"Левски" с проект за покрив на стадиона

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Левски готов да строи "Газпром Арена"

Мнениеот Thsmith » 15 фев 2011 15:56

А не е ли по-добре да се разцелувате и накрая да си легнете заедно? Или направо както гения на мисълта пенв предложи да закрием Левски и цска и да направим общ отбор? По европейци ли ще се чувствате ?

Още повече за кви 50-60 хилядни стадиони ми говорите като на мачове ходят по 500 души...

Смешна работа. Добре, че на батков поне не е чак толкова побъркан да направи такова нещо още повече с такива "сериозни инвеститори" известни с точноста си - като титан.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 15 фев 2011 17:26

PFC Litex написа:
LSFCforever написа: Аз съм за ремонт на Васил Левски.

Националният стадион беше ремонтиран преди десет години, а стойността беше 40 милиона лева, та отново ли да го ремонтират и какво ще кажеш за сумата от 40 милиона лева?

12 милиона а не 40.Куриозното бе че се почна с едни седалки и се предвиждаха няколко стотин хиляди като средства а до къде се стигна....

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 19 фев 2011 14:04

Това е изключително малоумна идея според мен.Да се построй 40 хиляден стадион за два отбора и кво като играем мачове от първенството ,като ходят по 1000 човека на фона на 40 хиляди места ,знаете ли колко е хубаво и каква атмосфера ще се създаде ?Мислите ли малко преди да пишете.Всеки отбор трябва да си има собствен стадион.Защото това е неговия дом на който постига успехи,паметни победи и.т.н.На вас приятно ли ще ви е да делите къщата си с най големия ви враг ?Не гледаите на запад как било....там е коренно различно във всеки един аспект.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
Martinho
Контакти:

Re: "Левски" с проект за покрив на стадиона

Мнениеот Martinho » 20 фев 2011 16:42

Колегата преди мен точно го каза,за какво ни е голям стадион,като той и на 1/3 няма да може да се пълни,или някои искат като отидат на мача и подвикванията между съотборниците да се превръщат в ехо по празните трибуни....

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 21 фев 2011 01:07

Ох, едно ей такова стадионче ще е екстра... Само да е с малко по-голям сектор Б.

http://www.stadiumguide.com/slovacko.htm

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 21 фев 2011 01:09

L_Messi написа:Ох, едно ей такова стадионче ще е екстра... Само да е с малко по-голям сектор Б.

Пич ...... "Capacity: 8,100" Трябва ни поне 3 пъти по голямо стадионче .... :) :) :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 21 фев 2011 01:15

Peek написа:
L_Messi написа:Ох, едно ей такова стадионче ще е екстра... Само да е с малко по-голям сектор Б.

Пич ...... "Capacity: 8,100" Трябва ни поне 3 пъти по голямо стадионче .... :) :) :)

Както казах - с малко по-голям сектор Б го докарваме до 10 000, което е перфектно за родната действителност ;)
3 пъти по-големият стадион е доста по-скъп и дори не мога да си мечтая за такъв в момента 8-)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 21 фев 2011 18:01

L_Messi написа:Както казах - с малко по-голям сектор Б го докарваме до 10 000, което е перфектно за родната действителност ;)
3 пъти по-големият стадион е доста по-скъп и дори не мога да си мечтая за такъв в момента 8-)

Мисля си, че разликата в цената на 8000 и 25000 стадион няма да е 3 пъти. Нещо от сорта на 40-50% отгоре ще е. Все пак и двата стадиона изискват стабилни основи, като разликата в двата случая са трибуните, козирката и входовете.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 21 фев 2011 20:12

bigbonusprize написа:
L_Messi написа:Както казах - с малко по-голям сектор Б го докарваме до 10 000, което е перфектно за родната действителност ;)

Мисля си, че разликата в цената на 8000 и 25000 стадион няма да е 3 пъти. Нещо от сорта на 40-50% отгоре ще е. Все пак и двата стадиона изискват стабилни основи, като разликата в двата случая са трибуните, козирката и входовете.

Може и да е така, но аз лично предпочитам малък стадион, който да се пълни на всеки мач.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 фев 2011 20:57

Има го тоя момент, но от друга страна ще е срамно разни селяни да имат по големи стадиони от нас... През всичките изминали години Ст. Георги Аспарухов беше с най-голям капацитед от клубните стадиони...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Левски”