Арсенал - Барселона 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Арсенал - Барселона (16/02 , 21:45)

Мнениеот megan fox » 16 фев 2011 20:34

[offtopic]
fcb_bg написа:Любене, бре! Цуни-гуни, диво мамбо и т.н. :)

На пръв поглед, да! Явно 1 седмица ще съм без секс..., но ако много ме перне нагона, бия си 3-4 обезболяващи инжекции и мятам мацката! Друг е въпроса, че в момента съм сингъл... ;)

Правил съм секс, докато съм бил с 5 спукани ребра, а тогава боли дори от самото дишане - свиването и разширяваването на гръдният кош, та сега едва ли ще ме спре болка в гръбнака.[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 16 фев 2011 20:42

megan fox написа:[offtopic]
fcb_bg написа:Любене, бре! Цуни-гуни, диво мамбо и т.н. :)

На пръв поглед, да! Явно 1 седмица ще съм без секс..., но ако много ме перне нагона, бия си 3-4 обезболяващи инжекции и мятам мацката! Друг е въпроса, че в момента съм сингъл... ;)

Правил съм секс, докато съм бил с 5 спукани ребра, а тогава боли дори от самото дишане - свиването и разширяваването на гръдният кош, та сега едва ли ще ме спре болка в гръбнака.[/offtopic]

Не искам да съм брутален и да предизвиквам масови спазми в аудиторията затова вкарвам случилото ми се в офтопик, който иска да го чете. :)

[offtopic]Преди година и половина ми правиха операция на уретрата, след която се наложи да постоя с катетър известно време.
Което само по себе си е адски некомфортно чувство.

Така се получи, че през времето в което носех въпросната гадост имах рожден ден. Няма как, трябваше да се празнува.

Тук само ще се отклоня леко. Да пиеш цяла нощ, без да ти се налага нито един път да ходиш до кенефа е уникално! :)

Но да се върна на темата: накратко - да ти правят каквото и да било когато имаш тръба отпред мислех че ще е интересно.
Е да, интересно беше. Но за каква болка става въпрос! Никога не го пробвайте.[/offtopic]
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 16 фев 2011 20:44

Мача е 3:1 или 1:3 :mrgreen:
Ако на Арсенал им тръгне играта и ако Мосю-то е малко по-умен може и да бият (Ван Перси-2 и Насри 1 гол :lol: )

Ако Арсенчо си играе като миналия сезон на Емирейтс, мача е 1:3 (Меси-2, Вия-1) :mrgreen:

Дано стане хубав мач, не като снощния на Сан Сиро ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 фев 2011 20:46

[offtopic]
GNRforever написа:Знам,че не е във връзка с темата,но играта Познай мацката зацикли пуснете някоя мацка :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :) :) :)

Готово, сега остава да я познаете! ;) :twisted:[/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 фев 2011 20:47

athom написа:Не искам да съм брутален и да предизвиквам масови спазми в аудиторията затова вкарвам случилото ми се в офтопик, който иска да го чете. :)

[offtopic]Преди година и половина ми правиха операция на уретрата, след която се наложи да постоя с катетър известно време.
Което само по себе си е адски некомфортно чувство.

Така се получи, че през времето в което носех въпросната гадост имах рожден ден. Няма как, трябваше да се празнува.

Тук само ще се отклоня леко. Да пиеш цяла нощ, без да ти се налага нито един път да ходиш до кенефа е уникално! :)

Но да се върна на темата: накратко - да ти правят каквото и да било когато имаш тръба отпред мислех че ще е интересно.
Е да, интересно беше. Но за каква болка става въпрос! Никога не го пробвайте.[/offtopic]

Е ти вече си по-луд и от мен!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 фев 2011 20:49

Кратко, точно и ясно
ДВА на НУЛА
:)
Изображение

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 16 фев 2011 20:50

ако Арсенал играят както трява,могат да измъкнат победа,но мисля че е ясно какво ще стане в Испания :lol: а и предвид Х-а на Барса с Хихон може сега да си го изкарат...
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 16 фев 2011 20:52

PFC Litex написа:Кратко, точно и ясно
ДВА на НУЛА
:)

Е това е приказка! 8-)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 фев 2011 20:54

Според мен мачът или ще завърши наравно, или Арсенал ще бият максимум с гол разлика. Може би и на тях им дойде времето, но и да бият с гол разлика на Ноу Камп и Господ няма да ги спаси.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 16 фев 2011 20:57

megan fox написа:
Е ти вече си по-луд и от мен!

[offtopic]Всъщност не бях аз лудия.
Никога не се оставяй безпомощен в ръцете на откачена по характер и на всичкото отгоре пияна жена. :lol:
Аз мислех, че знам какво ще изпитам, щото нали се сещаш, че всяка сутрин се будех с ебати болките, ясно ти е защо.

И си викам "Кво па толкова може да стане". Глупакът аз. Въобще не си направих сметката, че опашатите все някъде ще трябва да отидат, а там където трябва да отидат нормално в случая беше стената на пластмасова тръба с дебелина на химикалка.[/offtopic]

Whatever. Стига глупости. Дано наистина стане хубав мач, че тия снощи Милан ми изпиха нервите, добре поне че Тотнъм вкараха гол та поне едно хубаво нещо да има за вечерта.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “Барселона”