Класация-тема на месец януари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Класация-тема на месец януари

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 фев 2011 16:27

Deluxx написа:смятай!Има много спамери ако се съберат и се обиждат в твоя тема това значи ще е най-добрата така ли

Не !
За мен една тема е стойностна, когато в нея се получи добра дискусия ( спор ( .. с аргументи и факти.
Въобще се пише по нея ... и всеки изказва качествени мнения !

Нали знаеш, че обложката на дадена стока, въобще не прави стоката качествена и хубава !
Гледа се съдържанието ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 фев 2011 16:38

THE G.A.M.E написа:Не !
За мен една тема е стойностна, когато в нея се получи добра дискусия ( спор ( .. с аргументи и факти.
Въобще се пише по нея ... и всеки изказва качествени мнения !

Нали знаеш, че обложката на дадена стока, въобще не прави стоката качествена и хубава !
Гледа се съдържанието ...

Ще ти отговоря като човек завършил и занимаващ се с маркетинг- обложката на дадена стока привлича клиента и много често при продукти със сходни характеристики,човек купува тази с по-добре изглеждащия външен вид. Да не говорим,че дизайна е един от основните белези при формирането на цената на даден продукт. Иначе съм напълно съгласен с теб,че хубавата тема е тази в която се получават качествени анализи, дискусии и показване на различни гледни точки и аргументи за тях. Но,аз лично пред тема за мач, в която не съдържа никакво инфо, и такава в която авторът е сложил снимки, емблеми, пълно инфо за отборите и мача-час,дата,линкове, последни двубои и т.н. винаги втората ще ми хареса повече. От една страна чисто като естетически вид и от друга като уважение към човека,който е отделил време и труд за да я направи ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 фев 2011 19:54

Madridist написа:Ще ти отговоря като човек завършил и занимаващ се с маркетинг- обложката на дадена стока привлича клиента и много често при продукти със сходни характеристики,човек купува тази с по-добре изглеждащия външен вид. Да не говорим,че дизайна е един от основните белези при формирането на цената на даден продукт. Иначе съм напълно съгласен с теб,че хубавата тема е тази в която се получават качествени анализи, дискусии и показване на различни гледни точки и аргументи за тях. Но,аз лично пред тема за мач, в която не съдържа никакво инфо, и такава в която авторът е сложил снимки, емблеми, пълно инфо за отборите и мача-час,дата,линкове, последни двубои и т.н. винаги втората ще ми хареса повече. От една страна чисто като естетически вид и от друга като уважение към човека,който е отделил време и труд за да я направи ;)

Мда .... и ти си прав !
Лъскавата опаковка превлича ...
И, ако съдържанието вътре също е добро, няма по хубаво !

Съгласен съм дадена тема да има фейс ( да егА тези чуждици, но подхожда :lol: ) ... и разбира се - инфо.
Но не мисля, че това трябва да е основното ....

Общо взето сме на едно мнение ... ;)
Само се притеснявам заради тази класация ... темите да не се изродят в нещо коренно различно от смисъла на форума !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Игри и забавления”