dsadsadasdasdasd написа:Явно Р Х не бил толкова гаден вижте само какъв играч излезе от негов трансфер трябва да му благодарим. То това е единстеното което е + от неговия престой. Спрете се да ПЛЮЕТЕ футболистите те са си наши това е все едно да имаш деца и да ги плюеш. Ами ако Н гог беше вкарал сиг щяхте да викате той трябва да играе повече като титуляр и такива работи. Аз уважавам всеики футболист който играе за тима
Какви деца са ни тия бе човек тия половината са некадърници, които не могат два паса да вържат да не говорим за космическите заплати, които изимат всеки петък и си правят кефа пък ние тука ги съжаляваме.
За Н'Гог мога да кажа само, че от край време трябваше да бъде пратен под наем някъде за да се види става ли за нещо или не. Просто в Ливърпул на този етап измъчва и себе си и феновете иначе е млад и талантлив играч според мен и има бъдеще, но не съм сигурен дали това бъдеще е в Ливърпул.
И без да е човек голям разбирач, само да гледа мачовете на отора се вижда, че играчи като Аурелио, Макси Родригес, Лукас, Иванович, Киргиакос, Поулсен са играчи на едно средно ниво, да не казвам и по ниско и няма как да изискваме от тези хода да надскочат себе си и да се борят за някакви високи цели. Проблема на Ливърпул, е че няма достатъчно класни играчи, а с тези които имаме можем да правим някои и друг добри мачове, като с Челси, но това е тавана. Да не говорим, че малкото ни ключовите играчи са в купом в трагична форма този сезон.