Ще вземе ли ЦСКА лиценз - смях и простотия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: Ще вземе ли ЦСКА лиценз - смях и простотия

Мнениеот suni » 14 фев 2011 19:29

Виж какво бе ..... писна ми да ги чета такива като тебе постоянно ...
1-во - правиш ми се на умен - не си .
2-ро - ЦСКА дължи пари на половината А група - ФАКТ !
3-то - дължи ги от повече от 1 година - ФАКТ !
4-то - помня че показваха договорите на трансферите ( за Пирин помня и за Сливен , че имаше показани договори )
5-то - защо тези "красавци" ( собствениците на ЦСКА ) мълчаха до днешната дата (14.02.2011) и чак днес си отвориха "неприятно ухаещите" устички ?

Ха-ха-ха,ти ли си най-големия умник във форума !? Сладур. :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 фев 2011 19:32

Rivaldo10 написа:Моето мнение е , че цялата ситуация е абсурдна. Вече 2 години , се опитват да накарат цска да изчисти дълговете си към другите отбори , а просто не желаят да ги изхвърлят във "В" група. Само не разбирам защо Левски се свързва непрекъснато с тези дългове?! През ден куп отбори се оплакват от цска , а вината се прехвърля върху Левски. Какво общо има Левски , че цска има дългове към няколко отбора? Във всяка подобна тема имам чуството , че Левски се споменава повече от цска и дълговете им!

А, не ти ли минава през главата, че атаките идват точно от Левски и приближените им вестници, сайтове и телевизии. Помисли само колко много фенове на Левски плюят по ЦСКА, за задължения които изобщо не ги касаят. Къде са феновете на Пирин, Сливен, Черноморец и другата половина на А група, на които ЦСКА дължало пари. И на теб ще го кажа. Който иска пари да ходи в съда. По сайтове и телевизии пари не дават, там се правят провокации и психо-атаки. Ти си отговори на въпроса, кой има полза от това.

dido_6i6eto
Контакти:

Мнениеот dido_6i6eto » 14 фев 2011 19:33

а сега онзи дето питаше за дълга към пирин да чете.http://www.blitz.bg/sport/article/84460

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 14 фев 2011 19:33

ми платете си и всички простотии ще свършат ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 14 фев 2011 19:37

Според мен е по-добре на този етап да не им взимат лиценза,защото 3-0 служебно в дербито ще бъде несправедлив резултат след като имаме възможност да ги отнесем със 7 гола на Герена при положение че мачът се играе.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 14 фев 2011 19:41

Ръководството на ЦСКА продължи да плаща задълженията си към различни клубове и институции. Днес „червените" внесоха още близо 60 000 лева по сметка на частен съдебен изпълнител Милен Бъзински.

Те ще бъдат преведени по сметката на НАП - Сливен. Футболен клуб Сливен дължи близо половин милион лева за данъци и осигуровки.

Именно това е причината за момента всички дългове от страна на ЦСКА към отбора на Йордан Лечков да отиват първо за погасяване дълговете към държавата.

Съдия изпълнител Милен Бъзински е изпратил уверение до БФС, че „армейците" са изплатили вече 124 700 лева по дълга за Иван Стоянов, Здравко Чавдаров, Костадин Стоянов и Коста Янев. Съгласно, което ЦСКА коректно изплаща задълженията си.

Ето ви факти!!!Нека пак Лечков да си лае.Недоволен е щото парите не влизат директно в касата на клуба където той се разпорежда с тях

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 фев 2011 19:41

Alex написа:ми платете си и всички простотии ще свършат ;)

Вярваш ли си на това, което си написал. Простотията ходи по хората, и никога не свършва. И кусури се намират винаги когато искаш. Виж , ако говорим за интелект съобразителност и толерантност, то трябва да си го имаш в характера. Дай една причина за която Левски ( клуб, фенове и приближени медии ) са засегнати по-някакъв начин от това, че ЦСКА дължали пари на някого?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 фев 2011 19:44

msm написа:

Вярваш ли си на това, което си написал. Простотията ходи по хората, и никога не свършва. И кусури се намират винаги когато искаш. Виж , ако говорим за интелект съобразителност и толерантност, то трябва да си го имаш в характера. Дай една причина за която Левски ( клуб, фенове и приближени медии ) са засегнати по-някакъв начин от това, че ЦСКА дължали пари на някого?
:?: :?: :?:

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 14 фев 2011 19:48

msm написа:

време е да ви закрият и да свърши вашата агония :)
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 14 фев 2011 19:49

е според теб какво правим?Плащаме на Сливен,Перник и Пирин и тия пак реват,платихме и на министерството,тия пари да не растат по дърветата :mrgreen: :mrgreen:
[center]Напред армейци[/center]

Върни се в “Архив”