Програмата на ЦСКА за пролетния дял от А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

5kov,5rov
Контакти:

Re: Програмата на ЦСКА за пролетния дял от А група

Мнениеот 5kov,5rov » 10 фев 2011 13:38

vaskonti написа:
Udoji90 написа:
bekono написа:Четвъртият в първенството.

Айде, объркахме го човека. Аз пък точно обратното му казах. :lol:

Споко, не съм по-объркан от преди да задам този въпрос :lol:

4-тия. Миналата година Левски бяха в подобна ситуация и се надяваха да вземем купата; тогава те като 4-ти влизаха без проблеми. Ние отпаднахме, обаче и те се добраха до 3то място заради Гигов-Батков алъш-вериш...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 фев 2011 20:49

Бе,вий ако не бехте вкарали случайния гол на Литекс,щеше да видиш един алъш-вериш-та отивахте вий четвърти,но нейсе... :) Инак виждам-реалисти сте,аз също-смятам,че Литекс ще дублира титлата на 80 %,другото е теория.Съгласен съм,както каза някой,че е много важно как тръгнат нещата първия кръг,например победа на ЦСКА и победа на Литекс слагат точка на спора,но пък победа на сините и хикс на Литекс дават съвсем друг ход на шампионата.За титла да мислите е несериозно,то май и ние разчитаме на получудо...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 фев 2011 11:01

Е, чак 4-ти нямаше да сме, дори и да не беше онзи гол на Янчев срещу Литекс - тогава Локо Сф направиха толкова лоша серия, че просто нямаше как да останем 4-ти след тях. ;)
Иначе за този сезон аз вече съм си казал мнението - крайното класиране е: 1. Литекс; 2. Левски; 3. ЦСКА.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 13 фев 2011 11:51

Udoji90 написа:Е, чак 4-ти нямаше да сме, дори и да не беше онзи гол на Янчев срещу Литекс - тогава Локо Сф направиха толкова лоша серия, че просто нямаше как да останем 4-ти след тях. ;)
Иначе за този сезон аз вече съм си казал мнението - крайното класиране е: 1. Литекс; 2. Левски; 3. ЦСКА.

Можем да изпреварим Левски и да сме 2-ри

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 фев 2011 21:37

Deluxx написа:
Udoji90 написа:Е, чак 4-ти нямаше да сме, дори и да не беше онзи гол на Янчев срещу Литекс - тогава Локо Сф направиха толкова лоша серия, че просто нямаше как да останем 4-ти след тях. ;)

Можем да изпреварим Левски и да сме 2-ри

Естествено,че може!Но със същия процент на вероятност може да идете и на пето място,много ви е тежка програмата...Бургас,Варна,Ловеч,Пловдив,Герена-дори и силен тим трудно ще излезе сух от тези мачове,а вие не играете силен футбол-факт.Особено ако тръгнете със загуба,което е доста възможно,колкото и да се перчат и заканват някои...Но и аз мисля,че 3-4 място е реална цел за вас,освен ако не правите глупости!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 17 фев 2011 11:23

Синьо сърце написа:Бе,вий ако не бехте вкарали случайния гол на Литекс,щеше да видиш един алъш-вериш-та отивахте вий четвърти,но нейсе... :) Инак виждам-реалисти сте,аз също-смятам,че Литекс ще дублира титлата на 80 %,другото е теория.Съгласен съм,както каза някой,че е много важно как тръгнат нещата първия кръг,например победа на ЦСКА и победа на Литекс слагат точка на спора,но пък победа на сините и хикс на Литекс дават съвсем друг ход на шампионата.За титла да мислите е несериозно,то май и ние разчитаме на получудо...

Ние сме на принципа:По-добре да си печелим точките със случайни голове,отколкото с "майсторски изпълнени" дузпи. :mrgreen:
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 04 мар 2011 12:42

Tъй като един шампионат не е само пролетен сезон ще заключа темата, като тя ще остане в архива, за да можете да си сравнявате прогнозите до края на първенството.

Върни се в “Архив”