Спарта Прага-Ливърпул 0:0 (FT)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Спарта Прага-Ливърпул
Ужас, ужас. Нгог е пълна дупка заедно с Лукас. Нгог до 20/25 минута нямаше правилно отиграна топка. Няма какво да говорим. Лукас и той нищо не струва. Като някой жокей е. А за съдията няма какво да кажа...освен че е подкупен.
-
- Контакти:
Кени орпеделено трябва да даде шанс на младите защото те ще са надахани и ще се доказват мисля че единствения на терена който ще играе добре от тези е Кол той ще иска да се докаже а др играят някво статично стоят си на позицията щом и Кайт не бяга сматайте за какво става впрс
Н'Гог пречи на другите да играят 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
liverpool-4ever написа:Аз не разбрах защо искахме Кени .. Да поддържа стила на Ходжсън (що-годе добра защита и безидейна атака и разчитане на този отпред) или да въведе свежест в атаката, красива игра, да бъдем отбор за подражание и да го направи само както той си знае.
Абе на теб какво ти става тия дни? Първо победа за Спарта, сега и това??
13 на 3 опити за гол за Спарта....леле....Дано задържим разния до края 
Сега вади Н'Гог за Шкъртел...резултата ли ще пазим....а защо не пусне Пачеко примерно....

Сега вади Н'Гог за Шкъртел...резултата ли ще пазим....а защо не пусне Пачеко примерно....
Последна промяна от Gil-galad на 17 фев 2011 23:45, променено общо 1 път.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Neftochimic1892
- Контакти:
шкъртел на мястото на нгог 

- liverpool-4ever
- Контакти:
Neftochimic1892 написа:шкъртел на мястото на нгог

Gil-galad написа:13 на 3 опити за гол за Спарта....леле....Дано задържим разния до края
или аз гледам друг мач или от тея 13 опита за гол само 2-3 са истински

MaCuMo написа:Gil-galad написа:13 на 3 опити за гол за Спарта....леле....Дано задържим разния до края
бе не знам ама май са си повеч еот наще както и да ги погледнем
Gil-galad написа:MaCuMo написа:Gil-galad написа:13 на 3 опити за гол за Спарта....леле....Дано задържим разния до края
бе не знам ама май са си повеч еот наще както и да ги погледнем
аз не казвам че нашите са много или че играем нещо, но и те нямат кой знае кви положения.