megan fox написа:[offtopic]
fcb_bg написа:Любене, бре! Цуни-гуни, диво мамбо и т.н.

На пръв поглед, да! Явно 1 седмица ще съм без секс..., но ако много ме перне нагона, бия си 3-4 обезболяващи инжекции и мятам мацката! Друг е въпроса, че в момента съм сингъл...

Правил съм секс, докато съм бил с 5 спукани ребра, а тогава боли дори от самото дишане - свиването и разширяваването на гръдният кош, та сега едва ли ще ме спре болка в гръбнака.[/offtopic]
Не искам да съм брутален и да предизвиквам масови спазми в аудиторията затова вкарвам случилото ми се в офтопик, който иска да го чете.

[offtopic]Преди година и половина ми правиха операция на уретрата, след която се наложи да постоя с катетър известно време.
Което само по себе си е адски некомфортно чувство.
Така се получи, че през времето в което носех въпросната гадост имах рожден ден. Няма как, трябваше да се празнува.
Тук само ще се отклоня леко. Да пиеш цяла нощ, без да ти се налага нито един път да ходиш до кенефа е уникално!
Но да се върна на темата: накратко - да ти правят каквото и да било когато имаш тръба отпред мислех че ще е интересно.
Е да, интересно беше. Но за каква болка става въпрос! Никога не го пробвайте.[/offtopic]