Локо СФ взе нападател
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локо СФ взе нападател
Да бяхте засадили по едно дърво в двете наказателни полета на стадиона, по-добре беше ми се струва, ама айде. Дано само не ме накара да си взимам думите обратно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

RED LABEL написа:дано се наложи в локо, има талант но не и за цска
Викаш при вас са на почит анонимни италианци и негри?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Ама една тема, ако не и видите сметката на минутата, не можете да заспите, нали?
Някакси вътрешно ви е едно такова празно....
3-4 мнения да се заядат двама човека.
3-4 да го оплюят човека, защото видиш ли в гранда, в който сменят играчите по-бързо отколкото треньорите момчето е изиграло 4 мача има - няма.
И край с темата.Само колегата от Литекс се изказа конструктивно, останалите мнения ли трупате, време ли губите...?
Дано в Локомотив започне да показва нещо.(дано зашие няколко гола на сини и червени, та да им затвори устите)
Той и Гошо Метъла не играеше нищо в Левски.А пък в Славия си цъка повече от прилично.Така че, не се знае, знае ли се.
Някакси вътрешно ви е едно такова празно....
3-4 мнения да се заядат двама човека.
3-4 да го оплюят човека, защото видиш ли в гранда, в който сменят играчите по-бързо отколкото треньорите момчето е изиграло 4 мача има - няма.
И край с темата.Само колегата от Литекс се изказа конструктивно, останалите мнения ли трупате, време ли губите...?
Дано в Локомотив започне да показва нещо.(дано зашие няколко гола на сини и червени, та да им затвори устите)
Той и Гошо Метъла не играеше нищо в Левски.А пък в Славия си цъка повече от прилично.Така че, не се знае, знае ли се.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
veseo написа:RED LABEL написа:дано се наложи в локо, има талант но не и за цска
Викаш при вас са на почит анонимни италианци и негри?
за италианците акуаро и грило са добри. само незнам за какви негри ми говориш и какво имаш против тях ? а в локо нямаше ли негри или асамоа е бял като пуканка ? весо ти си расист.
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
преслав е 3 класи над саидходжа незнам какво се цели с този трансфер.ако трябва да се запълват дупки да бяха дали шанс на някой юноша по добре.ама както и да е може пък момчето да опровергае всички и да направи нещо запомнящо се ама надали...
IRON FOREVER!!!
Не ми е по сърце,но дано се справи.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
- toni_del4ev
- Контакти:
Стига сте го плюли човека!!! Първо му даите шанс и тогава. Мисля че двамата с Преслав могат да се сработят.

лично аз вярвам на това момче пожелавам му поне 15 гола през пролета и още с монтана да вкара 3
САМО ЛОКО
САМО ЛОКО
САМО САМО ЛОКО
-
loko 1979 написа:лично аз вярвам на това момче пожелавам му поне 15 гола през пролета и още с монтана да вкара 3
САМО ЛОКО
Абе,по един гол на два мача да вкарва, пак ще е добре!
начи на саид баща му е милионер
и го боли кура за футбола
наще го зимат за без пари,тоя че ебе курви
с една дума: Курви,бело и царско село !
и го боли кура за футбола
наще го зимат за без пари,тоя че ебе курви
с една дума: Курви,бело и царско село !