Ако пък прогнозата ми е грешна,ще вдигна една тъжественна наздравица.
п.п Без майтап,сложил съм 20 евро за Барселона.Такъв коефициент ( 2) на такъв отбор е престъпление да го пропусне човек.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот sl321 » 16 фев 2011 12:56
Мнениеот tatusindo » 16 фев 2011 13:38
sl321 написа:Барселона ако се напънат ще бият с разлика.Най-много резултата да е равен.И то давам 10 % вероятност за равен и 90 % за победа на Барселона.А ако пък влезне гол за Барселона до 10 мин,Арсенал ще идат на тройка.
п.п Без майтап,сложил съм 20 евро за Барселона.Такъв коефициент ( 2) на такъв отбор е престъпление да го пропусне човек.
Мнениеот sl321 » 16 фев 2011 14:46
tatusindo написа:sl321 написа:Барселона ако се напънат ще бият с разлика.Най-много резултата да е равен.И то давам 10 % вероятност за равен и 90 % за победа на Барселона.А ако пък влезне гол за Барселона до 10 мин,Арсенал ще идат на тройка.
Вярно е престъпление да се изпусне.... Значи и ти ще стискаш палци за Барса а?![]()
![]()
Мнениеот South_Park » 16 фев 2011 18:47
sl321 написа:tatusindo написа:sl321 написа:Барселона ако се напънат ще бият с разлика.Най-много резултата да е равен.И то давам 10 % вероятност за равен и 90 % за победа на Барселона.А ако пък влезне гол за Барселона до 10 мин,Арсенал ще идат на тройка.
Вярно е престъпление да се изпусне.... Значи и ти ще стискаш палци за Барса а?![]()
![]()
Е да си призная няма да ми е за първи път този сезон......и все пак все по-рисковано е да играя за Барселона.Идва момента на криза в играта.Въпроса е: Кога ще е точно и за колко време?
Мнениеот megan fox » 16 фев 2011 18:58
Мнениеот Middlesbrough » 16 фев 2011 19:03
megan fox написа:Така чаканият ден от мен дойде със сериозни здравословни проблеми! Дано поне с Барса всичко да е ок, аз ще страдам, те да бият!
Мнениеот megan fox » 16 фев 2011 19:04
megan fox написа:Ако Насри не играе срещу нас, това определено е добра новина, защото е в отлична форма, но на Венгер за такива контузии не трябва да се вярва! Той не един и два пъти е послъгвал за кадрови проблеми през годините...
Най-добрият играч на Арсенал през този сезон Самир Насри попадна в групата на своя тим за домакинството на Барселона в Шампионската лига.
Френският национален халф се възстанови по-бързо от очакваното от травмата в подколянното сухожилие, обяви Арсен Венгер. Насри, който получи контузията на 30 януари, трябваше да бъде извън игра за около три седмици.
Той обаче тренира днес със своите съотборници и Венгер, който вече заяви вчера, че "няма да рискува с Насри", обяви, че халфът ще играе утре.
"Няма да рискуваме от медицинска гледна точка, той се възстанови по-бързо - за 17 дни, вместо 21. Всички са изумени, защото от медицинска гледна точка е доста неочаквано. Аз ще взема все пак крайното решение дали Самир да започне мача", коментира Венгер.
Халфът Абу Диаби обаче няма да може да играе срещу каталунците, заради контузия в прасеца, получена по време на мача на Франция.
Мнениеот Frankie Lampard » 16 фев 2011 19:07
Мнениеот Middlesbrough » 16 фев 2011 19:08
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта