Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 фев 2011 18:52

Ортега не е лош футболист, но е недисциплиниран и непостоянен - доста сте си патили от такива ;) Ето сега самоволно е избягал от лагера ни в Турция - нещо абсолютно непрофесионално ...
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 фев 2011 22:36

Виданов наистина е малко неграмотен тактически, но този сезон все пак имаше голям напредък в играта му. Понякога прави добри мачове, но ако е централен защитник партньорът му трябва да е винаги с едно наум, за да го подсигури ако се наложи. Аз двойка Акуаро- В. Илиев не мога да си представя, т.е. представям си я, но не мисля, че ще е добра. Според мен трябва да е К. Стоянов и Вальо примерно. Или К. Стоянов и Акуаро. Сигурно, ако продадат италианецът, ще вземат и Вальо. Въпреки че за клубна легенда като него може да се направи изключение, но Титан се правят на принципни. До миналата година взимаха по двайсет анонимни играчи на един пост, а сега за Вальо не може.... Иначе Вальо и Акуаро са еднотипни играчи, те са борбени, разчитат основно на физика и не ги е страх да си подложат главата там, където може и да боли. Примерно те са като Видич в двойката на Юнайтед. Докато Коцето е най-умният ни играч в защита, освен това може чудесно да изнася топката, а Акуаро например е зле в този елемент. Коцето съответства повече на Фърдинанд в двойката на Червените дяволи.
За Марко трудно ще му намерим заместник. По-скоро по-добре да променим схемата примерно. Може би 4-4-2, но със Спас зад Платини, а не изнесен в ляво, като фалшиво крило. На фланговете имаме повечко опции вече с привличането на Садула, а и Нелсън се възстановява добре. В средата Янчев и Янев или Галчев.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 фев 2011 19:58

Бразилецът Лео Силва за който се спекулира че ще го вземете е на 27 години не на 25 ,но журналистите във всичките сайтове копират едно и също без да гледат...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 фев 2011 20:43

Parmalat написа:Бразилецът Лео Силва за който се спекулира че ще го вземете е на 27 години не на 25 ,но журналистите във всичките сайтове копират едно и също без да гледат...

Всъщност е роден на 24 декември 1985г. Не е баш на 27.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wy0JZJ8XwuQ[/youtube]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 фев 2011 10:49

Този Лео Силва не изглежда зле. Дано го вземем. За първи път от доста време насам виждам някои положителни неща в ЦСКА при това ръководство. Харесва ми до тук как се развиват нещата около отборът, включвам селекцията, подготовката и това, че Тита почнаха да се разплащат лека-полека с отборите, на които дължим. За Панчарево и Армията не съм много запознат как вървят нещата там.
За селекцията някои може да ме помисли за луд, защото не сме взели много хора. Но точно това е положителното. Дано Титан най-после да са си дали сметка, че не става с покупки на килограм. Сега взехме Медина, но го дадохме под наем на Академик. Добър ход, защото може и да излез добър играч, но не ни трябват недоказани или потенциално контузени и не във форма играчи. Това е добър ход на Радукатон и Титан, защото играчът може и да се окаже добър. Доколкото знам бл е младежки национал на Чили, а младежите на Чили в последно време имат страхотни успехи. Тази година на световното за чилийците имаше много играчи, които са взети именно от младежките им гарнитури, които май станаха и световни шампиони за тази възрастова група. Този Лео Силва също ми изглежда добър за "А" група от видеото по-горе. Няма значение от кой дивизия идва, даже и за италианците няма значение това. Какво като са от втора-трета дивизия, не това е важното. Може и в най-горен ешелон ад играе даден играч и пак да е менте. Въпросът е играчите, които искаме да купуваме, чуждите, да са гледани от наши скаути. Факт е, че и Медина е наблюдаван и Силва също. Защо Пенев да не може да го ползваме като скаут? Ами в това няма нищо лошо, той така може да бъде доста полезен даже, а тук в Б-я пак ще си бъде със статут на почетен президент.
Подготовката също си мисля, че върви добре. Радуканов мисля, че държи здраво юздите. Този Йовановски също изглежда е добър специалист. Вкарва йоги-моги, различни упражнения, стречинг и т.н. Ами нека- то и Райън Гигс тренира йога, а бяга като двайсетгодишен. Като се замислих вчера, съставът ни не е лош. Имаме по двама равностойни играчи почти на всеки пост. Вратари- Караджата, Макето и Здраво. Десни бекове- Минев и Бандата. Централни защитници- Апата, Акуаро, Видана, К. Стоянов. Леви бекове- Грила, Трифонов. Тва ни е малко лабилен пост обаче. Но тук Радукана може да пробва различни неща. Примерно Минев или К. Стоянов. По-добре Данчо обаче, защото Стоянов е нужен в средата с интелигентността си. Между другото Минев има мач дори за националния като ляв бек. В средата на терена са- Янчев, Янев, Галчев, Стоянов. От дясно на халфовата линия могат да играят- Тонев и Садула. В ляво пък- Нелсън и Делев. Четин и Тонев при нужда също могат да бъдат местени на това крило. В нападение разполагаме с Платини, Шеридън, Радулович, Йовчев и Делев. Съставът не изглежда лош, а не съм включил и Маркиньос, който може да играе почти на всеки пост в средата, даже и като нападател, но може би ще има продажба все пак. Но така или иначе по-добре сега да го продадат, за да преболедува отборът по-бързо отсъствието му в този втори полусезон, когато няма да е чак толкова фатално предполагам. Защото целта в първенството е най-общо влизане в зона Уефа. Ако се открие друг шанс, за титлата, тогава вече чак може да помислим за нещо повече. Така че за мен този пролетен полусезон, който се задава вече, ще е за избистряне на състава, един вид преходен, да се види кой кво може, как се справя и т.н. И вече за есента Радукана да може да си направи сметката с кой може да се раздели, от какви играчи имаме нужда и т.н. и да атакуваме вече европейските турнири, което винаги е била голямата цел на ЦСКА. А другата година да можем да атакуваме титлата вече. Силно се надявам Титан да не ме разочароват с последващите си действия, защото Радукана ще има нужна от техния гръб и подкрепа оттук нататък, за да изгради състава си за следващото първенство. А за мача с Левски на Герена, аз съм оптимист и вярвам, че ако не друго, поне няма да го загубим
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 фев 2011 13:22

