PFC Litex написа:Thsmith написа:PFC Litex написа:http://video.gong.bg/?vid=79KUXK6MU38O Без коментар...
това няма общо с ПФК Левски. Залата е на Спортен клуб Левск
Което няма никакво значение, тъй като е част от стадиона и при лицензиране и тя се взема в предвид.
На Армията защо ще ремонтират и залата, че да получи лиценз, на Локо София, защо са се хванали и там от залата?
Хайде да дискутираме с еднакъв аршин
Каква зала бре ? От кога на армията и на локо сф има "зала"

И да няма значение. Ако се взимаше предвид отдавна да са и зазидали единствената врата и да е изчезнала... Или може би трябва ПФК Левски и батков да издържат леката атлетика, баскета и борбата от добро сърце ? Това е все едно да ремонтираш мазето на съседа си което седи срещу твойто .
Между другото незнам калоян (шефа на стадиона) защо ги е пуснал да снимат тая зала и между другото има и WC работещи и течаща вода. Точно зад тази съблекалня която са снимали. Има и женска съблекалня която не е разрушена и също има WC и течаща вода. Има и три треньорски стай в добър вид. Едната се ползва като основна съблекалня за мъжете на леката атлетика от известно време. Има и седалище на клуба по ръгби с нова мебелировка врата и тн.
Не. Предпочитам 20 хилядно кокетно стадионче вместо този 40 000 стадион което да си е само наше. Цялото в синьо с името на най-великия Бг играч - Гунди. Всеки да си има къща и да си я гледа.delqnski47 написа:Абе къв общ стадион? По-добре да си играеме на сегашните саборетини отколкото общ стадион! Никога не бих се чувствал у дома на общ стадион с цска...
И точно на обратното мнение съм за запазването на такова съоражение. По вероятно е всички да чупят за да навредят на противника вместо да мислят, че вредят и на своите . Щото нали знаеш приказката, че не е важно на мен да ми е добре, а на вуте да му е зле.
Що трябва да разсъждаваме с емоциите си,ами не ги забравим за момент и не се замислим,че с този общ стадион ВСИЧКИ печелим!ВСИЧКИ!И вие,и ние,и тея,и онея,и оная,и оня!Що в Европа кръвните врагове могат,а ние не можем,а??Що,да не сме по специални??Я си представи вечното дерби на един супер модерен 40 000-ляден стадион,дето ще бъде напълнен(или почти напълнен,защото хората ще ходят на мач и няма да се притесняват,че някой ще им отнесе главата със седалка!Все пак този стадион е на ЦСКА и ''Левски''!)!Я сега си представи вечерно време,теренът осветен и как агитките пеят и Секторите А и В отстрани им помагат!!А?Не е ли готино я ми кажи?Не е ли по добре от 1 срутен и 1 срутващ се стадион,дето скоро и той няма да им лиценз,дето ще се провеждат дербита с 10-15 000 души и 10 000 полицаи??Дайте да забравим това нашто любимо българско и изкривено мислене за момента и да поразсъждаваме като нормални хора!