Спарта Прага-Ливърпул 0:0 (FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 17 фев 2011 19:31

Спарта Прага
4
7%
Ливърпул
43
73%
равен
12
20%

Общо гласове: 59

styopa
Контакти:

Re: Спарта Прага-Ливърпул

Мнениеот styopa » 18 фев 2011 00:28

pens написа:И на Кени, и на футболистите не им се играе в Лига Европа. На мен пък не ми се гледа. Това е турнирът на Източна Европа. Колко ще спечели Ливърпул от Лига Европа? Милион евро от групите и още 3-4 до финала. Та само 3-4 милиона лири е едно място нагоре в Англия. Този турнир не е за Ливърпул. Защо ни е да сме първи на село?

Глупости.Днес някакъв нормален мач стана.За това ниво на турнира не ни и трябва повече.От къде на къде е отписана ЛЕ малко не мога да си обясня.
Иначе че ни и трябвало... то ще си помисли човек че всяка година по 5 трофея взимаме,та да не ни трябва ЛЕ.

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 18 фев 2011 00:35

styopa написа:
pens написа:И на Кени, и на футболистите не им се играе в Лига Европа. На мен пък не ми се гледа. Това е турнирът на Източна Европа. Колко ще спечели Ливърпул от Лига Европа? Милион евро от групите и още 3-4 до финала. Та само 3-4 милиона лири е едно място нагоре в Англия. Този турнир не е за Ливърпул. Защо ни е да сме първи на село?

Глупости.Днес някакъв нормален мач стана.За това ниво на турнира не ни и трябва повече.От къде на къде е отписана ЛЕ малко не мога да си обясня.
Иначе че ни и трябвало... то ще си помисли човек че всяка година по 5 трофея взимаме,та да не ни трябва ЛЕ.

Не ме разбра. Аз също мисля, че повече не ни трябва. А и не съм казал, че са го отписали. Просто играят на "ниски обороти", както казват БГ коментаторите, защото този турнир не е приоритет за английските клубове. Написал съм и защо. Просто парите там са други. Ще ме контрирате с Фулъм, но те са малък тим.
Пише се Левски, чете се Любов.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 18 фев 2011 00:42

Е от финансова гледна точка победителя не взима толкова малко.Ако не се лъжа взима малко повече от 1/4 финалист за ШЛ(което не е чак толкова малко).
Според мен като приоритет за сега не може да си проличи толкова.Спарта са някакъв нормален източно европейски отбор и може спокойно да се премине даже и с резервите.Миналата година до полуфинала си влязохме с една голяма част от резервите.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 18 фев 2011 09:39

Чиста проба загубени 2 часа, хората са казали - бий, за да те уважават. Поне Кени си даде сметка, че голяма част от "игралите" снощи просто не стават. Дани Уилсън според мен даде заявка за добро бъдеще, въпреки, че по неговата зона нямаше кой знае к'ва активност.
Гого не го обвинявайте - и вас така да ви притиска Репка, и вие ще се ошашавите.
Иначе се върнах назад в годините, в култовия хулигански филм "Защо" за ултрасите на Спарта Прага :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 18 фев 2011 09:46

Mighty Reds написа:Гого не го обвинявайте - и вас така да ви притиска Репка, и вие ще се ошашавите.

Интересно ми е картона на Нгог за какво беше, аз видях Репка да го блъска и задържа, не мисля и че имаше реплика от страна на Нгог
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 18 фев 2011 09:51

MaCuMo написа:
Mighty Reds написа:Гого не го обвинявайте - и вас така да ви притиска Репка, и вие ще се ошашавите.

Интересно ми е картона на Нгог за какво беше, аз видях Репка да го блъска и задържа, не мисля и че имаше реплика от страна на Нгог

Соломоновско решение му викат или "вържи попа, да е мирно селото". :mrgreen:
Колкото по-бързо забравим "играта" от снощната среща, толкова по-добре за нас, styopa беше написал нещо от сорта, че нищо фатално не се е случило и че има реванш другата седмица, все пак т'ва си е турнир с елиминации и играта не е от кой знае к'во значение - съгласен съм с него.
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 18 фев 2011 11:09

Томаш Репка = Дженаро Гатузо 2 :lol:
А за активността на Дани Уилсън е нормално да липсва, тъй като до колкото знам той си е централен защитник.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 18 фев 2011 11:13

LFC1892 написа:Томаш Репка = Дженаро Гатузо 2 :lol:
А за активността на Дани Уилсън е нормално да липсва, тъй като до колкото знам той си е централен защитник.

Имах предвид, че чехите не нападаха по дясното си крило, бяха съседоточили силата на атаките си по лявото - срещу Глен Джонсън.
Затова и не мога да преценя дали Дани Уилсън би се справил като ляв защитник, една невралгична за 'Пуул позиция.
Bill Shankly

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 18 фев 2011 13:30

Доста слаб мач за наще , но се надявам на Анфийлд да ги бием с разлика.Добра новина е връщането на Джо Коул и отново даването на шанс за играчи който рядко са титуляри.Като цяло резултата не е лош , в Англия 100 % победа ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 18 фев 2011 14:57

Хора успокойте се, тука гледам разни призиви за революция, но ги отдавам на бушуващите хормони през пубертета :)
Нормален европейски мач като гост беше това и дори само заради играта на Уилсън си заслужаваше да се проведе срещата. Все пак този турнир е нещо като домашните купи, където точно резерви и юноши получават шансове да се докажат и съм сигурен, че Краля си е направил достатъчно изводи, не случайно днес казва, че е много доволен от резултата.
А тези които казват, че не си заслужавал този турнир да им припомня на какъв отбор са фенове! Европа винаги е била полето за изява на Ливърпул, неслучайно и в двата турнира най-великите финали са с наше участие, а ако не се лъжа една купа на Уефа (ЛЕ) ще ни направи едноличен лидер по брой трофеи там.

Върни се в “Ливърпул”