Уважаеми колеги,
днес преглеждам новините и попадам на една интересна статия: Матеус отсвирва вечното дерби.
Г-н Матеус е предния безхаберник в националния отбор.
Щом ще отсвири най-интересния мач в първенството /поне като емоционален заряд/, за какво въобще е селекционер??
Или той няма какво ново да види, ами той "отборът" си ясен?!
Докога, Чавдар Янков, който го прехвърлят от отбор в отбор всеки трансферен прозорец ще бъде титуляр и въобще викан за "национал"?
Как никой не разбра че, трябва да се изметат 80% от лицата, които се подвизават с националната фланелка и да се заложи на новото??
Тогава, хората ще бъдат по-снизходителни към този т.нар. отбор и лека полека ще се стабилизират нещата.
И напоследък ставаме за смях под път и над път?Омръзна ни да ни правите на маймуни!!!Омръзна ни и скоро ще Ви се ...... ката!!Бъдете сигури Вие жалки СМЕХТВОРЦИ от "Златното поколение", които тотално се компроментирахте и заличихте невероятния спомнен от онзази 1994г.
Искам да коментирате докога ще гледаме едни и същи нещастници да се разхождат пред 100-200 човека роднини и персонал, дошли на мача с покани, за да не се набутат случайно.
Не Ви ли писна и на Вас от този неспирен цирк??
Апелирам и към ГОНГ - най-силната неформална организация, способна да обедини хората на които им дреме за тъпия футбол в България, поканете г-н Немеца и го разкъсайте от неудобни въпроси??
Защо само едни и същи "спецове" наблюдаваме, които постигат едни същи "резултати", продължават да късат нервите на хората???
Ако може някой да отговори на тези въпроси??
Моля, да заповяда!
Тема за Лотар Матеус
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Матеус е същият, като предходните...
Защо само едни и същи "спецове" наблюдаваме, които постигат едни същи "резултати", продължават да късат нервите на хората???
Може ли да ти отговоря? Защото играчите са едни и същи - просто са слаби.
Може ли да ти отговоря? Защото играчите са едни и същи - просто са слаби.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Eвала за този пост. И аз мислех да пусна подобна тема, като видях, че Матеус нямало да гледа Левски-ЦСКА. А кой мач по дяволите ще гледа развратния немец. Може би се готви усилено за Академик-Пирин или Миньор-Калиакра. По дяволите на всичко и всички вече в тоя шибан бг футбол и шибания български футболен съюз. Но вече почти не останаха хора, на които да им пука за тоя национален отбор, щото феновете си зяпат Манчестър Юнайтед, гледат Барселона и Реал и въобще не им се занимава с българсата пошлост. Но Матеус не е виновен, че е един развратник, провалил се почти навсякъде в кариерата си като треньор. Кариерата му вървеше все по-надолу и нямаше да се очудя да го бях видял скоро в някоя държава от Близкия изток, но тогава се появи Боби Михайлов- Перуката, който след няколко години на натиск от страна на медии, общественост и т.н. да назначи най-после чужденец на националния отбор избра възможно най-неприемливият и евтин чуждестранен треньор- Лотар Матеус. Но дори и Бойко Борисов при идването на немеца съвсем реално и трезво коментира: Най-много да се ожени за някоя българка. Само че това трудно ще стане, защото Лотар си намира жени извън Б-я и цялото му внимание очевидно е насочено към тях, вместо да гледа най-голямото българско дерби. Явно човекът си мисли, че знае вече всичко за българския футбол и всички играчи у нас са му ясни. За него изглежда е много по-добре да отиде да гледа някой мач в истинската европа на някой чужд отбор като ПСВ, вместо да седи в Б-я. Че какво лошо има да ходиш във Франция, Англия или дори Украйна, а можеш да вземеш и любовницата с теб, пък и да го съчетаеш с една готина почивка в някой скъп хотел. А какво да кажем за мача с Естония, всичко вече взе да отихва сякаш. А не е минала и седмица от тази трагична дата за българския футбол. Отстраниха 6-ма съдии от Пловдив и с това си измиха ръцете. ТОВА Е НЕНОРМАЛНО, ТОВА Е ПРОСТО ЛИПСА НА КАКВАТО И ДА Е ОТГОВОРНОСТ. А дори и тези момчета нямаше да бъдат отстранени, ако не бяха разнищили случая в 7 дни спорт. Вчера Михайлов след дълго мълчание най-после се благоволи да излезе пред общественото внимание и да каже нещо за този срамен мач с Естония. Това, което каза беше, че не е имало никаква договорка за мач с Боливия. Да, ама на техният сайт пишеше друго, Уефа също са били изписали първоначално в сайта си за подобен мач. Но дори и да е било така, това ОПРАВДАНИЕ ЛИ Е ЗА МАЧА С ЕСТОНИЯ, Г-Н МИХАЙЛОВ. Оправдание ли е за безобразното ни първенство, за това, че няма бази, няма терени, че няма методика, че не се прави абсолютно нищо за българския футбол, оправдание ли е за безобразно слабия ни национален отбор, откакто Михайлов оглави БФС. За това, че вече толкова години не може да се намери подходящ треньор.
Аз мисля, че на хората им писна от ръководство на БФС. Писна им от Боби, от Емо, от Орманджиев, от Лечков и от всички други, които седят и печелят там пари за сметка на футбола ни и държавата. Аз мисля, че е време да се махат всички там, но лошото е, че не виждам опозиция на тези търтеи и лентяи, които живеят на гърба на българския футбол
Аз мисля, че на хората им писна от ръководство на БФС. Писна им от Боби, от Емо, от Орманджиев, от Лечков и от всички други, които седят и печелят там пари за сметка на футбола ни и държавата. Аз мисля, че е време да се махат всички там, но лошото е, че не виждам опозиция на тези търтеи и лентяи, които живеят на гърба на българския футбол
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Само Левски и ЦСКА ли играят футбол?
Онооо съшото ка'т предишното .
Жалко .... Точно това ме притесняваше ! Целта е само една , по направи един цикъл с националите, да подобри визитката, ако може де и хайде в нова авантюра в някоя друга измислена държавица ! Май Сашо Д. ще се окаже прав, колкото и да не ми се иска. Тоя германец мисли само с малката глава, горната я носи само за прически !
-
- Контакти:
Много бързо започнахте с критиките.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:Много бързо започнахте с критиките.
Е какви критики , не е стъпвал на мач от Миньор - ЦСКА септември . Ако се става селекционер само със четене на весници и някой да ти казва , кой да викаш във националния . По добре Чичо Пенчо да викнат , поне ще пуска малко лафове , не този разгонен немски " селекционер"
-
Същият е ,но има една съществена разлика с предходните ,много по- харесван е от жените

[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Много сте зле! Значи щом няма да отиде на Левски -ЦСКА, не става за националния отбор
Или може би това, че извикал няколко левскари, пък не ги пуснал да играят и вече се превърна в "същия като предишните"...
В България ако 3 000 000 души(смятат че) разбират от футбол, ще има 2 999 999 различни варианти а състав на националния отбор...

Или може би това, че извикал няколко левскари, пък не ги пуснал да играят и вече се превърна в "същия като предишните"...
В България ако 3 000 000 души(смятат че) разбират от футбол, ще има 2 999 999 различни варианти а състав на националния отбор...