Мнениеот Синьо сърце » 14 фев 2011 20:48
Дали ще вземе,или не-на мен ми е през оная работа!Дали 60 000 на Сливен-а още колко дължат?А Черноморец,НОИ,НАП,ДАМС що никой не ги споменава?На Пирин какво са дали?На стадион"Васил Левски",Царско село,на Сулйо и пульо?На Паунич-кво става там?Един отгоре реве,че не можели да картотекират,а знаеш ли защо няма Арбитраж в момента-заради Паунич,ама и затова си траем...Вий да не мислите,че на 31.03. ще е различно?Колко време го гледаме тоз цирк-пък после пак ще им е Батков виновен,че не си плащат.Миналата година как взеха лиценз-и тая ще е същото!Ама пък на мен ми е кеф за Пирин и Сливен-правиха там въртели,сега пищят...
Друго е интересно-как все друг е виновен...Сини медии,атаки от Левски преди дербито...Сега месец и половина ще ни облъчва Атанасооглу с афери,заговори,Лицензгейт 2,3 и т.н.,агент Тара,Наско Сираков,държавата-мащеха,Леков и автогола,синьо-оранжевата клика(време е пак да изпълзи),топлата връзка Гигов-Батков,Софиянски,Станишев и нататък трибуквията...Да ви звучи познато?На Дербито каквото и да стане-съдиите и синьото БФС са оплели тънки мрежи срещу великото четирибуквие.Байгън.
А че не можем да спираме топката-кой ти гледа?И оня сопол Костадинов ми мънка"Батков такъв,говори ги такива...".Значи когато селяндура от Плоски дудне глупости-евалла,ама Батков-как може?Че кви сте му пък вие на Батков,че да ви цепи басмата?И с лиценз,и без лиценз-все тая цървулска история!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!