Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Какво е това ново чудо в Левски?
Надиграха ни и това е истината, и то без много положения. Защитата и Гошо бяха под всякаква критика. В нападение отново видях онзи Левски от преди години - от защита шут напред към Гонзо и каквото стане! Бях забравил този тип грозна тактика! Кокала започва да изчерпва кредита си на доверие!!! Ако в следващият мач играем по същият начин, ще започна да не го харесвам...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
L_Messi написа:Кашчей написа:L_Messi написа:Абе виж сега, то е ясно, че Локото си бяха дошли със съдията за тоя мач, но нашите бяха толкова зле, че не се наложи Никито Йорданов да подпре Локото, както си трябва.![]()
И да пляскаш и да не пляскаш, това си е самата истина.
Има ли мач, в който не сте победили и да не е виновен съдията?Поне един-едничък ми спомени.Вие сте такива гевреци в момента, от които само дупката е останала, ама се съдиите ви виновни бе, мамамустара.Кога ви подпират като Кулата в Пиза, тогава са готини, нали?Сега загубихте един мач и то от отбор, който играе великолепно от началото на сезона, ама пак някой друг ви е крив.Чакам съобщение, че Камбуров е обявен за враг на народа и трябва да бъде съден, задето си е позволил да вкара 3 гола на "Левски", които са абонирани да не губят и, ако загубят, правят рекламация тутакси.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *
Прочетох голяма част от мненията с някои съм съгласен с други не.Съгласен съм,че недоказани чужденци нямат място нито в Левски нито в който и да е друг отбор.Крайно време е да се променят нещата на законова основа и да се дадат по-големи преференций на хората даващи пари за футбола за да могат те от своя страна да си поразвържат кисийте и да направят базите като в белите страни за да могат качествени специалисти и футболисти да идват на работа тук.Сега какво е?С изключение на Герена и изкуствения терен на Бургас други качествени терени няма.Стадионите се рушат,школи никакви.При тази обстановка кой уважаващ себе си средноевропейски треньор или футболист би дошъл тук,ами никой разбира се,затова хора като Дуци ще обикалят отбор след отбор вместо да вземат да си изкарат тапия.Що се отнася до това кой да е треньор аз съм за Вили Вуцов.Колкото и отричан в това число и от мен след отпадането ни от ШЛ той единствен бе с реална представа за съперника и мачовете които направиха БАТЕ след това напълно оправдаха думите му.А що се отнася до Мъри,нека го оставим да работи за национала,защото Мъри е национално богатство и мястото му е там!
Re: Стартов състав !
------------------Петков--------------------------
-----------Генев------------------Рабех----------
Миланов----------------------------------Минев-
------------Гаджев---------Да Коща--------------
-------------------Дарко-------------------------
Зе Соарес----------------------------------Жо
-----------------Гонзо---------------------------
-----------Генев------------------Рабех----------
Миланов----------------------------------Минев-
------------Гаджев---------Да Коща--------------
-------------------Дарко-------------------------
Зе Соарес----------------------------------Жо
-----------------Гонзо---------------------------
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
Ей така, както ви четях разсъжденията, реших и аз да се изходя!...
В китната ни /откъм боклуци/ мамковина всеки работи каквото не му е работа, затова що пък мен да не ме назначи Ганьо Смолянски за треньор на любимият ми отбор! Той ще ми плаща още по-малко отколкото на Велев, а аз ще взимам в пъти повече отколкото ми дава чорбаджията сега... Всички ще бъдем доволни и "Левски" /вярвайте ми/ няма да играе по-зле отколкото в момента!!!

И обещавам да не съм толкова нагъл, колкото Кокалченцето!!!

В китната ни /откъм боклуци/ мамковина всеки работи каквото не му е работа, затова що пък мен да не ме назначи Ганьо Смолянски за треньор на любимият ми отбор! Той ще ми плаща още по-малко отколкото на Велев, а аз ще взимам в пъти повече отколкото ми дава чорбаджията сега... Всички ще бъдем доволни и "Левски" /вярвайте ми/ няма да играе по-зле отколкото в момента!!!

И обещавам да не съм толкова нагъл, колкото Кокалченцето!!!

