Зимни трансфери на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимни трансфери на Тича
Чурлинов може и да е освободен, така че Божилов се очертава таран и напролет, а ''естонският магьосник'' дано играе и в официалните мачове както в контроли и да затвърди хвалбите на Стрелеца, поне аз все още се съмнявам в качествата му и дано ме накара да си променя мнението като започнат сериозните мачове
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:Чурлинов може и да е освободен, така че Божилов се очертава таран и напролет, а ''естонският магьосник'' дано играе и в официалните мачове както в контроли и да затвърди хвалбите на Стрелеца, поне аз все още се съмнявам в качествата му и дано ме накара да си променя мнението като започнат сериозните мачове
Айде стига с тези свободни упражнения! Чурлинов е подписал още преди заминаването за Анталия, както и Росен Колев. Единственият който не е подписал още договор с отбора е Камазола, но предполагам, че това ще се случи след завръщането на отбора от Турция, както и вероятно тогава ще бъдат подписани новите договори на футболистите чиито контракти изтичат лятото

Дано Стефан Генов докаже треньорските си качества и отбора да покаже подобаваща игра още в мача с Пирин! Напред Моряци!!!
ozzy написа:Mourinio написа:Чурлинов може и да е освободен, така че Божилов се очертава таран и напролет, а ''естонският магьосник'' дано играе и в официалните мачове както в контроли и да затвърди хвалбите на Стрелеца, поне аз все още се съмнявам в качествата му и дано ме накара да си променя мнението като започнат сериозните мачове
Айде стига с тези свободни упражнения! Чурлинов е подписал още преди заминаването за Анталия, както и Росен Колев
Ок тогава щом е подписал, не знаех, явно съм го пропуснал, за Росен Колев знаех, че е подписал дори в официалния сайт го пишеше, инетересно тогава защо във втора поредна контрола не беше дори сред резервите Чурулинков
ozzy написа:Mourinio написа:Чурлинов може и да е освободен, така че Божилов се очертава таран и напролет, а ''естонският магьосник'' дано играе и в официалните мачове както в контроли и да затвърди хвалбите на Стрелеца, поне аз все още се съмнявам в качествата му и дано ме накара да си променя мнението като започнат сериозните мачове
Айде стига с тези свободни упражнения! Чурлинов е подписал още преди заминаването за Анталия, както и Росен Колев. Единственият който не е подписал още договор с отбора е Камазола, но предполагам, че това ще се случи след завръщането на отбора от Турция, както и вероятно тогава ще бъдат подписани новите договори на футболистите чиито контракти изтичат лятото.
Дано Стефан Генов докаже треньорските си качества и отбора да покаже подобаваща игра още в мача с Пирин! Напред Моряци!!!
Според "7 дни спорт" Чурлинов е освободен.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Логично след като не се появи в последните 2 контроли, още след първата казах, че вероятно е освободен

ozzy написа:Айде стига с тези свободни упражнения! Чурлинов е подписал още преди заминаването за Анталия

Другият чужденец - Цветан Чурлинов, бе освободен. Решението за него е взел Стефан Генов след третата контрола с Пандури (1:1) в Турция. В тази проверка македонецът игра само през първото полувреме.
Снощи Моряците се завърнаха във Варна след 15-дневен лагер в Турция. Днес отборът има почивен ден, а утре от 14 ч. играе последната си зимна контрола с Черноморец (Бч) в Албена.
ще чакаме голове от Будинов ... дано не играе тоя калпак поне да влиза Румен Николов да трупа опит и да мачка със играта си! или пък Капитанов тея наемници не ни трябват
от мен Един състав 26.Илко Пиргов
25.Сашко Александров 6.Танко Дяков /Р.Колев 15.Александър Александров 12.Тиаго
18.Камазола/Д.Петков/С.Стоянов
23.Даниел Георгиев 21.Георги Илиев 27.Данийл Ратников
90.Румен Николов
14.Георги Божилов
Незнам как са се представили в контролите но според мен това може да е
Снощи Моряците се завърнаха във Варна след 15-дневен лагер в Турция. Днес отборът има почивен ден, а утре от 14 ч. играе последната си зимна контрола с Черноморец (Бч) в Албена.

от мен Един състав 26.Илко Пиргов
25.Сашко Александров 6.Танко Дяков /Р.Колев 15.Александър Александров 12.Тиаго
18.Камазола/Д.Петков/С.Стоянов
23.Даниел Георгиев 21.Георги Илиев 27.Данийл Ратников
90.Румен Николов
14.Георги Божилов
Незнам как са се представили в контролите но според мен това може да е
- Ron Jeremy
- Контакти:
Румен трябва да играе задължително , а Капитанов е време да започне да го пуска тоя сезон е идеален за обиграване на младите!
ex Popeye
Дормушали Саидходжа вече е играч на Локомотив (София). Бившият нападател на ЦСКА подписа договор с „червено-черните" и вече направи първа тренировка с новия си отбор.
Така най-сетне „железничарите" намериха тарана, който търсеха след напускането на Цветан Генков. Муши идва без трансферна сума, тъй като преди няколко седмици разтрогна с "червените" по взаимно съгласие.
Да не се изненадваме що Локото са пак силни в атака, както взеха и оная машина Джонсън...иначе ако Димитър Илиев е разтрогнал също, дано го вземем
Mourinio написа:Дормушали Саидходжа вече е играч на Локомотив (София). Бившият нападател на ЦСКА подписа договор с „червено-черните" и вече направи първа тренировка с новия си отбор.
Така най-сетне „железничарите" намериха тарана, който търсеха след напускането на Цветан Генков. Муши идва без трансферна сума, тъй като преди няколко седмици разтрогна с "червените" по взаимно съгласие.
Да не се изненадваме що Докото са пак силни в атака, както взеха и оная машина Джонсън...иначе ако Димитър Илиев е разтрогнал също, дано го вземем
Ще дадем някой лев и днес или утре ще го представят.......споко няма да играем с Божилов и Будинов.
dans1913 написа:Mourinio написа:Дормушали Саидходжа вече е играч на Локомотив (София). Бившият нападател на ЦСКА подписа договор с „червено-черните" и вече направи първа тренировка с новия си отбор.
Да не се изненадваме що Докото са пак силни в атака, както взеха и оная машина Джонсън...иначе ако Димитър Илиев е разтрогнал също, дано го вземем
Ще дадем някой лев и днес или утре ще го представят.......споко няма да играем с Божилов и Будинов.
Дано, това липсва на отбор, с Камазола и един добър нападател, поне да е перспективен като него, ще съм все пак доволен от селекцията, щото на тоя етап си е доста слабичка, в смисъл, че почти липсваше за разлика предишните такива, Росен Колев и Камазола са добри попълнения, но ни трябваха поне още 2-3-ма добри колкото тях - крило, ляв бек и най-вече добър нападател