Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Искаме ли нов треньор и кой да бъде той?

Мнениеот Levski 1914 » 12 апр 2009 10:54

Адски ме боли от вчерашната загуба, а още повече от бездушната игра. Не мога да се сетя за друг такъв резил на Герена.
И въпреки загубата продължавам да твърдя, че Левски има най-добрите играчи в българското първенство. За жалост няма отбор, или по-точно няма треньор, който да ги нареди да терена и да им даде необходимите задачи. Вчера Борето каза, че сме стигнали дъното. За мен от мача с Локото миналата година Левски не се е отлепвал от там. Тогава паднаха главите на Мъри и Наско. От този момент в нашата игра няма никаква идея, никаква схема...изобщо рита се безразборно, па каквото стане.
По отношение на темата...ДА, искам нов треньор. Очеизвадно е, че с Кокала бяхме до тук. Не искам до края на сезона да ставаме свидетели на нови резили.
На този етап най-точният треньор за Левски е Симонович. Със Сливен и Спартак показа, че знае и може. Друга алтернатива е Едуард Ераносян. Но най-важното е Наско да се върне на стария си пост.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

kuman
Контакти:

Re: Левски на мазало след среща с Локомотива!

Мнениеот kuman » 12 апр 2009 11:35

Защо се заблуждавате ? Левски е много слаб, ама видите ли те бойкотирали.Абе Батков,да ти изям мустачето сладко,кой бойкотира ? Гонзо ли? Или кой? Те немогат да бият обикновен отбор , шампиони сте ми стават.Дори и да станат какво ще направят в европа та те са на 70 години назад !!!!!!

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Re: Има и денонощни аптеки, вече не е смешно

Мнениеот fungus » 12 апр 2009 11:36

колко сте трогателни... тъпаци, нищо не знаете от това какво е отборът ви да е нещастен. спрете да преувеличавате и драматизирате нещата!

kuman
Контакти:

Мнениеот kuman » 12 апр 2009 11:40

Аз не съм фен на Левски.Не ги мразя като отбор. Мразя Батков заради изказвания от сорта 4е Левски щял да е 30 години преди останалите отбори и ще бъде всяка кодина в шампионска лига. Ко стана бе бате ?????
Защо го спяхте това момче Гонзо да се развива в чужбина. Искаха го в Италия от милан и от интер , защо не го пуснахте за 8-10 милиона????? Тоя таран извънземен . :lol:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 12 апр 2009 11:41

Малко по-внимателно с тона ако обичаш. Не си въобразявай, че ти знаеш.
Аз съм от Русе и с моя Дунав от доста години става това, което се случи и на други големи градове, като Плевен, Търново, Стара Загора , Хасково, Видин, Добрич и т.н. Ама не съм тръгнал да оревавам света за това всеки ден, нали?

kuman
Контакти:

Мнениеот kuman » 12 апр 2009 11:46

ЕЕЕййййй аман от селяни. Тоя кокала, не бил специален те футболистите са специални,не бил взел хап4ета от аптеката, абе много взе да ги разбираш а и голям хумор имаш бе кокале !!! :lol: :lol: :lol: Неговите 15 минути слава минаха

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 апр 2009 11:51

Цял сезон се мъча да се доверя на това ръководство,не за друго а защото обичам Левски ! Нито ме интересуват титли,нито другите отбори и т.н. ! Играят ли със сърце и за феновете - това ми стига ! Сигурен съм,че ако Сините играят със хъс и спортна злоба,също така осъзнавайки тежестта на Синята фланелка,ще печелят наред както беше с Мъри,просто защото имаме манталитет на Шампиони !Найстина,няма смисъл да се драматизират нещата,защото Левски ще го има - Любовта към Синия клуб е свята и вечна,болката е временна ! Крайно време е обаче,да се погледнат проблемите в очите и да се мисли как да се излезне от кризата,а това става като се каже истината,колкото и да е болезнена ! Спомням си онзи мач,когато паднахме на Герена с 0:1 от Локо София и как след края на мача целия стадион изпрати играчите с песни и оваций,защото се бореха ! Вчера публиката отново подкрепи отбора по фантастичен начин,но виковете "Оставка" и "Мъри Стойлов" бяха повече от красноречиви,че отборът в този си вид не върви ! Фактът,че отново феновете искаха обяснение от Бай Ганьо е красноречив ! РЪКОВОДСТВОТО НА ОТБОРА НЯМА ЛЕКАРСТВО ЗА "БОЛЕСТТА" ОТ КОЯТО Е ПОВАЛЕН ЛЮБИМИЯТ НИ ЛЕВСКИ В МОМЕНТА :!: В такъв случай какво правим ? От тук накъде...? За Европейските турнири въобще не мисля,защото така или иначе си съсипахме хубавия коефициент,поне срам да не берем ! Ясно е,че ще се изложим и там,за съжаление ! :( Титлата трябва да я забравим,а да мислим как да се оправи отбора ! Поне така си мисля аз...но в мен възниква следния въпрос : Ако сегашното ръководство си тръгне, КОЙ :?:

П.П. Fungus,брат както тебе те боли за твоя отбор,така и нас ни боли,че нашите момчета не им пука за Левски ! Ако имаш нещо да казваш по темата - давай ! Ако не,не е нужно да обиждаш ! Доста Левскари,поне в този форум са заставали зад Ботевистите и желанието им да се махне оня боклук който съсипа твоя отбор ! Левски - Ботев си е класика,която поради корумпирани собственици и БФС в последните 20 год. избледня !!!
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 12 апр 2009 12:12

mike28 написа:Малко по-внимателно с тона ако обичаш. Не си въобразявай, че ти знаеш.
Аз съм от Русе и с моя Дунав от доста години става това, което се случи и на други големи градове, като Плевен, Търново, Стара Загора , Хасково, Видин, Добрич и т.н. Ама не съм тръгнал да оревавам света за това всеки ден, нали?

Майк,беше ли вчера на мача на Дунав?Нашите биха с 2:1,но ми е интересно как са играли двата отбора.Появиха се тука в редакцията някакви информации за уреден мач,коефициента за Волов беше над 7.00.
Изображение

Потребителски аватар
mladenis
Контакти:

Re: Искаме ли нов треньор и кой да бъде той?

Мнениеот mladenis » 12 апр 2009 12:13

Овцата Вуцов най ви подхожда на подуенския манталитет :D

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 12 апр 2009 12:15

Не, съжалявам. На тия мърди не им стъпвам на мач от 98-а . Истината е, че са им осигурени всички условия за футбол, малко общини във България полагат такива грижи за футбола и въпреки всичко тези са абсолютни некадърници и продажници. Не мисля, че е бил уговорен мача, Дунав всяка година през пролетта се дънят зловещо. Този полусезон не прави изключение, имат повече загуби от началото на полусезона , отколкото понеди или равни взети заедно, така че предполагам шуменци са ни били съвсем заслужено.

Върни се в “Архив”