Трансферите в Арсенал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Re: Трансферите в Арсенал?

Мнениеот gunner4life » 11 фев 2011 11:35

^
Абсолютно съм убеден, че Сеск няма никога да играе за друг клуб в Англия освен Арсенал.
Ситуацията с Торес е различна от тази със Сеск.
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Еден Азар в Арсенал ??

Мнениеот cska_kts_888 » 17 фев 2011 23:20

Футболистът на Лил Еден Азар сподели, своите очаквания за бъдещето си като вижда трансфер в Арсенал.Наскоро Зинедин Зидан подкани Реал Мадрид да привлече младата надежда.
Азар обаче като, че ли гледа повече към Арсенал, където развиват младите футболисти, като е отказал на Челси преди шест месеца.

За феновете на Арсенал-Как ви се струва едно евентуално преминаване на Азард при нас ?? Аз много искам да го земем,защото това момче има невероятен талант със Джак Уилшър може да станат добър тандем !
Последна промяна от cska_kts_888 на 18 фев 2011 11:42, променено общо 1 път.
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Еден Азард в Арсенал ??

Мнениеот Frankie Lampard » 17 фев 2011 23:25

Страшен е, но ако го вземете ще трябва да продадете някое от крилата си, вероятно катюшата.

Забележка:Казва се Азар, не Азард... :)

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 17 фев 2011 23:36

Frankie Lampard написа:Страшен е, но ако го вземете ще трябва да продадете някое от крилата си, вероятно катюшата.

Забележка:Казва се Азар, не Азард... :)

Еми за заместник на Аршавин мисля,че ще е идеално...Те във различните сайтове различно го пишат ама мерси ще знам вече :)
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 17 фев 2011 23:37

Не мисля че Арсенал ще платят толкова пари, просто политиката им не е такава. Той струва около 20М евро.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
okotie
Контакти:

Мнениеот okotie » 17 фев 2011 23:47

MaCuMo написа:Не мисля че Арсенал ще платят толкова пари, просто политиката им не е такава. Той струва около 20М евро.

В случаи като този с Еден биха я нарушили, той наистина е страшен, стига да е в по-силен отбор да го покаже.

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 17 фев 2011 23:51

невероятен футболист....който го вземе ще удари джакпота....най големия талант в Белгия с Лукаку от Андерлехт.тук в Белгия се пише мн за интерес от големите отбори за двамата най ве4е от Англия..интересното е 4е и двамата не са истински белгийци.надявам се и БГ да се усетят ве4е и да запо4нат да натурализират добри футболисти за Националния отбор.това е единственото спасение засега за Нашите.не се виждат никакви таланти в държавата ни с изклю4ение на Тонев който ако до 1г не излезе поне в Германия е загубен.има и още един мн голям талант за който се пише тук.едно мом4е на което не му знам името-той играеше в Левски а последно беше преотстъпен в Пирин..гледал съм го-талант отвсекаде но защо е в Пирин.......... :?:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 18 фев 2011 00:02

дано колуми да го вземе :) но венгер не веднъж е показал ,че не изпуска млади талантливи футболисти ,тъй че кофти за пул :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 фев 2011 00:15

okotie написа:
MaCuMo написа:Не мисля че Арсенал ще платят толкова пари, просто политиката им не е такава. Той струва около 20М евро.

В случаи като този с Еден биха я нарушили, той наистина е страшен, стига да е в по-силен отбор да го покаже.

Доколкото знам договора на Азар изтича това лято....ако е наистина така вече то самия футболист ще зависи къде ще отиде защото много отбори ще го искат...въпроса е дали той ще избере парите, шанса за развитие или нещо друго което само той знае :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 18 фев 2011 00:18

Азар има договор до 2014...

Върни се в “Арсенал”