Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levski_1914
Контакти:

Re: Какво е това ново чудо в Левски?

Мнениеот levski_1914 » 13 апр 2009 17:30

независимо от вси4ко момчетата заслужават подкрепа от всички истински левскари които със сълзи на очи приеха тая загуба аз съм един от тях от тези които страдаха истински и го болеше много,но момчетата сега трябва да покажат че са мъже и да се преборят като истински левскари със сърце и душа ,като ицо, гонзо,живко,и гошо ,сега е времето да покажем на тия свине които знаят само да мразят и незаслужено да печелят мачове,както и незаслужени титли в миналото, Левски е отботра на народа,Левски е наи обичания отбор,с наи много публика ,велико е да си левскар заради борбата с несправедливоста. но накрая вярвям ще триумфираме и вярваите 6те е много сладка тая титла.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Re: Дузпи срещу левски и цска

Мнениеот goteborg » 13 апр 2009 17:34

galder написа:Да, така е! Аз помня че на пресконференцията треньора на Рилецо беше задрямал и Стойчо като думна по масата, микрофоните подскочиха, а онзи се стресна завалията. Пък за мача Левски и Локо Сф пак беше съдия Д.Д. и пак имаше някво подобно изказване ама го забравих вече. Иначе как да свирят дузпи против армейците когато противниците им рядко достигат до наказателното поле, а там срещат твърдата, но позволена игра на безстрашните армейски защитници. Преди 3 години само ги порязаха в мач срещу Левски, когато настоящия им изп. директор легна за дузпа и Генов посочи бялата точка. Сините спечелиха с въпросната измислена дузпа, а на лицето на Д.Боримиров грейна ехидна злорадстваща усмивка. Беше брутално, несправедливо и пошло!
Ох,недей моля те,ще ме разплачеш...горките вие.Човек живи да ви ожали от тия неправди,на които сте жертва.Аре ходи при г.а. да плачете заедно...
Save Ukraine!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Re: ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯТ ВРАГ

Мнениеот INZAGHI_99 » 13 апр 2009 17:58

L_Messi написа:
BiJuTeRa написа:МОМЧЕТО което е направило темата е много право и аз не искам тази ТИТЛА но ме е яд че всички чорбари познати ми го натякват и от това се дразна :twisted: :twisted:

Е, ти пък... Титлата в нашето първенство няма кой знае каква стойност, истината е в Евромачовете. Мисля си, че за нас левскарите е много по-важно отборът да играе хубав футбол, отколкото да печели титли и купи.

Само че те това за хубавият футбол НЕ СА ГО ЧУВАЛИ!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 апр 2009 18:04

L_Messi написа:
moliva написа:Абе я коментирайте това което направи Списич при центрирането преди Петков да боксира.За мен това е 100% нарушение.Нямаш право да посягаш така с ръка защото това обърква вратаря.Това е нарушение в нападение даже ако е по-строг съдиата може и картон да поже.А иначе че Левси игра безобразно е абсолютна така, но нека съдийте да свирят поне чистите ситуации.Визирам 100% нарушения за втори жълт картон на Камбуров и Дзаферович и още поне 3 пропуснати чисти жълти картона. Не че това би омаловажило добрата игра и победата на Локо но следващият мач без Камбуров, Дзаферович и мойе би още някой ако е натрупал 5 картона няма да изглеждат по същия начин.Така че нека поне очевадните нарушения да се наказват независимо при какъв резултат се правят. :!: :!: :!:

Абе виж сега, то е ясно, че Локото си бяха дошли със съдията за тоя мач, но нашите бяха толкова зле, че не се наложи Никито Йорданов да подпре Локото, както си трябва.

Изображение Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

donpacko
Контакти:

Re: Дузпи срещу левски и цска

Мнениеот donpacko » 13 апр 2009 18:11

Левскар съм ама когато мача се завържи за един от двата гранда идва на помощ съдията ВИНАГИ,къде със дузпа,къде със нарушения коитo се свирят все във една посока и така на татака докато не се премахне това от футбола ни не ни чака нищо добро.А относно до това от кога не е свирена дузпа срещу двата отбора и аз нямям спомен освен мачовете помежду им.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Re: Стартов състав !

Мнениеот INZAGHI_99 » 13 апр 2009 18:12

Хайде и аз да се включа, първо да кажа- изключваме Гонзо ,Петков , Жо и Гошо Христов плюс двама от юнощите Балтанов и Гаджев другите ВЪН!
вратар-Петков( Митрев, Димитров)
защита- Александър Митев, Симеон Георгиев, Симеон Иванов, Антонио Петков( или момчето от локото Милиев)
халфове- Балтанов, Гаджев, Жо, Боян Табаков
нападение- Гошо Христов( Гонзо), Борислав Балджийски (Александър Киров)
това е ако искаме да гледаме себераздаване и след 2-3 години да не ставаме за посмешище в Европа.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 13 апр 2009 18:13

Кашчей написа:
L_Messi написа:
moliva написа:Абе я коментирайте това което направи Списич при центрирането преди Петков да боксира.За мен това е 100% нарушение.Нямаш право да посягаш така с ръка защото това обърква вратаря.Това е нарушение в нападение даже ако е по-строг съдиата може и картон да поже.А иначе че Левси игра безобразно е абсолютна така, но нека съдийте да свирят поне чистите ситуации.Визирам 100% нарушения за втори жълт картон на Камбуров и Дзаферович и още поне 3 пропуснати чисти жълти картона. Не че това би омаловажило добрата игра и победата на Локо но следващият мач без Камбуров, Дзаферович и мойе би още някой ако е натрупал 5 картона няма да изглеждат по същия начин.Така че нека поне очевадните нарушения да се наказват независимо при какъв резултат се правят. :!: :!: :!:

Абе виж сега, то е ясно, че Локото си бяха дошли със съдията за тоя мач, но нашите бяха толкова зле, че не се наложи Никито Йорданов да подпре Локото, както си трябва.

Изображение Изображение

И да пляскаш и да не пляскаш, това си е самата истина.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Стартов състав !

Мнениеот L_Messi » 13 апр 2009 18:15

Охо, господата от кръжока по треньорство пак са се развихрили :lol:

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Re: "Смъртни присъди"

Мнениеот INZAGHI_99 » 13 апр 2009 18:16

Кой да е президент на ЛЕВСКИ ли ? на прима виста Васил Божков ( а сега ме плюйте, човека е потомствен Левскар- като изключим синчето му)
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Re: Моята истина за Левски

Мнениеот alexpk » 13 апр 2009 18:19

Левски стигна толкова далеч благодарение на Мъри и Наско,а не на Батков.
Баткоff вън

Върни се в “Архив”