Последна промяна от Deliba6 на 13 апр 2009 19:45, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Поне бате ще ги научиш да четат и пишат грамотно- това е сигурно. 

Ми да що не.Ще се редуваме на по месец всички тука от форума-хем ще направим по някой лев,хем ще видим кой най-много я "разбира" 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Кашчей написа:Има ли мач, в който не сте победили и да не е виновен съдията?Поне един-едничък ми спомени.Вие сте такива гевреци в момента, от които само дупката е останала, ама се съдиите ви виновни бе, мамамустара.Кога ви подпират като Кулата в Пиза, тогава са готини, нали?Сега загубихте един мач и то от отбор, който играе великолепно от началото на сезона, ама пак някой друг ви е крив.Чакам съобщение, че Камбуров е обявен за враг на народа и трябва да бъде съден, задето си е позволил да вкара 3 гола на "Левски", които са абонирани да не губят и, ако загубят, правят рекламация тутакси.
Мисля че ясно казах, че в мача с Локото бяхме трагични. Къде съм писал, че съдията е виновен?Ти да не би да не можеш да четеш или пък имаш развинтено въображение?
- INZAGHI_99
- Контакти:
Re: Моята истина за Левски
yasen написа:Значи всичко започна след миналогодишния мач Левски - Локо Сф 0:1 с нещастен гол в 90 мин.! Тогава никой, абсолютно никой, дори и враждебните червени журналисти не подклаждаха тема за Оставка на Мъри. Просто никой не си го беше и помислял! Въпреки, че разликата беше 16 т. Тогава обаче Мъри бе в началния си етап на градене на нов отбор...тримата бразилци, беше договорен Гаджев, в напреднала фаза бяха преговорите за Георги Христов и въобще имаше сериозни предпоставки за изграждане на нов силен Левски (след безумната и необяснима за мен масова разпродажба на ключовите ни футболисти през зимата). Тогава обаче незнайно защо, онзи с мустаците, реши че Мъри и Наско са продали мача с Локо Сф. Не знам дали е била само тази причина, но това е абсурдно с гол в 90 мин. мач не може да уговори. АЗ ВЕЧЕ НЕКОЛКОКРАТНО ПИСАХ ТЕМИ КАКВА Е ТИПИЧНАТА СХЕМА ЗА УРЕЖДАНЕ НА МАЧ - ГОЛ В НАЧАЛНИТЕ 5-10 МИН И СЛЕД ТОВА БЛЪСКАНЕ ПО ТОПКАТА ЦЯЛ МАЧ(КАКТО СЕ СЛУЧИ ВЕЧЕ В РЕДИЦА СЪМНИТЕЛНИ МАЧОВЕ ПРЕЗ МИНАЛИЯ И ТОЗИ КРЪГ) Но нека се върна към Левски. Та това беше най-голямата грешка на Батков в неговия живот. Просто всичко започна от там. Имахме си ясна стратегия за развитие, с точния треньор, с точния спортно-технически директор. БАТКОВ РАЗВАЛИ ВСИЧКО.
Вече е късно за каквито и да е било промени. Трябва да доиграем сезона и след това сериозни промени. Ако трябва даже и Батков да продава отбора. Той вече доказа, че е некадърен ръководител, след като досега Мъри и Наско го покриваха за неговите неадекватни решения.
П.С. Искренно се надявах Краси Балъков през зимата да поеме Левски, просто онзи изравнителен гол на Симонович в 90 мин срещу цска ни класира на 1 място за есенния полусезон и с това запази главата на Кокала. Иначе нито той, нито онова недоразумение-журналистчето Вуцов не заслужават да бъдат заместник на Мъри като треньор в Левски.
АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ ЯСЕН ПЕТРОВ ИЛИ ИЛИЯ ГРУЕВ, АКО НЕ Е МЪРИ СТОИЛОВ!
Приятелю!!!
Стига с този Мъри!( аз също в мого теми съм писал защо Мъри е един измислен журналистически балон, който в момента се пука в Литекс) Стига с този! Всичките успехи се дължаха на Играчите не на този човек, Другият огромен фактор и НАИСТИНА ЖЕСТОКА ГРЕШКА НА идиота батков е НАСКО СИРАКОВ( ПО ЖИЗНЕНО ТОЗИ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е ИЗП.ДИРЕКТОР В ЛЕВСКИ).
