Спарта Прага-Ливърпул 0:0 (FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 17 фев 2011 19:31

Спарта Прага
4
7%
Ливърпул
43
73%
равен
12
20%

Общо гласове: 59

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Спарта Прага-Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 фев 2011 19:05

styopa написа:Е за какво му е да се напъва с титулярите за този мач?Срещите със Спарта спокойно може да си ги вземем и с резервите.Момчета като Уилсън и Пачеко имат нужда от мачове,а и по принцип обичайните ни резерви Поулсен,Н'Гог или Йованович е хубаво да трупат мачове.

Може да стане както с Уигън. И Уигън са с класи под Ливърпул, но дойдоха и измъкнаха 1:1 на Анфийлд. А сега сме гости и е по-различно. Да, Спарта е с класи под Ливърпул, но не случайно са стигнали до 1/16 финал на ЛЕ. А както ти каза, резервите ни нямат достатъчно натрупани мачове, което може да се окаже и проблем. Ако искаме да направим нещо в ЛЕ както миналата година, няма да е зле да пуснем титулярите.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 14 фев 2011 19:16

втория мач на Ливърпул-Спарта Прага ще го дават ли по ТВ
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 фев 2011 19:20

Liverpool forever_95 написа:
styopa написа:Е за какво му е да се напъва с титулярите за този мач?Срещите със Спарта спокойно може да си ги вземем и с резервите.Момчета като Уилсън и Пачеко имат нужда от мачове,а и по принцип обичайните ни резерви Поулсен,Н'Гог или Йованович е хубаво да трупат мачове.

Може да стане както с Уигън. И Уигън с с класи под Ливърпул, но дойдоха и измъкнаха 1:1 на Анфийлд. А сега сме гости и е по-различно. Да, Спарта е с класи под Ливърпул, но не случайно са стигнали до 1/16 финал на ЛЕ. А както ти каза, резервите ни нямат достатъчно натрупани мачове, което може да се окаже и проблем. Ако искаме да направим нещо в ЛЕ както миналата година, няма да е зле да пуснем титулярите.

Според мен цел номер 1 този сезон от тук нататък е п-вото.За ЛЕ спокойно може да се оставят титулярите да почиват.Хем е хубаво да е свеж отбора за финалната част от п-вото(евентуално финална част ЛЕ),а и на резервите им трябват мачове(ето например Йованович - колкото повече седи на скамейката,толкова по-зле играе като му се даде шанс).

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 фев 2011 19:24

Защо да е цел номер 1 първенството. Аз не виждам кого можем да изпреварим в оставащите 11 кръга, за да се намъкнем в Топ 4. Може би ще завършим 6-ти или 5-ти. НО след тази грашна стъпка с Уигън ни намаляха драстично шансовете за Топ 4. Според мен цел номер 1 трябва да е ЛЕ. Отдавна не сме печелили трофей, а това е идеална възможност да спечелим. АКо не успеем, здраве да е. Но не трябва да го отписваме според мен. По-добре първия мач да играят титулярите и да запишат суха мрежа, а на Анфийлд да пуснем резервите. На Анфийлд ще е по-лесно, ако постигнем победа дори и с 0:1

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 фев 2011 19:49

Като се има предвид контузените (Джерард,Агер,Керъл,Джо Коул,Мейрелеш) едва ли ще излезем с титулярите.Мисля,че който и да играе ще се справим.Минимална победа 0:1 (1:2)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 14 фев 2011 19:58

Преди 1 месец бих казал Х , но сега е сигурна двойка -- > 0 ; 2 или 0 ; 1 ;)

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 14 фев 2011 20:04

Мисля, че трудно Ливърпул ще бие в Прага. Мача клони към равен по-скоро.
Прогноза:1:1
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 14 фев 2011 20:06

Не знам някой дали по отгоре го отбеляза, но през уикенда в Англия ще се играят мачове от ФА къп, турнир в който Ливърпул вече не участва, затова си мисля, че Крал Кени ще пусне ако не всички, то поне една голяма част от титулярите. Знак - 2
ИзображениеИзображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 фев 2011 20:16

slash1912 написа:Като се има предвид контузените (Джерард,Агер,Керъл,Джо Коул,Мейрелеш) едва ли ще излезем с титулярите.Мисля,че който и да играе ще се справим.Минимална победа 0:1 (1:2)

Джерард и Мейрелеш са възстановени,а Керъл започна тренировки онзи ден(т.е. сигурно е възможно да запише 30тина минути).

Liverpool forever_95 написа:Защо да е цел номер 1 първенството. Аз не виждам кого можем да изпреварим в оставащите 11 кръга, за да се намъкнем в Топ 4. Може би ще завършим 6-ти или 5-ти. НО след тази грашна стъпка с Уигън ни намаляха драстично шансовете за Топ 4.

По принцип един равен не е фатален.Ако направим една силна серия си има шансове.Почти всеки кръг някой отбор прави грешна стъпка.Аз лично нямам надежди за ШЛ,но все пак футбол е всичко става.
Да,ЛЕ е реалистична цел.Обаче за мачове срещу Спарта(и четвърт финала)няма смисъл толкова да се играе с всички сили.При всички положения шансовете да се класираме са много високи.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 14 фев 2011 20:32

втория мач на Ливърпул-Спарта Прага ще го дават ли по ТВ
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”