Футболен комикс: Тежката дума на Съда(Гара Дембеле)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gboy
Контакти:

Футболен комикс: Тежката дума на Съда(Гара Дембеле)

Мнениеот gboy » 15 фев 2011 18:54

КОМИКС: ТЕЖКАТА ДУМА НА СЪДА - с Гара Дембеле, Тодор Батков, собствениците на ЦСКА и Милен Радуканов

Надявам се да ви хареса. Комиксът не цели да обиди никого. :)
СТАДИОНЪТ Е МЯСТОТО ЗА ФЕНОВЕТЕ! ДОРИ КОГАТО ОТБОРЪТ ГУБИ :)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: ФУТБОЛЕН КОМИКС: ТЕЖКАТА ДУМА НА СЪДА(ГАРА ДЕМБЕЛЕ)

Мнениеот Deluxx » 15 фев 2011 18:58

[center]
КОМИКСЪТ Е СЪС ЗАПАЗЕНИ АВТОРСКИ ПРАВА! Моля ви уважавайте това, не бих искал пак да звъня по спортните редакции на различни сайтове за да го свалят от страниците си.
[/center]

Браво :)

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 15 фев 2011 19:05

Не лоша продукция! Браво! Що се отнася до това дали комикса обижда някой,едва ли би имало засегнати......?

mariaraia
Контакти:

Мнениеот mariaraia » 15 фев 2011 19:06

за ДЕМБЕЛЕ ако някой не е разбрал какво е направил ще си помисли че е някакъв закоравял престъпник . Какво стана с МАКСИМ СТАВИСКИ той уби човек а наказание трънци

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 15 фев 2011 19:10

fire написа:Не лоша продукция! Браво! Що се отнася до това дали комикса обижда някой,едва ли би имало засегнати......?

ето че има засегнати -

mariaraia написа:за ДЕМБЕЛЕ ако някой не е разбрал какво е направил ще си помисли че е някакъв закоравял престъпник . Какво стана с МАКСИМ СТАВИСКИ той уби човек а наказание трънци

пич по спокойно :) Дембеле не е българин :mrgreen:

Потребителски аватар
gboy
Контакти:

Мнениеот gboy » 15 фев 2011 19:12

fire написа:Не лоша продукция! Браво! Що се отнася до това дали комикса обижда някой,едва ли би имало засегнати......?

Ами надявам се да няма. Правя го за майтап, но се озлобиха хората напоследък, започнаха да ги приемат навътре тия работи. :roll: Някакви хора пишат, че си правя "гавра" и разни ей такива, а пък аз нямам никакво намерение да се "гавря" с който и да било. :geek:
СТАДИОНЪТ Е МЯСТОТО ЗА ФЕНОВЕТЕ! ДОРИ КОГАТО ОТБОРЪТ ГУБИ :)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Футболен комикс: Тежката дума на Съда(Гара Дембеле)

Мнениеот shotgun blues » 15 фев 2011 19:15

браво много добро,както и предишните всичките съм ги чел ПРОДЪЛЖАВАЙ без да ти пука 8-) 8-) 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Re: Футболен комикс: Тежката дума на Съда(Гара Дембеле)

Мнениеот tani » 15 фев 2011 19:16

Дембеле не е българих, а Ставийски да не би да е?Струва ми се доста тъпичко ( имам предвид комикса),но всеки си има свое мнение.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 15 фев 2011 19:24

Deluxx написа:

ето че има засегнати -

mariaraia написа:за ДЕМБЕЛЕ ако някой не е разбрал какво е направил ще си помисли че е някакъв закоравял престъпник . Какво стана с МАКСИМ СТАВИСКИ той уби човек а наказание трънци

пич по спокойно :) Дембеле не е българин :mrgreen:

Ако визираш мен като засегнат,на мен не ми пука нито за Левски нито за цска! Аз съм от друг отбор! Просто коментирам произведението на човека и то определено е добро,даже би могло да е малко "по-остро"................! А за казуса Ставийски,просто нямам думи! Това е най-големия срам и безобразие на Българския съд,ние чакаме да осъдят някакъв футболист за фалшива книжка и шофиране пиян!?..............

Върни се в “Футбол - България”