Трансферите в Арсенал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Еден Азард в Арсенал ??

Мнениеот scooool » 18 фев 2011 08:11

Той става свободен агент лятото борбата за него ще е голяма

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 18 фев 2011 08:37

Момчето има договор с Лил до лятото на 2014, доколкото знам. Въпреки това лятото се надявам собствениците на МЮ да развържат кесията и САФ да го вземе, както стана и с Кристиано Роналдо, който по онова време също го водеха мега талант.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 18 фев 2011 09:30

cska_kts_888 написа:
Frankie Lampard написа:Страшен е, но ако го вземете ще трябва да продадете някое от крилата си, вероятно катюшата.

Забележка:Казва се Азар, не Азард... :)

Еми за заместник на Аршавин мисля,че ще е идеално...Те във различните сайтове различно го пишат ама мерси ще знам вече :)

По скоро на мястото на Росицки. Според мен той (Росицки) ще си ходи през лятото. Доколко това е правдоподобна информация е друг въпрос. Все пак Венгер иска да привличе (поне според пресата ;) ) крилото на "светците" Чембърлейн. Ако това е така, то според мен ще предпочите английския играч.
Ще видим.
Последна промяна от gunner4life на 18 фев 2011 09:46, променено общо 1 път.
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 18 фев 2011 09:44

Има договор до лятото на 2014. ;)

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 18 фев 2011 11:06

MaCuMo написа:Не мисля че Арсенал ще платят толкова пари, просто политиката им не е такава. Той струва около 20М евро.

До колкото знам Венгер го следи и му е голям фен което ме кара да мисля,че ще извади 15-20 млн за да го вземе !Те шефовете на Арсенал му бяха дали лятото 60 млн паунда за трансфери ама той взе само Кошчелни и продаде Едуардо такаче пари има само от него зависи !! А доколко гледам Азар май си е фен на Арсенал....
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 18 фев 2011 11:10

Neftochimic1892 написа:дано колуми да го вземе :) но венгер не веднъж е показал ,че не изпуска млади талантливи футболисти ,тъй че кофти за пул :)

Според мен Венгер лятото ще продаде Росицки,Аршавин и Денилсон и ще вземе Чембърлейн и Азар и конкуренцията ще стане страшна..Че сега се вижда като махне Уолкът и Насри и другите са за нищо по фланговете..А Аршавин този сезон нищо не е показал само където вкара на Барса ама за цял сезон е малко...
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 18 фев 2011 12:19

cska_kts_888 написа:
MaCuMo написа:Не мисля че Арсенал ще платят толкова пари, просто политиката им не е такава. Той струва около 20М евро.

До колкото знам Венгер го следи и му е голям фен което ме кара да мисля,че ще извади 15-20 млн за да го вземе !Те шефовете на Арсенал му бяха дали лятото 60 млн паунда за трансфери ама той взе само Кошчелни и продаде Едуардо такаче пари има само от него зависи !! А доколко гледам Азар май си е фен на Арсенал....

Венгер беше голял фен и на Модрич но цената му се видя голяма. Според мен ще плати толкова пари само ако продаде Фабрегас. Не че няма пари, просто футболна политика, но ако продаде Фабрегас ще трябва да доведе звездно популнение!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Еден Азар в Арсенал ??

Мнениеот Frankie Lampard » 18 фев 2011 15:03

Венгер има над 150 милиона за трансфери, но е такъв инат, че никога няма да ги даде, просто мисли в переспектива и за доброто на клуба...

Евала му правя...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 18 фев 2011 17:45

Името на Азар нашумя наскоро, но явно е талантлив щом специалист, като Венгер го е харесал. Въпроса е, колко ще струва и ще може ли Арсенал да се пребори с конкурентите. От друга страна самия играч много добре знае, как се работи на Емирийтс и как се чувстват младите при Венгер. Смятам, че при артилиристите ще му е по-добре, отколкото примерно в Челси. След края на сезона от Арсенал ще си тръгнат поне три-четерима. Първи ще е Росицки, след това може би Денилсон, Скилачи, Алмуния и накрая, но 100% Аршавин. Руснака си го искат в Зенит, а те са богат клуб и могат да платят 20 милиона. Ето от къде могат да дойдат парите за Азар. Едва ли ще искат повече.

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 19 фев 2011 10:31

Frankie Lampard написа:Венгер има над 150 милиона за трансфери, но е такъв инат, че никога няма да ги даде, просто мисли в переспектива и за доброто на клуба...

Евала му правя...

Да и точно поради тази причниа Арсенал е доста финансово стабилен....
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Върни се в “Арсенал”