Доволни ли сте от стартовете на ШЛ и ЛЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Доволни ли сте от стартовете на ШЛ и ЛЕ
и на четирите мача от шампионската лига излиза най големия коефициент.правете си изводи
Ами като резултатност ( защото на мен ми харесва когато има гоолове) ми хареса най-вече Рома - Шахтар 2-3.Очаквано украинците биха и хубавото е , че този мач предполага много голове на реванша.Една голова гонка ако мога така да кажа.В другите мачове имаше по - малко голове но има интрига за сметка на това.Барса ще гони задължителна победа и то с над 2 гола е най-сигурно за тях.Милан ще гони да връща гола.Валенсия трябва да атакува също на реванша...Засега няма резултат от типа Вердер - Лион 1-7 примерно.Но има интрига.За Лига Европа гледах Неаполитанци и очаквах повече от този мач но...
Лига Европа попринцип е по-слабия турнир.Ще има интересни зблъсаци но няма гаранция , че ще са интересни.Миналата година да не забравяме Валенсия с Вия и Вердер какво сътвориха.НЕзнам сега ще се повтори ли... Напред продължават Динамо , Аякс и Леверкузен.С шансове са Сити, Ливърпул и Порто ( на базатаа на това , че са домакини...) Има и много Руски клубове с шанс напред.ЦСКА, Спартак и Зенит..само Рубин маи заминава...Ще има интригуващи двоики занапред но какво ще стане никои незнае...Нищо чудно испанското участие да приключи още този кръг
От това съм разочарован.Засега реални шансове занапред има само Реал.Другите трябва да се борят с зъби и нокти.Реал просто не са си изиграли мача но те там са ясни.Реал продължава.Които чака изненада се лъже. Лион не са във върхова форма , Реал иска да мине тази пропаст Осмифинала и ще са амбицирани.Победа с 2-1 там с гол на Бензема примерно и победа дома си У МАДРИД !
Или повторение на осмифинала Барселона - Лион от преди години.1-1 с гол на французин за Барса и после 4-1 или 5-2 не помня в Испания.. 
Лига Европа попринцип е по-слабия турнир.Ще има интересни зблъсаци но няма гаранция , че ще са интересни.Миналата година да не забравяме Валенсия с Вия и Вердер какво сътвориха.НЕзнам сега ще се повтори ли... Напред продължават Динамо , Аякс и Леверкузен.С шансове са Сити, Ливърпул и Порто ( на базатаа на това , че са домакини...) Има и много Руски клубове с шанс напред.ЦСКА, Спартак и Зенит..само Рубин маи заминава...Ще има интригуващи двоики занапред но какво ще стане никои незнае...Нищо чудно испанското участие да приключи още този кръг
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
В повечето дербита отборите играха по-предпазливо, докато на някои от по-малко очакваните мачове се получиха хубави срещи или пък интересни като развой резултати. Очаквано.
Честито ми първо мнение във форума!
Честито ми първо мнение във форума!
rock`n`roll baby
ОФАНЗИВА
ОФАНЗИВА
- doni89cska
- Контакти:
Мисля, че Лига Евопа се превръща в много сериозен турнир, даже вече е.
- sven_goran
- Контакти:
Барса и Арсенал направиха запомнящ се мач...
Турнира набира интерес в заключителните етапи .
lyv написа:Какво мислите за първите мачове и стартирането на двата турнира, според мен имаше повече скучни мачове най-вече в ЛЕ, отколкото интересни и драматични...
Нормално е да има скучни по две причини:Първо,колко отбора играят наистина красив и атакуващ футбол в света,че да има интересен и завързан мач
Мачовете,които наистина ми харесаха бяха Арсенал-Барса,донякъде този на Милан/Понеже Гатузо цял мач правеше шоу
Като по-слаби бих определил Наполи-Виляреал,Валенсия-Шалке,мача на Пуул,както и победите на Динамо К. и Байер/Не за друго,но в тези два мача нямаше интрига/