Мнениеот kiko75 » 17 фев 2011 13:15 

Този проект, както и трите в Етрополе са по "програма за развитие на селските райони". 
Да не говорим, че сме сигурно единствената балканска страна, която няма база в която да ходят на подготовка клубните ни отбори. Ходиме в Гърция, Кипър, Турция и прочие съседни страни, а едно време всички идваха при нас. Тази база ще се изплати в пъти по-бързо, отколкото ако се отпуснат пари за два-три изкуствени терена на някой от отборите в елита ни. Именно затова и от Европа не забавят отпускането на финансиите.[/quote]
и  кой ще отиде там на подготовка само ми итересно аз знам че това са европеиски пари и омишлено се правят в раионите кадето има най много имиграти за да няма кой да им потърси сметка   ми да направят база в някое пловдивско село ефекта ще 6 пъти по голям но ако кадидастват ще получат един голям среден пръст[/quote]
Ми кажи речи половината ни А група, както и всички отбори, които не могат да си позволят да излезнат в чужбина на подготовка.
Попринцип знам за какво говориш, може би си прав, но е глупаво да не се радваме, че поне нещо се усвоява, пък било то и в Трявна.[/quote]
ми  ако искаш да се обзаложим че няма да има повече от 2 отбора на подготовка в трявна а в Банско ще има 30 защото трявна няма капацитет да поеме повече няма леглова база  а тия терени ще си ги бутат в г.....

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.