[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА (26 февруари)

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 фев 2011 10:21

Thsmith написа:Едва ли... радуканов ще паркира автобуса пред вратата както всеки път който цска гостува на Герена... и ще почне едно опълчение... Е ако падне ранен гол вече всичко е възможно

Не ме притеснява опълчението им ...
Бранителите им са доста слаби.

По ме притеснява, ние да не направим дежурната си култова грешка отзад ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 14 фев 2011 11:22

сини богове написа:Пичове, дали ще има мач на 26, че утре е 14 и един отбор е длъжен да си изчидти задълженията до тази дата.

Ако няма още по-добре за нас!
Служебно 3:0.
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 фев 2011 11:27

Blue_Girl написа:Ако няма още по-добре за нас!
Служебно 3:0.
:lol:

Не мисля, че ще е добре ...
По добре да си ги бием на терена !

Аз не признвам такива служебни победи ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 14 фев 2011 11:28

Много ясно, че трябва да има мач, за да ги треснем, а пък после да ги закриват ;)
Имам въпрос : Някой може ли да ми каже каква е статистиката от Вечното дерби на ст."Георги Аспарухов"?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 фев 2011 19:04

Мислех , да не пиша в темата и да не се ангажирам с прогноза , но ще го направя. Толкова много левскари дават разгромни прогнози , за тях мача е свършил преди дори да е започнал! :shock: Ще Ви припомня единствено онова помнещо се 2:7! Не го припомням заради самият резултат , а защото тогава Левски е бил аутсайдер , точно както сега слагате цска-то за аутсайдер! Прогнозата ми е на фенска основа - 1:0!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 15 фев 2011 09:13

Rivaldo10 написа:Мислех , да не пиша в темата и да не се ангажирам с прогноза , но ще го направя. Толкова много левскари дават разгромни прогнози , за тях мача е свършил преди дори да е започнал! :shock: Ще Ви припомня единствено онова помнещо се 2:7! Не го припомням заради самият резултат , а защото тогава Левски е бил аутсайдер , точно както сега слагате цска-то за аутсайдер! Прогнозата ми е на фенска основа - 1:0!

Така е, този мач може и да го спечелим, но може и да го загубим. Всичко си зависи от нас. Мога да дам няколко примера когато Левски е бил в топ форма а червените в криза и мачовете се закучиха. През 2006 просто ги попиляхме на националния стадион, а бихме само 1 на 0. Направих си труда да изброя головите ни положения- 18. Има мачове в които топката просто не иска да влиза. Има още много такива примери. Остава обаче резултата за статистиката. Дори някъде по форумите бях чел пост на червен фен, ще цитирам по памет "Като сте били толкова добри а ние толкова слаби защо ни бихте само с един гол". Ето защо искам, а и вече ни е време да подобрим някой рекорд, примерно рекорда на Ловеч, или да вкараме 5 гола за едно полувреме. Та и моята прогноза е фенска и е 5 на 0 с пет гола през първото полувреме и четири греди и една изпусната дузпа през второто.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 фев 2011 10:02

Едва ли има фен на Левски , който да не желае разгромна победа. Факт обаче е , че след 1998 двата отбора си вкарват максимум два гола , а мачовете с над два гола се броят на пръстите на едната ми ръка. Примера ти е много точен , понякога просто по-добрият отбор проспука , пропуска и накрая дори и губи. Още повече, че мача е в 1-вия кръг и ще има неизвестност около това , кой как се е подготвил и до колко е готов. Не е ясно с какви футболисти ще излязат двата отбора. Колкото и да не ми се иска , в Левски има няколко ключови играчи и липсата им се усеща. Аз си пожелавам да напълним отново стадиона и най-накрая да изиграят двата отбора един бърз , зрелищен мач с доста положения. Нагледахме се на 90 минути блъскане и ритане на топката , нека този път да погледаме и малко футбол . Ако път успеем и да ги разгромим ще е още по-добре. Само дето докато ги пиша тези неща ми изглеждат все по-невъзможни та май пак ще гледаме блъскаме за един максимум два гола.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 15 фев 2011 11:49

Някой има ли представа,кога ще пуснат билетите ? :)

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 15 фев 2011 15:36

Жоржиньо написа:Някой има ли представа,кога ще пуснат билетите ? :)

Сигурно 2/3 дена преди мача. А някой гледал ли е прогнозата за времето, че май голям студ се задава.

levskar4e_forever
Контакти:

Мнениеот levskar4e_forever » 15 фев 2011 17:11

Ми в този сайт : http://www.gismeteo.ru/city/weekly/3429/ пише че през деня ще е 6 градуса а вечерта към 0!!!И го дават дъжд и сняг!Дано напълним стадиона!!!

П.П. Този сайт почти винаги познава!!! ;)

Върни се в “Архив”