно да си иде на мача..ама уви....няма такъв филм......пак ще има 10 на 2 20 на 5 и т.н. и от двете страни писание по форумите колко големи мъже са.... се тази темата отново се измести много, за пореден път в много теми напоследък все така :)
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 18 фев 2011 12:01

Аз очаквам стадиона да е пълен на ЕЛ КЛАСИКО за първи път от много време,все пак мача е на клубен стадион,след като милионите фенове на двата отбора немогат да напълнят 45/50 хил. стадион :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,естественно ще има страхотна атмосфера,за това какво ще става след мача ,ами мислете като искате да се биете какви фенове сте ,на някои само това им е в главата а не футбола АМИ ОПРАВЯЙТЕ СЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 фев 2011 12:04

Един от транспарантите на Левски ще е:

"С мизерия и демагогия, така градихте червената си митология."
Изображение

Потребителски аватар
doni89cska
Контакти:

Мнениеот doni89cska » 18 фев 2011 12:05

Батков да се готви да купува нови седалки, не го казвам за да се заяждам, а защото такъв е българският манталитет и реалност.

Върни се в “Архив”