Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво е това ново чудо в Левски?
Бе колега, не гледа ли мача да видиш как я изигра Гошо тази топка?
хах аз съм от Цска, но знам и съм виждал какво прави Петков за вас. Той е най-стоиностният човек и играч в отбора ви!Щом започнахте и на него да се хвърляте, това говори, че сте стигнале дъното, нищо лично.... 

ГЕОРГИ ПЕТКОВ ВИНАГИ ИГРАЕ НА 100%, А ИНАЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ГРЕШКА

BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
Гледах мача и си беше грешка случва се, а на него му е простено най-много от всички и той е човек. Но човек, който истински милее за Левски да направи нещо подобно нарочно...това отказвам да го повярвам. Мисля, че за разлика от половина ни играчи, които просто не могат да играят, той имаше лош ден.
- blue magic
- Контакти:
Re: ИСТИНАТА ЗА ВЕЛЕВ (КОКАЛА)
Факт е че Велев е слаб треньор, а ако са верни слуховете, че ще се изчака мача с Литекс за евентуалната негова смяна, то това означава, че сме аут в борбата за първото място. Колко още доказателства му трябват на Батков за да направи тази треньорска рокада. Да отпаднем и за купата ли?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Ае ся оправдания, че не играли.То кво друго може да кажете след такъв резил - 0:3 от Локо Сф на вашия терен.Просто сте жалки.Поне замълчете като няма какво друго да кажете... 

Тоя пък къде се обади и ти. Ние си обсъжадме отбора къде се яви ти да ни казваш какво да си говорим за отбора.
levskarin написа:При чорбата какво стана - футболистите не искаха Пенев и му скроиха шапката срещу Пирин и рузултата е известен, нали.
На мен доколкото ми е известно, все още Пенев е треньор, или се бъркам?

Що се отнася до мача на Левски с Локо СФ, май всичките левскари не играха, така че не знам що обвинявате Петков. Случва се човек да сбърка понякога, не е задължително да е нарочно.

И това с лошите съветници... и вие в момента сте такива, защото за да знаеш какво е най-добре за дадено нещо, то трябва да си вътре в това нещо, т.е. да си в "кухнята" на клуба както се казва. А не да четеш вестниците и да даваш съвети. Вероятно има доста неща, които вие феновете не знаете

Велев е слаб треньор , това е ясно въпроса е кво да се прави
- unist_gp
- Контакти:
Напълно ясно е, че Велев не разбира нищо от футбол. Почти толкова ясно е,че Батков е олигофрен, който ако така си върши и делата като адвокат на Майкъл чорни, нищо чудно да не доживее до старини
Батков взе Велев за да пести пари, иначе щеше да викне Балъков или нямаше да гони сираков. Всичко е пране на пари, всичко е залагане на резултати. с това 3-0 сечелиха и локото и левски, престъпници като гигов и батков мълчат в момента като путки и се крият като мишки
за дебелата свиня от славия или за стоителният предприемач от ловеч, дето строи все в защитени обекти (и дори рекламите му вървят по дарик) ми е беден речникът
а някой сеща ли се що сливен губи мач след мач и на лечков хич не му е до футбол
я проверете малко за информация да не са ударили мощната наркопродажба на стадиона в сливен

а някой сеща ли се що сливен губи мач след мач и на лечков хич не му е до футбол