Календар на националния отбор по футбол за 2011г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Календар на националния отбор по футбол за 2011г.
От къде мога да си купя календар на националния отбор за 2011г.?
- hristo1306
- Контакти:
Re: Календар
Доктор Хаус написа:От къде мога да си купя календар на националния отбор за 2011г.?
няма да се изненадам ако няма календар изобщо !!!
-
- Контакти:
Има със сигурност.Щракнаха се преди мача с Уелс още!
Във всяка книжарница , при другите комикси .
-
- Контакти:
Ще ми вземеш ли един?
Доктор Хаус написа:Ще ми вземеш ли един?
какви календари бре,нац.отбор на Б-я вече е затворена страница за всички българи,кои се интересува?Всеки си гледа ЦСКА,Левски и с право и аз съм един от тях,защото се гаврят само с нац.отбор,календар търсиш по скоро можеш да намериш календар на отбор Долно нанагорнище от А окръжна отколкото на националите
-
- Контакти:
Може и така да е,но аз съм колекционер и за това търся такъв!
- vladitol
- Контакти:
Доктор Хаус написа:Може и така да е,но аз съм колекционер и за това търся такъв!
на щанда за научна фантастика търси

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Ако заложиш в някой азиатски букмейкър ги дават безплатно на България,Латвия,Естония или Боливия по избор ,а ако се запази управленското тяло в БФС може и лична среща с целия национален отбор зависи от сумата която залагаш,така че успех
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Аз взех един, по малко сложна схема от момче, което е съдия. Най-вероятно ги раздават само в БФС, а не могат да се закупят.