Дискусии относно играта на Давид Н'Гог

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: ДАВИД Н'ГОГ

Мнениеот styopa » 12 фев 2011 22:05

haha написа:Айде,пак Лукас виновен.Нищо,че Карагър от 2 години не става за титуляр,ама нали е легенда и против него не трябва да се каже и дума ;)

Специално днес Карагър си беше обичайния лидер,а Лукас направи безобразен мач(общо взето един от най-слабите си мачове за сезона).

haha

Мнениеот haha » 12 фев 2011 22:56

Карагър нямаше много работа днес,но при него ме дразни това,че като види топката веднага я рита напред,вместо да пробва някакъв пас по земя.Малко като стила по времето на Ходжсън.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 фев 2011 23:10

Е то това сигурно си е тактически заложено.Такива големи отбори и най-дребните неща сигурно са тактически заложени,а още повече за изнасяне на топката.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 12 фев 2011 23:11

haha написа:Карагър нямаше много работа днес,но при него ме дразни това,че като види топката веднага я рита напред,вместо да пробва някакъв пас по земя.Малко като стила по времето на Ходжсън.

затова е Агер ;) Е и Джонсън може , но се пак Агер е най-лудият :)

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 13 фев 2011 11:20

haha написа:Карагър нямаше много работа днес,но при него ме дразни това,че като види топката веднага я рита напред,вместо да пробва някакъв пас по земя.Малко като стила по времето на Ходжсън.

В грешка си. Точно Далглиш иска да приложи подаването по земя. А Ходжсън караше играчите да дават извеждащи напред по въздух за Торес и той там да се гърчи.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 13 фев 2011 13:04

liverpool-4ever написа:

В грешка си. Точно Далглиш иска да приложи подаването по земя. А Ходжсън караше играчите да дават извеждащи напред по въздух за Торес и той там да се гърчи.

Ти не си го разбрал той иска да каже точно това :) :) :) :) :)

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Re: Дискусии относно играта на Давид Н'Гог

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 13 фев 2011 13:07

Явно Р Х не бил толкова гаден вижте само какъв играч излезе от негов трансфер трябва да му благодарим. То това е единстеното което е + от неговия престой. Спрете се да ПЛЮЕТЕ футболистите те са си наши това е все едно да имаш деца и да ги плюеш. Ами ако Н гог беше вкарал сиг щяхте да викате той трябва да играе повече като титуляр и такива работи. Аз уважавам всеики футболист който играе за тима

haha

Мнениеот haha » 13 фев 2011 13:16

liverpool-4ever написа:

Това го знам много добре.Искам да кажа,че Карагър постоянно буха топката напред,както го правеше и при Ходжсън,а не,че това е тактиката на Кени.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 13 фев 2011 15:19

Помислете малко Н'Гог колко мача е започнал при Краля ??? Този му беше 1 и то защото смяната беше наложителна.Едва ли някои очаква да земе топката да премине 2-3 играчи и да вкара... няма опит , нужни са му минути и така .. все пак ако погледнете от добрата страна - 5 мача без загуба с 1 допуснат гол ,такава серия при Дядо Рой беше невъзможна.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 13 фев 2011 15:58

Avrameca написа:Помислете малко Н'Гог колко мача е започнал при Краля ??? Този му беше 1 и то защото смяната беше наложителна.Едва ли някои очаква да земе топката да премине 2-3 играчи и да вкара... няма опит , нужни са му минути и така .. все пак ако погледнете от добрата страна - 5 мача без загуба с 1 допуснат гол ,такава серия при Дядо Рой беше невъзможна.

6 мача

Върни се в “Ливърпул”