Не си прав сега е момента да се даде шанс на НОВ МЛАД СПЕЦИАЛИСТ ДА ПОЕМЕ ОТБОРА В ОСТАВАЩИТЕ СРЕЩИ ДА ИЗБИСТРИ СЪСТАВА, да види кои играчи стават и кои не , да направи нужните промени с трансфери през лятото и да има изградена база за новият сезон! Кой да е новият тренер- в момента избора е много ограничен- докато в началото имаше избор- като Груев( който в момента е пом. на Балъков), Балъков( лично мое мнение - съсипа два отбора в Швейцария- искренно се радвам,че е далеч от нас), Ясен Петров - в момента нямам идея с какво се занимава, П.Михтарски- човека има качества и все пак Ни е дал доста голове, а и друго той е близак до школата в Благоевград( неизчерпаем източник на таланти)
и до тук мисля, че се изчерпах с имената на достойни млади тренери.
Колкото до Гочето и Грозданов - Моля ВИ СЕ!!!!!!!!!

Има и друг вариант- Аз него искам Най-много - Вячеслав Грозни( аз все още съм доста млад, но достатъчно голям бях когато той ни водеше) - за мен Левски игра най- атрактивният и нападателен футбол при него, на МАЧА С кръвният враг 2:0 ги бихме никога няма да забравя какво истинско ЗАБАВЛЕНИЕ И КАКВА КРАСОТА ИМАШЕ ВЪВ ФУТБОЛА ИЗПОВЯДВАЩ ЛЕВСКИ!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- Keanu^Reeves
- Контакти:
mike28 нищо лично, но си много смешен .... и! Не издържах вече и реших да го напиша, от два дена ти следя безсмилената тема дето си я написал и ако не си излея душата относно твоите мисли в твойта глава дето си ги мислиш, може да избухна и да си изкарам на някой друг незаслужено!!!!
Кажи ми ти, тъ...нар такъв, не искам да обиждам от уважение! Как можа да ми сложиш във Форума на Левски такава тема за един такъв измислен "специалист" какъвто е Муци ли е Руци ли, не го познавам!!!! Но това е по-смешен човек и от Велислав Вуцов! По-добре Вили, че е Левскар по наследство, отколкото там си някакво Сръбско еквивалентче на Велислав!
Нищо лошо към теб! Но айде млятисе стига глупости! Това не е Спартак ти Варна или Сливен! Това е ЛЕВСКИ. В ЛЕВСКИ няма място за такива хора, дето по пресконференции се обяввяват как ще водят този и онзи отбор на 1/8 Финал в там, където дори и квалификации няма да играе през живота си този човек на име - Симонович! Просто да си избие от главата, че някога може да стане Треньор на ЛЕВСКИ! Това няма да го бъде, или поне си мисля, че все още г-н Батков не си е загубил до толкова ума, че да ми го сложи и него да закопае още повече Левски!
На Симонович мога само да кажа нека само си мечтае да играе в Шампионска лига, но не и с ЛЕВСКИ, ако иска там с Партизан, Звезда, ЦЕСЕКА, но в Левски няма място за Набедени треньори като него и ПИЯНИЦА!!!! Държа да подчератя Пияница! Той е същият като Вуцов, много говори и се хвали, и се само-ПРЕДЛАГА на Левски и ЦЕСЕКА, ама нищо няма да направи! Цял живот ще си седи там по села и паланки във Спартак-Варна и Сливен!
Айде моляви се не ми говорете глупости какъв силен мач направил на Лаута! Спартак-Варна едно време биеха ЦЕСЕКА и Левски, па камоли на Лаута!!!! Сега дето тоз измисления Треньор отишъл да ги спасява, нека си ги спасява!!! То са за неговото дереже, но не и в ЛЕВСКИ!
Л Е В С К И заслужава Треньор Българин и обичащ Левски, такъв какъвто беше Станимир Стоилов-МЪРИ!!! Но не е единствен Мъри в България, има още няколко като Станимир Стоилов, като се позамислите малко ще ги откриете! Но по-важно е Батков да го мисли какви ще ги върши след мача с Литекс, защото в Ловеч и без треньор мача ще го изкараме за 0-0. Убеден съм, че ще направим този път Равен в Ловеч.
