ДОКОГА ЩЕ НИ ПРИЧЕНЯВАТ БОЛКА???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: ДОКОГА ЩЕ НИ ПРИЧЕНЯВАТ БОЛКА???

Мнениеот Ticha » 13 апр 2009 20:03

:lol: :D :lol: :D :lol:

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 13 апр 2009 20:09

boing373 написа:Истината е , че вие не сте силен, но и ние не сме слаб отбор! Все пак днес - оспорван мач, макар и не много качествен, заслужена ваша победа, предвид че играхме без 5 титуляра! :D

С петте ви титуляра Спартак Вн ва направиха смешни,и то в Пловдив.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
boing373
Контакти:

Мнениеот boing373 » 13 апр 2009 20:15

Да, ама от двата мача през сезона за Спартак 1 точка, за Локо - 4 точки! Чао! :D

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 13 апр 2009 20:21

boing373 написа:Да, ама от двата мача през сезона за Спартак 1 точка, за Локо - 4 точки! Чао! :D

Така е.Имах предвид играта на двата отбора ;) .

Потребителски аватар
boing373
Контакти:

Мнениеот boing373 » 13 апр 2009 20:28

Нищо чудно ако Левски и Литекс се разберат още тази седмица - Литекс - купата, Левски - каквото остане, да останете валад! Май натам вървят нещата! :D

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 13 апр 2009 20:30

Бе засега поне в защита се държим, въпреки, че днес на мача с Локо Пловдив..... не е като да не допускахме левашки грешки! Хеле Лазаров (20-ти номер) няколко пъти ми скъса нервите много яко!
Лошото е, че един отбор не може и не трябва да разчита само на здравата защита! За да се печелят мачове трябват голове, а головите положения ги създаваме все по-трудно! :(
А колкото до Какалов... когато се обсъждаше дали ни трябва в отбора, аз бях много крайно настроен срещу него и доста хора тук ми се озъбиха за това, но се вижда кой беше прав през зимата!

П.П. С тази игра, която гледах и днес, и срещу Левски не трябва да се надяваме на нещо повече от Х в Надежда и при това за равен ще ни трябва доста късмет!
Изображение

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 13 апр 2009 20:40

boing373 написа:Нищо чудно ако Левски и Литекс се разберат още тази седмица - Литекс - купата, Левски - каквото остане, да останете валад! Май натам вървят нещата! :D

Голяма работа,няма да е за първи път.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 13 апр 2009 20:41

за какалов спор няма..той откакто е дошъл е или контузен или като влезе да играе е меко казано слаб..като някоя балерина е..едно рамо и хвърчи на земята..не мисля че имаме някаква полза от подобен футболист,нито върши някаква работа..а само стои тук получава си сигурно не малката заплата и чака да дойде лятото и чао..а заради това колио се чувства длъжен да го пуска,а вместо това един Тошко Колев му се захабява таланта на пейката..днес примерно вместо тази балерина,при резултат 2:0 можеше да влезне Тошко,той поне си е нашо момче и ако не друго поне не му липсва желание да изяде тревата и ако влезе в добра форма може да имаме много по-голяма полза отколкото какалов
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 13 апр 2009 20:46

a за левски и литекс май на там отиват нещата..но пак нищо няма да е загубено за нас,а и са малко сметки без кръчмар..понеже левски трудно ще мине цска,а кой е казал че литекс с тая трагична игра ще вземат купата..а ние въпреки сравнително слабата ни игра до тук..един равен ако измъкнем сега в софия и после ако бием литекс тук си ставаме фаворитти за третото място..и въпреки че сега играта малко куца,все пак имаме можеше и добри футболисти които рано или късно отново ще заиграят както могат и както са го показвали,така че нещата по скоро ще се оправят ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 13 апр 2009 20:48

charlitobg написа:Да СЪЖЕЛЯВАМ ЗА правописните грешки. Но не си бях в къщи и писах от друг Компютар, а там буквите са на друго място. Няма значение важното е да сте ме разбрали къкво искам да кажа другото всеки го прави. Няма идеални . Сега сигурно ще ми отвърнете че и с Футболистите е така ??? да ама тях няма да ги чуете да се извинят за слаба игра нали??? Само Черно море

а на този КОМПЮТАР какво му е?

Върни се в “Черно море”