Много добре подготвена тема! Браво!
Иначе не мисля, че срещу Барселона имаме реални шансове. Този отбор играе почти съвършен футбол, а ние с нашата защита просто може да се окажем лесна жертва. Дано да не съм прав, но мисля, че Барса ще вземат лесно и двата мача.
[ШЛ 16.02.2011] Арсенал - Барселона 2:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: [16.02.11г.] Арсенал – Барселона
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Middlesbrough
- Контакти:
Арсенал са ми едни от симпатичните отбори в Англия , нооо ще отпаднат като цяло а днес загуба с 1-3 от Меси и компания : )

Офтопик:
Защо Арсенал може да елиминира Барселона?
Арсенал и Барселона имат подобни стилове на игра, но това което до сега може би не достигаше на лондончани да вземат трофей е, че Арсен Венгер изграждаше отбор. Млад и талантлив отбор. Когато през миналата година двата отбора се изправиха един срещу друг просто си пролича, че младите ''артилеристи'' не бяха дорасли да елиминират ''каталунците''.Няма много промени в двата отбора отпреди една година, но това, което прави впечатление е по-сигурната и по зрялата игра на футболистите на Венгер. Да вярно, е че Барселона се намира в блестяща форма и до миналия кръг имаше шестнайсет поредни победи в първенството и това съвсем логично я прави фаворит в срещата. Но дали това може да помогне на Арсенал? Аз мисля, че може. Ако "артилеристите" играят както в повечето мачове през сезона със самочувствие, могат да изненадат Лео Меси и компания.През последните години много контузии съпътстваха ''артилеристите''. Те не липсват и през този сезон. В мача участие няма да може да вземе Сонг, а най-вероятно и Насри. През този сезон обаче Венгер разполага с повече футболисти, които адекватно да заместят титулярите, защото момчетата възмъжават. В отбора вече се наложи едно младо момче, което след години дори може да бъде капитан и на Англия. Това е Джак Уилшър. От по-опитните като Ван Перси, Аршавин и разбира се капитанът Сеск Фабрегас пък се очаква да поведат отбора напред. Много са и причините, заради които може би повечето от вас си мислят, че Барселона няма да има особени проблеми с Арсенал, но във футбола сме виждали какво ли не и аз съм сигурен, че ако играчите на Арсенал си повярват, те могат да направят много и да продължат на 1/4 финалите във турнира.
Re: Защо Арсенал може да елиминира Барселона?
Действително може,за целта трябва да победи в първия мач с 2-0,3-1 нещо такова и 2рия да копира нашия стил на игра на Ноу Камп...Но като знам,че Арсенал никога не играе защитно се съмнявам за 2рото 

Минимална победа в Англия за Арсенал, Х в Испания и са готови...

Последна промяна от hajitsu на 16 фев 2011 23:39, променено общо 2 пъти.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
3;1 за момчетата на Арсен Венгер 

Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
35 наивници на млада и средна възраст вярват в това че Арсенал може да бие Барселона днес.41 % от участващите в анкетата.Чак не е е за вярване колко заблудени хора има.
Арсенал може да бие Барселона, но ще е много трудно. Трябва да вкарат, да не допуснат и да имат късмет Меси да няма ден. Барса е отбора, който може да бие всеки.
-
sl321 написа:35 наивници на млада и средна възраст вярват в това че Арсенал може да бие Барселона днес.41 % от участващите в анкетата.Чак не е е за вярване колко заблудени хора има.

А сега де ...
И що да са /сме заблудени ?
Аз лично като неутрален фен , също си дадох гласа за Арсенал !
Вярно, че по скоро това е желание ...
Но, "Артилеристите" си имат своите аргументи !
А за феновете на Арсенал, които вярват във своя отбор ... как можеш да кажеш, че са заблудени ?
Дано имаш доблеста да се извиниш на онези, които нарече - наивни и заблудени, ако лондончани спечелят днес !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

THE G.A.M.E написа:
Дано имаш доблеста да се извиниш на онези, които нарече - наивни и заблудени, ако лондончани спечелят днес !
С удоволствие ако има защо! И все пак мисля че няма да имам повод!Не знам колко мача на Барселона сте гледали този сезон,но си мисля че ако сте гледали поне 7-8 не би трябвало да има логика която да ви кара да си мислите че Арсенал може да бие Барселона.
Няколко по запалени фена чисто емоционално да,но чак 41 % от участниците в анкетата

Но....ок!Ще гледаме довечера и ще коментираме.