"Левски" с проект за покрив на стадиона
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски готов да строи "Газпром Арена"
В нашата мила България няма кой да инвестира.Единственото което може е някой да дойде да открадне каквото може да го развали тотално така че никой повече да не може да го оправи.Примери колкото искате.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- asenkolev
- Контакти:
Интер и Милан могат, ма нашите смешници не могат. Не стига, че сме бедни като църковни мишки, но и винаги много знаем и сме много отворени!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
runnersa написа:tarikat написа:Собственикът на Левски Тодор Батков най-после даде ясно да се разбере, че идеята на главния архитект на София Петър Диков сините, ЦСКА и държавата да построят заедно нов стадион е глупава и това няма как да се случи. Адвокатът е категоричен, че Левски не може да зареже току така стадион "Георги Аспарухов", още повече, за да започне строеж на съоръжение с колегите си от "Армията", на което двата отбора да си играят мачовете. "Аз нов стадион с ЦСКА на някакво летище няма да правя", категоричен е Батков.
Междувременно из медийното пространство отново плъзна слух, че Левски се е допитал до руския гигант "Газпром" дали двете страни не могат да си сътрудничат в модернизацията на "Герена". Според неофициална информация сините искат от руснаците да инвестират в модернизация на базата, а в замяна мястото ще се казва стадион "Георги Аспарухов" в комплекс "Газпром Арена".
[offtopic]sportal[/offtopic]
Точно така ще се казва новия стадион на Зенит! Едва ли биха направили същото и за друг отбор с който не се знае изобщо дали ще подпишат договор за спонсорство!
http://www.sportal.bg/galery.php?catego ... ery=2096#0
За да се съгласи някой да ви построи стадион, било то Газпром или друга фирма, при всяко положение ще се стигне до спонсорски договор. А и не виждам абсолютно никакъв проблем в това стадиона да се казва като този на Зенит. В крайна сметка от името се търси реклама, а не оригиналност. Друг е въпроса, че Батков много говори, а не действа.
Щом не е съгласен на варианта за общ стадион с ЦСКА нека да покаже някакъв проект за Герена, защото както е тръгнало няма да се учудя, ако още от следващият сезон не получите лиценз от УЕФА, а пък да не говорим за 2012.
-
Всичко в темата е много близо до истината. От няколко месеца в Левски тече секретно сменяне на властта. Преди около месец пуснах подобна тема, и разни отворковци се разлаяха като за световно. Предимно от червен и близък до червения цвят. По случайност работата ми е свързана с прехвърляне на финанси и мой колега ме държи в течение. Левски е в голям проект на мощен инвеститор. Сега Батков просто гледа как да продаде още някой ,преди да влезе в сила договора за нов собственик. Стадиона е част от мащабния проект. И хич не ми дреме,кой цървул вярва и кой не.
blue_lagoon написа:Всичко в темата е много близо до истината. От няколко месеца в Левски тече секретно сменяне на властта. Преди около месец пуснах подобна тема, и разни отворковци се разлаяха като за световно. Предимно от червен и близък до червения цвят. По случайност работата ми е свързана с прехвърляне на финанси и мой колега ме държи в течение. Левски е в голям проект на мощен инвеститор. Сега Батков просто гледа как да продаде още някой ,преди да влезе в сила договора за нов собственик. Стадиона е част от мащабния проект. И хич не ми дреме,кой цървул вярва и кой не.
Я обясни по подробно.
asenkolev написа:Интер и Милан могат, ма нашите смешници не могат. Не стига, че сме бедни като църковни мишки, но и винаги много знаем и сме много отворени!
Знаеш ли историята на Милан и Интер,че даваш пример?
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."
BOCA. написа:asenkolev написа:Интер и Милан могат, ма нашите смешници не могат. Не стига, че сме бедни като църковни мишки, но и винаги много знаем и сме много отворени!
Знаеш ли историята на Милан и Интер,че даваш пример?
Не е важна историята. Не са единственият пример.
- delqnski47
- Контакти:
Аз лично нямам нищо против Титан и Батков да построят един общ 50 000 стадион и да си играят двата отбора на него!Според мен по този начин по лесно ще се поддържа,а и като има дерби седалките ще си остават здрави(поне аз така мисля)!Само че лошото е че сме силно комплексирани,а и имаме изкривен Балкански манталитет!Затова този вариант никога няма да стане,въпреки че в нормалните страни вече го има!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Всичко в темата е много близо до истината. От няколко месеца в Левски тече секретно сменяне на властта. Преди около месец пуснах подобна тема, и разни отворковци се разлаяха като за световно. Предимно от червен и близък до червения цвят. По случайност работата ми е свързана с прехвърляне на финанси и мой колега ме държи в течение. Левски е в голям проект на мощен инвеститор. Сега Батков просто гледа как да продаде още някой ,преди да влезе в сила договора за нов собственик. Стадиона е част от мащабния проект. И хич не ми дреме,кой цървул вярва и кой не.][/
Аз по-скоро ти вярвам,защото само и единствено Левски от българските клубове е клубът,който може и има потенциала да стане истински европейски гранд.А големите инвеститори знаят това.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- Neron
- Контакти:
Газпром едва ли ще ги бърка да метнат 20-30 милиона за реконструкция.В замяна ще има реклами до терена сигурно и на фланелките както и покрай стадиона.Батков е наясно че не могат да продължат така нещата и ще направи нещо за модернизацията и лицензиране на Герена за мачове в ШЛ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!