"Левски" с проект за покрив на стадиона

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Re: Левски готов да строи "Газпром Арена"

Мнениеот ivo23 » 13 фев 2011 15:31

В България всички са силни на приказки и обещания. Докато не се види нещо черно на бяло значи няма нищо конкретно.
За София 2 по-големи и 2 по-малки стадиона са напълно достатъчни и без това няма кой знае каква посещаемост. Да си делнат по един Левски, ЦСКА, Славия и Локото и другите два да си ги делнат Спартак, Академик и т.н. То само разнебитени стадиони дето и за концерти не стават има.
Наскоро слушах и парламентарният контрол и чух някаква дискусия за Национален стадион. Така и не разбрах, защо в София точно трябва да е. Щото цените на парцелите са по-високи ли? Щото има метро, което го спират по време на мачове ли...?
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 фев 2011 15:36

Колко сте ограничени не е истина!Единия вика ''абе кво ги бърка Газпром да метнат 20-30 милиона''!Пфф бе кво са 20 милиона...нищо работа!Другият ми изписва ЦСКА по неправилен начин и си мисли,че може да се води нормален диалог с него!Третият ми вика,че ''Левски'' бил единственият отбор с потенциал да стане ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНД!
Продължавайте да се заблуждавате и да си мечтаете за стадион!Хубав стадион в България,най вероятно,скоро няма да има!Факторите са много...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 13 фев 2011 15:50

Батков е казал,че не е съгласен ст.Г.Аспарухов да стане национален стадион и едновременно да играят Левски и ЦСКА на него,нормално, а и не вярвам от Панчарево да са съгласни.По-добре ще е да се обсъди варианта за общ стадион на двата отбора и национален едновременно,но на друго място.А ст.Г.Аспарухов да стане база за потготовка на Левски и ДЮШ на клуба.Заедно с официалният терен,терена с изкуствена настилка и другите два затревени терена да се изградят още 1-2 терена.Така ще имаме отделна база за потготовка и нов модерен стадион.Но има едно НО и то е,че живеем в България.

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 13 фев 2011 16:16

Добре хубаво да праят 50 000 стадион. Ма първо че докато отборите не започнат да влизат често в ШЛ няма да се пълни. Националите в следващите 20 год може би и 30 000 стадион няма да напълнят. Според мен е по добре да се направи 40 000 стадион но да е ултра модерен.
Или просто до ремонтират сегашния. А Левски ква му е кирията от тоя стадион. По добре да си поправим Герена и да играем в нашия дом. А вече като влезем в ШЛ да играем на националния за да събере повече хора. Аз съм за ремонт на Васил Левски.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 фев 2011 16:27

LSFCforever написа: Аз съм за ремонт на Васил Левски.

Националният стадион беше ремонтиран преди десет години, а стойността беше 40 милиона лева, та отново ли да го ремонтират и какво ще кажеш за сумата от 40 милиона лева?
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 фев 2011 16:40

Хич не ми се иска да имаме общи работи с газпром ... Достатъчен ни е батков. От повече комуняги нямаме нужда. Още повече, че ще е срамно стадон или база да носи подобно име... на компания с такъв собственик и такива корени.

delqnski47 написа:Аз лично нямам нищо против Титан и Батков да построят един общ 50 000 стадион и да си играят двата отбора на него!Според мен по този начин по лесно ще се поддържа,а и като има дерби седалките ще си остават здрави(поне аз така мисля)!Само че лошото е че сме силно комплексирани,а и имаме изкривен Балкански манталитет!Затова този вариант никога няма да стане,въпреки че в нормалните страни вече го има!
Абе къв общ стадион? По-добре да си играеме на сегашните саборетини отколкото общ стадион! Никога не бих се чувствал у дома на общ стадион с цска...
И точно на обратното мнение съм за запазването на такова съоражение. По вероятно е всички да чупят за да навредят на противника вместо да мислят, че вредят и на своите . Щото нали знаеш приказката, че не е важно на мен да ми е добре, а на вуте да му е зле.

PFC Litex написа:http://video.gong.bg/?vid=79KUXK6MU38O Без коментар...

това няма общо с ПФК Левски. Залата е на Спортен клуб Левски и трябва да се поддържа от него. Преди 4 години председателя на Лекоатлетически клуб Левски Йордан Цанков беше намерил спонсор който да вкара 300 бона за ремонт на залата и слагане на нова настилка. Хранов обаче се запъна и не разреши от лакомия ... И така си остана.
пп Между другото горе продължават да тренират хора, а не е пусто. Вярно малко са, но още ги има.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 фев 2011 16:59

Thsmith написа:
PFC Litex написа:http://video.gong.bg/?vid=79KUXK6MU38O Без коментар...

това няма общо с ПФК Левски. Залата е на Спортен клуб Левск

Което няма никакво значение, тъй като е част от стадиона и при лицензиране и тя се взема в предвид.

На Армията защо ще ремонтират и залата, че да получи лиценз, на Локо София, защо са се хванали и там от залата?

Хайде да дискутираме с еднакъв аршин :)
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 фев 2011 17:36

Абе къв общ стадион? По-добре да си играеме на сегашните саборетини отколкото общ стадион! Никога не бих се чувствал у дома на общ стадион с цска...
И точно на обратното мнение съм за запазването на такова съоражение. По вероятно е всички да чупят за да навредят на противника вместо да мислят, че вредят и на своите . Щото нали знаеш приказката, че не е важно на мен да ми е добре, а на вуте да му е зле.

Що трябва да разсъждаваме с емоциите си,ами не ги забравим за момент и не се замислим,че с този общ стадион ВСИЧКИ печелим!ВСИЧКИ!И вие,и ние,и тея,и онея,и оная,и оня!Що в Европа кръвните врагове могат,а ние не можем,а??Що,да не сме по специални??Я си представи вечното дерби на един супер модерен 40 000-ляден стадион,дето ще бъде напълнен(или почти напълнен,защото хората ще ходят на мач и няма да се притесняват,че някой ще им отнесе главата със седалка!Все пак този стадион е на ЦСКА и ''Левски''!)!Я сега си представи вечерно време,теренът осветен и как агитките пеят и Секторите А и В отстрани им помагат!!А?Не е ли готино я ми кажи?Не е ли по добре от 1 срутен и 1 срутващ се стадион,дето скоро и той няма да им лиценз,дето ще се провеждат дербита с 10-15 000 души и 10 000 полицаи??Дайте да забравим това нашто любимо българско и изкривено мислене за момента и да поразсъждаваме като нормални хора!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 фев 2011 17:38

Единствените решения които виждам са или Герена да се застрои по подобие на стадиона на Днипро Днипропетровск или да се издиге нов от кота нула за 60-70 милиона евро.Нали уж Чорни спечели дело за няколко милиарда евро като обича толкова Левски защо не изкара пари и не ви построи един 30-35 000 стадион?Колкото до Газпром да ви даде пари за момента не ми изглежда реално тъй като са основни спонори на 4 отбора Зенит,Шалке,Цървена Звезда и Газпром от Б група на Русия.Руснаците имат много пари,но за да инвестират и те нещо трябва да са на печелба.Само с името на стадиона няма да стане и да не говорим че ще се дублира с новият 60 000 стадион на Зенит.С Батков като президент забравете за някакви грандизни ремонти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Левски”