Успех Армейци
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Успех Армейци
abe govorete sled ma4a be goveda
-
- Контакти:
абе говеза бате бойко бие без упойка
Nencho Sirakov написа:Левскарите трябва преживе да направят паметник на Лупи и да го турят до Гунди в гората на Герена. И Бате и Андерлех ще отстранят Левски. Има да си мечтаят още 10 дни но мечтатела е в Литекс. Уважаеми приятели утре - неделя 20:30 мин.да напълним сектор Г на пук на БФС. Да започнем незапочналия шампионат със супер купа. Бате Митко , Сашо и Ради мисля че са капацитет в професията си. Да дерем гърла утре за да разбере БФС и УЕФА че ни има и ще ни има победа и пак победа .Успех на отборите в турнира на УЕФА имате шанс.
ДРУГАРЯ МИЛИЦИОНЕР СЕ ПОЯВИ И ТУК

БРАВО НЕНЧО!БРАВО СИРАКОВ!
само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ алееее само ЛЕВСКИ обичаме тееее
Nencho Sirakov написа:Левскарите трябва преживе да направят паметник на Лупи и да го турят до Гунди в гората на Герена. И Бате и Андерлех ще отстранят Левски. Има да си мечтаят още 10 дни но мечтатела е в Литекс.
А бе, още ли мърдаш и мърсиш околното пространство с простотиите си. Чети и си поправяй глупостите, които драскаш!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
И още да не се чудиш що се скандира "Ушев, п******т!".
Презирайки всеобщото израждане
честита ви суперкупа. наистина не го очаквах. може да съм говедо, може да беше много грозен мача и сичко ама ги надиграхте. не очаквах такъв дебют на мъри. когато има нещо хубаво, няма как да не се забележи, колкото и да ми е неприятно и неудобно. евалла, че си подкрепяте отбора, евалла че си тренирате статичните положения и още веднъж - честито. пред резултата всички мълчат. ето - исках да ви храня, ама как, като отбора ви не ми даде повод? занапред ще се въздържам от епитета "парцалив" отбор. отбор сте си само.поне до следващия мач. разколебайте ме.