И още нещо да кажа тези мнения по Форумите кой да бъде нов Треньор са напълно безмислени! Има си Президент той ще реши кой да бъде новият Треньор! Ние сме длъжни да му вярваме! Президента си носи отговорност той за действията! Mike28 ти си един никой, че да казваш кой да бъде Треньор! Единствено Тодор Батков е този който трябва да го избере и да си понесе отговорността за избора!
И другото, последно, което ще кажа, стига с тоз Дарко Тасевски, видя се, че за нищо не става ликето му макдонско, ама никой не поиска да ме послуша в този Форум, когато го казах! Така, че и за този случай си отговаря Тодор Батков, ако иска да го гони, ако не той да си носи отговорсността, на мястото на Дарко Тасевски трябва да играят ЮНОШИ на Левски! А не като тоз Мизерник на заплата и си прави кефа в България! Вън от България! Тука е място за истински ЛЕВСКАРИ!
Кажи ми ти, тъ...нар такъв, не искам да обиждам от уважение! Как можа да ми сложиш във Форума на Левски такава тема за един такъв измислен "специалист" какъвто е Муци ли е Руци ли, не го познавам!!!! Но това е по-смешен човек и от Велислав Вуцов! По-добре Вили, че е Левскар по наследство, отколкото там си някакво Сръбско еквивалентче на Велислав!
Нищо лошо към теб! Но айде млятисе стига глупости! Това не е Спартак ти Варна или Сливен! Това е ЛЕВСКИ. В ЛЕВСКИ няма място за такива хора, дето по пресконференции се обяввяват как ще водят този и онзи отбор на 1/8 Финал в там, където дори и квалификации няма да играе през живота си този човек на име - Симонович! Просто да си избие от главата, че някога може да стане Треньор на ЛЕВСКИ! Това няма да го бъде, или поне си мисля, че все още г-н Батков не си е загубил до толкова ума, че да ми го сложи и него да закопае още повече Левски!
На Симонович мога само да кажа нека само си мечтае да играе в Шампионска лига, но не и с ЛЕВСКИ, ако иска там с Партизан, Звезда, ЦЕСЕКА, но в Левски няма място за Набедени треньори като него и ПИЯНИЦА!!!! Държа да подчератя Пияница! Той е същият като Вуцов, много говори и се хвали, и се само-ПРЕДЛАГА на Левски и ЦЕСЕКА, ама нищо няма да направи! Цял живот ще си седи там по села и паланки във Спартак-Варна и Сливен!
Айде моляви се не ми говорете глупости какъв силен мач направил на Лаута! Спартак-Варна едно време биеха ЦЕСЕКА и Левски, па камоли на Лаута!!!! Сега дето тоз измисления Треньор отишъл да ги спасява, нека си ги спасява!!! То са за неговото дереже, но не и в ЛЕВСКИ!
Л Е В С К И заслужава Треньор Българин и обичащ Левски, такъв какъвто беше Станимир Стоилов-МЪРИ!!! Но не е единствен Мъри в България, има още няколко като Станимир Стоилов, като се позамислите малко ще ги откриете! Но по-важно е Батков да го мисли какви ще ги върши след мача с Литекс, защото в Ловеч и без треньор мача ще го изкараме за 0-0. Убеден съм, че ще направим този път Равен в Ловеч.
И още нещо да кажа тези мнения по Форумите кой да бъде нов Треньор са напълно безмислени! Има си Президент той ще реши кой да бъде новият Треньор! Ние сме длъжни да му вярваме! Президента си носи отговорност той за действията! Mike28 ти си един никой, че да казваш кой да бъде Треньор! Единствено Тодор Батков е този който трябва да го избере и да си понесе отговорността за избора!
И другото, последно, което ще кажа, стига с тоз Дарко Тасевски, видя се, че за нищо не става ликето му макдонско, ама никой не поиска да ме послуша в този Форум, когато го казах! Така, че и за този случай си отговаря Тодор Батков, ако иска да го гони, ако не той да си носи отговорсността, на мястото на Дарко Тасевски трябва да играят ЮНОШИ на Левски! А не като тоз Мизерник на заплата и си прави кефа в България! Вън от България! Тука е място за истински ЛЕВСКАРИ!