Доволни ли сте от стартовете на ШЛ и ЛЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hektor54
Контакти:

Re: Доволни ли сте от стартовете на ШЛ и ЛЕ

Мнениеот hektor54 » 18 фев 2011 10:56

и на четирите мача от шампионската лига излиза най големия коефициент.правете си изводи

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 18 фев 2011 11:07

Ами като резултатност ( защото на мен ми харесва когато има гоолове) ми хареса най-вече Рома - Шахтар 2-3.Очаквано украинците биха и хубавото е , че този мач предполага много голове на реванша.Една голова гонка ако мога така да кажа.В другите мачове имаше по - малко голове но има интрига за сметка на това.Барса ще гони задължителна победа и то с над 2 гола е най-сигурно за тях.Милан ще гони да връща гола.Валенсия трябва да атакува също на реванша...Засега няма резултат от типа Вердер - Лион 1-7 примерно.Но има интрига.За Лига Европа гледах Неаполитанци и очаквах повече от този мач но...
Лига Европа попринцип е по-слабия турнир.Ще има интересни зблъсаци но няма гаранция , че ще са интересни.Миналата година да не забравяме Валенсия с Вия и Вердер какво сътвориха.НЕзнам сега ще се повтори ли... Напред продължават Динамо , Аякс и Леверкузен.С шансове са Сити, Ливърпул и Порто ( на базатаа на това , че са домакини...) Има и много Руски клубове с шанс напред.ЦСКА, Спартак и Зенит..само Рубин маи заминава...Ще има интригуващи двоики занапред но какво ще стане никои незнае...Нищо чудно испанското участие да приключи още този кръг :( От това съм разочарован.Засега реални шансове занапред има само Реал.Другите трябва да се борят с зъби и нокти.Реал просто не са си изиграли мача но те там са ясни.Реал продължава.Които чака изненада се лъже. Лион не са във върхова форма , Реал иска да мине тази пропаст Осмифинала и ще са амбицирани.Победа с 2-1 там с гол на Бензема примерно и победа дома си У МАДРИД ! :mrgreen: Или повторение на осмифинала Барселона - Лион от преди години.1-1 с гол на французин за Барса и после 4-1 или 5-2 не помня в Испания.. :geek:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Anarchy!
Контакти:

Мнениеот Anarchy! » 18 фев 2011 11:35

В повечето дербита отборите играха по-предпазливо, докато на някои от по-малко очакваните мачове се получиха хубави срещи или пък интересни като развой резултати. Очаквано. :arrow:

Честито ми първо мнение във форума! 8-)
rock`n`roll baby
ОФАНЗИВА

Потребителски аватар
doni89cska
Контакти:

Мнениеот doni89cska » 18 фев 2011 12:10

Мисля, че Лига Евопа се превръща в много сериозен турнир, даже вече е.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 18 фев 2011 20:51

Барса и Арсенал направиха запомнящ се мач...

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 19 фев 2011 22:35

Турнира набира интерес в заключителните етапи .

Потребителски аватар
Martinho
Контакти:

Мнениеот Martinho » 20 фев 2011 13:10

lyv написа:Какво мислите за първите мачове и стартирането на двата турнира, според мен имаше повече скучни мачове най-вече в ЛЕ, отколкото интересни и драматични...

Нормално е да има скучни по две причини:Първо,колко отбора играят наистина красив и атакуващ футбол в света,че да има интересен и завързан мач :?: Второ,това са първи мачове,всеки дебне и чака,ако трябва и 90 минути :) За това и няма толкова голове или тръпка по време на мач....Но на реваншите ще е друго,гарантирам ти ;)

Мачовете,които наистина ми харесаха бяха Арсенал-Барса,донякъде този на Милан/Понеже Гатузо цял мач правеше шоу :lol: /,Бенфика-Щутгарт,Севилия-Порто,Базел-Спартак М./Уникален мач :o /

Като по-слаби бих определил Наполи-Виляреал,Валенсия-Шалке,мача на Пуул,както и победите на Динамо К. и Байер/Не за друго,но в тези два мача нямаше интрига/

Върни се в “Футбол - Свят”