12.02.2011 Ботев Пд - Любимец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: 12.02.2011 Ботев Пд - Любимец

Мнениеот Abbiati » 15 фев 2011 08:38

rump_shaker написа:
карлито написа:Месершмит,много е прав Емо и не ми разправяй да не правим драми щото контролните мачове са достатъчен критерий за състоянието на един отбор.На теб хареса ли ти някоя контрола досега?Можеш ли да ми кажеш с кой стойностен отбор сме играли преди мача с Любимец? И още при първата среща с истински отбор спукахме гуми.Месершмит твоето мнение можеше и да мине но не сега-би било обективно след мачове като тези с Гигант или Димитровград,но сега НЕ,сега ако не газим то поне би било редно да сме равностойни на такива отбори като Любимец.
Само с едно не съм съгласен с Емо-няма нужда да се глобява целия отбор,нужно е от целия отбор да останат десетина човека.

Чакай аз да питам нещо. Кат бихме Сливен в контрола през есента, що не взеха премии момчетата.... Всеки ще каже "то е само конторла". Нали! :) Да вчера никой не ни харесваше, ама иначе кат вкара Наско 35 гола му харесваше на всеки. Кат бихме Нафтата ни харесваше. Не сем срещали силен отбор. Така е. И двете контроли със Сливен аз ще си ги броя обаче за сериозен обор. Защто колкто и да е са си в А група!

А специално за мача с Любимец, наиситна играхме много зле, но резултата да си признаем също е много странен. И те непоказаха никаква игра. Дори бях изумен от това колко всъщност затворено и слабо играят Любимец при положение че се намират на 3-то място в Б група.

Мисля че не трябват да се правят чак толкзо трагедии. Приятелските срещи са затова, да се взимат поуките и да се поправяш. А не да тръгваме д аглобяваме играчи ;)

+ 100000000000000
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 15 фев 2011 09:25

Голяма полемика се разигра с тези глоби,предложих да бъдат глобени не заради резултата а заради безхаберната игра която показаха.Гледаха да мине колкото може по бързо мача за да ходят да гледат онова измисленно дерби на Манчестър,нема хората дошли да ги подкрепът неискаха и те да го гледат,искаха,но предпочетоха да изтървът първото половреме но да подкрепът любимият си отбор,а с какво се отплати отбора :roll: :roll: :roll: с едно голямо безхаберие.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 17 фев 2011 13:38

Ейййй същото беше след като паднахме от Септември , чудо голямо , дори да бяхме паднали във всички контроли отново няма нищо , което да ме притесни , защото това са контроли , резултати , форма не са важни , единственото важно е играчите да се разминават без контузии и да навлизат във форма , а това че сме отишли да гледаме приятелски мач си е наша грешка и аз повече няма да ходя , освен на представяне на отбора , защото това се играе като официален мач!
Дори смятам ,че не трябва да се отразяват контролите никъде и да не съобщават даже как завършват , защото ми писна от трагедии , водим16 точки пред нафтата , ще завършим 30 точки пред тях и пак недоволни , деееба гадното стадо ,където сме българите!

Върни се в “Ботев”