rump_shaker написа:карлито написа:Месершмит,много е прав Емо и не ми разправяй да не правим драми щото контролните мачове са достатъчен критерий за състоянието на един отбор.На теб хареса ли ти някоя контрола досега?Можеш ли да ми кажеш с кой стойностен отбор сме играли преди мача с Любимец? И още при първата среща с истински отбор спукахме гуми.Месершмит твоето мнение можеше и да мине но не сега-би било обективно след мачове като тези с Гигант или Димитровград,но сега НЕ,сега ако не газим то поне би било редно да сме равностойни на такива отбори като Любимец.
Само с едно не съм съгласен с Емо-няма нужда да се глобява целия отбор,нужно е от целия отбор да останат десетина човека.
Чакай аз да питам нещо. Кат бихме Сливен в контрола през есента, що не взеха премии момчетата.... Всеки ще каже "то е само конторла". Нали!Да вчера никой не ни харесваше, ама иначе кат вкара Наско 35 гола му харесваше на всеки. Кат бихме Нафтата ни харесваше. Не сем срещали силен отбор. Така е. И двете контроли със Сливен аз ще си ги броя обаче за сериозен обор. Защто колкто и да е са си в А група!
А специално за мача с Любимец, наиситна играхме много зле, но резултата да си признаем също е много странен. И те непоказаха никаква игра. Дори бях изумен от това колко всъщност затворено и слабо играят Любимец при положение че се намират на 3-то място в Б група.
Мисля че не трябват да се правят чак толкзо трагедии. Приятелските срещи са затова, да се взимат поуките и да се поправяш. А не да тръгваме д аглобяваме играчи
+ 100000000000000