vaskonti написа:Дори и да продадем Маркиньос едва ли ще закъсаме чак толкова. Има кой да го замести като единственият проблем, който ще се отвори с такава продажба е това, че нямаме добър изпълнител на фаулове. На този етап дълговете са приоритет и въобще не ни трябва да купуваме този бразилец. Може, но през лятото.
[offtopic]Разбирам от майтап, но реагирах така пред вид предишните ни спорове по темата. Не очаквах, че вече и ти виждаш "нюансите", а не само черното в политиката на Титан[/offtopic]
Аз пък искам да го вземем този бразилец. За дълговете си има срок и той е 31 март, доколкото знам. Бобито може да иде и да си го ........ някъде. Не ми говори за тоя човек и БФС че сега покрай скандала с Естония съм бесен. Еби му майката колко години вече тва БФС и Михайлов дърпат футбола ни надолу, не могат един свестен треньор да намерат, а сега благодарение на пълното безхаберие и непрофесионализмът им стигнахме до там, че някви тайландци си правят парички на наш гръб. СРАМ! Няма ли един свестен журналист в тая смешна Б-я, дето да му поиска оставката вече. А щял в Уефа да става шеф. Смях!
Какви нюанси бе човек. Аз от малък знам една поговорка: Вълкът нрава си мени, ала козината не. Нали я знаеш. Очаквам скоро Титан пак да почнат с техните номера, иначе ще съм много изненадан, ако в близко време не демонстрират пак своя стил и почерк