Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот danko_sot » 14 фев 2011 17:12

vaskonti написа:Дори и да продадем Маркиньос едва ли ще закъсаме чак толкова. Има кой да го замести като единственият проблем, който ще се отвори с такава продажба е това, че нямаме добър изпълнител на фаулове. На този етап дълговете са приоритет и въобще не ни трябва да купуваме този бразилец. Може, но през лятото.
[offtopic]Разбирам от майтап, но реагирах така пред вид предишните ни спорове по темата. Не очаквах, че вече и ти виждаш "нюансите", а не само черното в политиката на Титан[/offtopic]

Аз пък искам да го вземем този бразилец. За дълговете си има срок и той е 31 март, доколкото знам. Бобито може да иде и да си го ........ някъде. Не ми говори за тоя човек и БФС че сега покрай скандала с Естония съм бесен. Еби му майката колко години вече тва БФС и Михайлов дърпат футбола ни надолу, не могат един свестен треньор да намерат, а сега благодарение на пълното безхаберие и непрофесионализмът им стигнахме до там, че някви тайландци си правят парички на наш гръб. СРАМ! Няма ли един свестен журналист в тая смешна Б-я, дето да му поиска оставката вече. А щял в Уефа да става шеф. Смях!
Какви нюанси бе човек. Аз от малък знам една поговорка: Вълкът нрава си мени, ала козината не. Нали я знаеш. Очаквам скоро Титан пак да почнат с техните номера, иначе ще съм много изненадан, ако в близко време не демонстрират пак своя стил и почерк
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 фев 2011 17:47

danko_sot написа:
vaskonti написа:Дори и да продадем Маркиньос едва ли ще закъсаме чак толкова. Има кой да го замести като единственият проблем, който ще се отвори с такава продажба е това, че нямаме добър изпълнител на фаулове. На този етап дълговете са приоритет и въобще не ни трябва да купуваме този бразилец. Може, но през лятото.
[offtopic]Разбирам от майтап, но реагирах така пред вид предишните ни спорове по темата. Не очаквах, че вече и ти виждаш "нюансите", а не само черното в политиката на Титан[/offtopic]

Аз пък искам да го вземем този бразилец. За дълговете си има срок и той е 31 март, доколкото знам. Бобито може да иде и да си го ........ някъде. Не ми говори за тоя човек и БФС че сега покрай скандала с Естония съм бесен. Еби му майката колко години вече тва БФС и Михайлов дърпат футбола ни надолу, не могат един свестен треньор да намерат, а сега благодарение на пълното безхаберие и непрофесионализмът им стигнахме до там, че някви тайландци си правят парички на наш гръб. СРАМ! Няма ли един свестен журналист в тая смешна Б-я, дето да му поиска оставката вече. А щял в Уефа да става шеф. Смях!
Какви нюанси бе човек. Аз от малък знам една поговорка: Вълкът нрава си мени, ала козината не. Нали я знаеш. Очаквам скоро Титан пак да почнат с техните номера, иначе ще съм много изненадан, ако в близко време не демонстрират пак своя стил и почерк

Или наистина съм зле с чувството за хумор или ти обърка поговорката без да искаш :)
Знам я, но вълкът е отрицателен герой само в очите на жертвите му. В очите на малките си обаче е любящ и грижовен родител. Въпрос на гледна точка.
Принципно си прав за всичко. Аз също бих искал тоя бразилец да дойде, просто казвам, че не това е приоритетът в момента. Дори и да продадем Марко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 фев 2011 18:00

Какви нюанси бе човек. Аз от малък знам една поговорка: Вълкът нрава си мени, ала козината не. Нали я знаеш. Очаквам скоро Титан пак да почнат с техните номера, иначе ще съм много изненадан, ако в близко време не демонстрират пак своя стил и почерк[/quote]
Или наистина съм зле с чувството за хумор или ти обърка поговорката без да искаш :)
Знам я, но вълкът е отрицателен герой само в очите на жертвите му. В очите на малките си обаче е любящ и грижовен родител. Въпрос на гледна точка.
Принципно си прав за всичко. Аз също бих искал тоя бразилец да дойде, просто казвам, че не това е приоритетът в момента. Дори и да продадем Марко.[/quote]

:lol: :) :mrgreen: Опа, случва се това с поговорките. :)
Хубави разсъждения, проблемът е обаче, че не се чувствам като малкото на Титан. Нито пък някои от тея фенове, дето ги биеха, като викаха срещу тях. Вълкът не праща Цимбици да бият малките му, нали така?!
Да бе, най-добрия вариант за този Силва е да го капарираме за лятото. Но от друга страна, ако дойде сега, ще свикне по-бързо с отбора и може да е по-полезен за евротурнирите
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 фев 2011 19:54

