@ Keanu^Reeves
Миличък, мога ли да попитам на колко години си? Уж следиш темата, уж ми четеш мненията и накрая пак нищо не си разбрал.
Благодаря, че ме светна, че г-н Батков определя кой е треньор на Левски,аз все си мислех, че аз съм човека, който ще казва " кой да кара влака"
Темата съм я пуснал, като просто съм копирал статиите и съм дал линк за това, ама кой да види. Не съм си и помислял, дори за секунда, че собственика на ФК Левски 1914 ще смени Емил Велев, обаче ако не си забелязал, това тук е форум, място , където феновете се събират, обсъждат нещата и в крайна сметка си изказват личното мнение. Аз многократно в този форум съм заявявал, че от футбол не разбирам, не съм си крил никога, че съм лаик в тази област, ама за сметка на това- разбирачи тук- колкото щеш- с лопата да ги ринеш.
Ако си беше направил труда да четеш както трябва, а не както ти изнася, щеше да забележиш, че говоря и за Гочето и за Любчо Петрович, от тях имам само добри спомени.
Не ми говори за Левски, сякаш е някакъв велик европейски гранд, виждал съм много смешни треньори за последните 20 години, като почнеш от Павел Панов, минеш през Мишо Вълчев, Г. Тодоров, Абрамчик, Вуцов и завършим с Кокала. Ако смяташ, че Дуци е по-лош треньор от тях- да имаш да вземаш.
Относно Мъри- престанете вече с хленченето по него. Да, направи невероятни неща и ни донесе много радост, факт който ще си остане завинаги. Обаче вчерашния мач с Черноморец отново лъсна единствения му, но за сметка на това голям недостатък- страшно е праволинеен, вече 5 година кара с тази тактика, а се вижда, че вече с нея не върви. Станимир Стоилов си има сериозна работа в добър клуб, където получава отлична за нашите стандарти работа. Там не вярвам да му се месят, има пълната свобода и може само да се развива. Малко са интелигентните треньори като него в нашето първенство и това му го признават всички- и врагове и приятели. Аз не вярвам докато е адвокатчето президент на сините, Мъри да се върне, достатъчно е умен, за да не се унижава дотолкова. Когато той си прецени, ще се върне начело на сините, нека преди това докаже и с друг отбор, че успехите му не са били случайни или плод на късмет.
Това е, остани си със здраве.