Ювентус-шампион?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ювентус-шампион?
Може,ама на бадминтон! 
- bekono
- Контакти:
Абсурд е да се говори за титла! Ако имаме впредвид програмата, може да стигнем до 4-5 място най-много, но не и повече от това. Просто Наполи са много по-силни от нас, а Интер и Милан трудно губят точки срещу по-слабите отбори.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Ако не се знае кой е пуснал темата,щеше да съм заподозрян номер 1
Иначе има шанс за тройката и съм сигурен,че скоро Наполи ще спука гуми и няма все да бият каде на късмет,каде с Кавани.А и ние имаме предимство пред тях,че последния мач от калчото е срещу нас в Торино и може да е решителен за топ 3 или 4.Още е рано за изводи,защото всеки може да загуби от всеки.Иначе темата е пресилена и необходима в този момент на подем,тъйкато конкурентите се мислят за прекалено силни,каквито не са

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Шампиони маже и да не станат но съм сигурен че всичките фенове ще застанат зад отбора и ще подкрепят момчетата също така знам и че момчетата ще се борят докрай и няма да се предадът и ми се струва че това е по-важното!Титлата е ценна но тука става въпрос за Юве този клуб показа на целия свят че може да премине през всичко и че никога няма да умре!Ето за това за мен Юве има най-много фенове по света и за това е ГРАНД и СВЕТЛИНА в живота за толкова много хора!А иначе кво да кажа тези пичове дето им викате служебните са жалки!Само ЮВЕ
Money Over Bitches
-
botev.forevar
- Контакти:
ти добре ли си.някаде кам 2021 може и да се получи
- Артилериста
- Контакти:
Колкото и да ми се иска,няма да е и тази година 
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- DON Del Piero
- Контакти:
От дъното на душата и сърцето ми се иска, но това вече е в сферата на фантастиката...преди години стопихме 9 точки разлика и станахме първи,но тогава играехме страхотно а и имахме мнного силни играчи,за разлика от сега.А за тренер няма да говоря.Пожелавам успех на отбора като след тези слаби изяви и стигането до местата даващи право за ШЛ ще си е постижение
дано юве се опита да стане шампион

-
Blue_Girl
- Контакти:
Винаги има надежда и ще се надявам до последно!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Няма как да станем този сезон !
Целта е класиране в зона Шам. Лига и от другия сезон вече да се мисли за нещо по сериозно.
Целта е класиране в зона Шам. Лига и от другия сезон вече да се мисли за нещо по сериозно.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]