Нека не зачекваме темата за "малките" защото и те не са съвсем невинни. За една бройка щяха да предизвикат изхвърляне на отбора от А група с разни нахлувания и простотии. И този медал си има две страни. Не смятам, че феновете винаги са прави, при това само една група фенове.
Най-добрият вариант е първо да се погрижим за дълговете, пък после да пазаруваме или капарираме. Време разделно е настало! :)
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 фев 2011 00:10

Ами ще нахлуват, разбира се. И аз да бях в Мездра и да видя, че играят ганкиното и лягат и аз щях да влезна. Това са истинските фенове. Като видят, че отбора им не играе честно и влиза в уговорки- нахлуват. Защото ЦСКА не е метреса.
А за капарирането не е проблем, може и да се откажем след това от него. Типично по Титански :)

П.П. А и между другото не се връзвай толкова на това с изхвърлянето от А група. Титан имат пари и ще платят без никакъв проблем до крайния срок. Не забравяй че взеха и към 20 млн на цесия. Проблемът е друг в БФС в момента, ако не си го разбрал. Тая схемичка с отклоняването на вниманието е много стара песен, ама точно мен няма да заблуди. Просто Боби и компания се осраха тотално вече с тая история с Естония

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 15 фев 2011 16:20

danko_sot написа:Ами ще нахлуват, разбира се. И аз да бях в Мездра и да видя, че играят ганкиното и лягат и аз щях да влезна. Това са истинските фенове. Като видят, че отбора им не играе честно и влиза в уговорки- нахлуват. Защото ЦСКА не е метреса.
А за капарирането не е проблем, може и да се откажем след това от него. Типично по Титански :)

Мездра,мездра бях на мача и нямаше полиция,затова стана това,а ако някой пазеше феновете на ЦСКА нямаше да се получи така

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 фев 2011 19:38

danko_sot написа:Ами ще нахлуват, разбира се. И аз да бях в Мездра и да видя, че играят ганкиното и лягат и аз щях да влезна. Това са истинските фенове. Като видят, че отбора им не играе честно и влиза в уговорки- нахлуват. Защото ЦСКА не е метреса.

П.П. А и между другото не се връзвай толкова на това с изхвърлянето от А група. Титан имат пари и ще платят без никакъв проблем до крайния срок. Не забравяй че взеха и към 20 млн на цесия. Проблемът е друг в БФС в момента, ако не си го разбрал. Тая схемичка с отклоняването на вниманието е много стара песен, ама точно мен няма да заблуди. Просто Боби и компания се осраха тотално вече с тая история с Естония

Въобще не ми обяснявай, че феновете нахлули щото били видели, че се играе нечестно. Нахлуха щото е пълно с пияни малоумници, на които малко им трябва защото в главата им няма никой и само търсят каква простотия да направят. На стадиона нямаше охрана, агитката беше около самия терен "оградена" само с 2-3 рекламни пана. Идеалната среда за тъпунгерите.

п.п. Чувствам се длъжен да уточня(защото май има риск да бъда разбран отново погрешно), че въобще не считам цялата агитка на ЦСКА за такива. Но достатъчно е от 2000 човека 50 да са такива. Във всяка агитка ги има, ние просто не правим изключение.
[/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 15 фев 2011 19:48

След последната контрола в Турция смело мога да заявя ,че непремено в най скоро време трябва да вземем един креативен футболисти защото отбора няма никаква идея какво да прави в атакуващ план !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 фев 2011 22:51

vaskonti написа:.
Въобще не ми обяснявай, че феновете нахлули щото били видели, че се играе нечестно. Нахлуха щото е пълно с пияни малоумници, на които малко им трябва защото в главата им няма никой и само търсят каква простотия да направят. На стадиона нямаше охрана, агитката беше около самия терен "оградена" само с 2-3 рекламни пана. Идеалната среда за тъпунгерите.

п.п. Чувствам се длъжен да уточня(защото май има риск да бъда разбран отново погрешно), че въобще не считам цялата агитка на ЦСКА за такива. Но достатъчно е от 2000 човека 50 да са такива. Във всяка агитка ги има, ние просто не правим изключение.

Мисля, че аз съм от тези 50, дето са пияни малоумници, нямат нищо в главата и търсят само някоя простотия да направят. Пък и аз щях да си нахлуя в Мездра. За шоуто поне, ако не за друго :lol: :) :mrgreen: :) :P

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Гъргоров и Илиев са вече свободни агенти

Мнениеот amoros » 16 фев 2011 15:56

Гъргоров и Илиев от днес са вече свободни агенти пишат днес румънските спортни сайтове.Биха били добра придобивка за ЦСКА.
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... de-7989022

Върни се в “Архив”