На тоя етап големият въпрос е само един - задълженията към Сливен и най-вече към Черноморец. С бургазлии уж тече някакво дело и докато няма окончателно решение дългът не се счита за просрочен, но така или иначе трябва да бъде платен. Лошото е, че Титан трябва да вадят кинти от джоба защото не сме продали и един играч. А те доста трудно вадят пари, въпреки, че напоследък го правят.
Селекцията ни наистина не е лоша, дори напротив. Едно само ме притеснява - имаме много играчи, което си е тежест от всякъде както за Титан, така и за треньора. Добре е това, че се преотстъпват играчи за да трупат опит, но при всички случаи трябва да се освободим от поне 7-8 човека. На тяхно място да дойдат 2-3 максимум. Този Медина наистина може да се окаже класен, все пак е бил трети на световно, титуляр и голмайстор на Чили на това първенство, въпреки, че не е чист нападател.
Абе има потенциал и дано Титан нещо се объркат и започнат да работят като хората.
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 фев 2011 14:20

Групата не е чак толкова голяма. С преотстъпените на Академик става горе-долу нормална.
И наистина дано твоите хора от Титан им дойде акъла в главата най-после, макар че силно се съмнявам. По-скоро във всички положителни неща напоследък в клуба пръст има Радуканов. А сега пращали Емо в Бразилия да урежда Силва. Ама той костадинов е толкова смотан, че най-много да огьолпи нещата.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 фев 2011 15:37

danko_sot написа:Групата не е чак толкова голяма. С преотстъпените на Академик става горе-долу нормална.
И наистина дано твоите хора от Титан им дойде акъла в главата най-после, макар че силно се съмнявам. По-скоро във всички положителни неща напоследък в клуба пръст има Радуканов. А сега пращали Емо в Бразилия да урежда Силва. Ама той костадинов е толкова смотан, че най-много да огьолпи нещата.

[offtopic]Моите хора от Титан? Ти наистина виждаш всичко само в черно и бяло... :?[/offtopic]
Честно казано на тоя етап въобще не ни трябва бразилеца. Парите за него по-добре да бъдат дадени на Сливен и Черноморец. С него или без него...все тая през пролетта.
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 фев 2011 15:59

vaskonti написа:
danko_sot написа:Групата не е чак толкова голяма. С преотстъпените на Академик става горе-долу нормална.

[offtopic]Моите хора от Титан? Ти наистина виждаш всичко само в черно и бяло... :?[/offtopic]

[offtopic][/offtopic]Ти от майтап не разбираш май! :)

Бразилецът е в случай че продадем Маркиньос предполагам[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 фев 2011 16:18

Дори и да продадем Маркиньос едва ли ще закъсаме чак толкова. Има кой да го замести като единственият проблем, който ще се отвори с такава продажба е това, че нямаме добър изпълнител на фаулове. На този етап дълговете са приоритет и въобще не ни трябва да купуваме този бразилец. Може, но през лятото.
[offtopic]Разбирам от майтап, но реагирах така пред вид предишните ни спорове по темата. Не очаквах, че вече и ти виждаш "нюансите", а не само черното в политиката на Титан[/offtopic]
[/center]

Върни се в “Архив”