Те миналата година, когато пак играехме същата игра не можаха да ни отнесат, че сега ли...
Ами освен да пратим Велев на аптеката да си вземе хапчетата, друго не ни остава. Поне един път да видя Батков мълчалив, така по-ми харесва.
Това е положението , последните 2 години тотално сбъркана трансферна политика, успяхме да развалим и играчи като Коприваров, Гошо Христов, Ники Димитров и сега не в Испания, ами и в Албания няма да ги искат. Калпава работа....
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Има и денонощни аптеки, вече не е смешно
Не е хубаво човек да плаче на чужди гробища, но според мен въпреки че съм от червения отбор, не е добре във футбола ни да има хора като, А. Томов, Т.Батков, Д. Боримиров, а повече като Събев, Ганчев и Лечков
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
- sandri4ka_1914
- Контакти:
Не бях гледала репортаж от "живото" предаване, но се радвам, че най-накрая виждам трезво мислещ човек, който да си каже всичко "право куме в очи". Реално тази криза не е от вчера, онзи ден, месец или два. Последният ни добър мач беше именно в "Надежда", с краен резултат 5:2. И след това ... Ок, нормално е след такива мачове като тези в ШЛ и УЕФА да има спад, но именно това е работата на цялото ръководство да увладее на време този спад.
Само Левски! Ще дойде пак синьо време, Истински синьо време ...
Само Левски! Ще дойде пак синьо време, Истински синьо време ...
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
http://vbox7.com/play:208c07ec
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
- sedem_!_dva
Не е странно, че сте на едно мнение, защото това е може би един от най-точните коментари на Стефчо Стоянов. Аз бях като съсипан цяла вечер снощи, та дори и днес ми е още тъпо и не мога да си обясна как нямаха никакво желание футболистите да играят вчера, кой е виновен за това, че излизат с апатия на терена, а публиката ги подкрепяме през всички 90 минути...
NON MOLLARE MAI
въпроса е защо чак сега се леят крокодилските сълзи, след като проблема на Левски е поне от 2 години насам!
най-силно си пролича в евротурнирите, но беше замазан с лесни победи в първенството!
селекцията беше другия сигнал че в Левски се работи за отбиване на номера, а не за развитие на отбор на сериозен отбор!
отделно гъзоблизести журналисти пишеха оди за успехите на Левски по-родните терени, отклонявайки вниманието на тълпата от проблемите в клуба!
още предния кръг Черно Море трябваше да бият напудрения отбор на Левски, ама си оплетоха краката, незнайно защо!
отделно загубата от Локо само показва че и през тея евротурнири явно от Левски нетрябва да се чака много, защото за 5 месеца едва ли ще стане някаква дръстична промяна!
най-силно си пролича в евротурнирите, но беше замазан с лесни победи в първенството!
селекцията беше другия сигнал че в Левски се работи за отбиване на номера, а не за развитие на отбор на сериозен отбор!
отделно гъзоблизести журналисти пишеха оди за успехите на Левски по-родните терени, отклонявайки вниманието на тълпата от проблемите в клуба!
още предния кръг Черно Море трябваше да бият напудрения отбор на Левски, ама си оплетоха краката, незнайно защо!
отделно загубата от Локо само показва че и през тея евротурнири явно от Левски нетрябва да се чака много, защото за 5 месеца едва ли ще стане някаква дръстична промяна!

Re: Искаме ли нов треньор и кой да бъде той?
Г.Василев с помощник Ил. Илиев
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- sandri4ka_1914
- Контакти:
Аз лично , колкото и да обичам Левски, от самото начало на сезона не одобрявам действията на ръководството и футболистите. Напълно ясно беше от самото начало, че нещата не са добре. Велев си замаза положението с победи над Вихрен, Ботев и тн. , но при среща с добре групиран и подреден отбор като този на Черно море си пролича всичко. Лъснаха им, с извинение, голите дупета на всички. Изкуствено надути балони са почти всички. Колкото до отношението на медиите, нормално е. Това си е заучена тактика, да се отклони вниманието от загуби като тези от евротурнирите, с някакви изкуствено "надути" "велики" победи над Ботев с 6:0 ...
Там, под синьото небе,
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
Принципно Стоянов не казва нищо съществено в коментара си. Личи си , че го е страх да задълбае надълбоко и да каже нещата ясно и точно. Ако му погледнете коментарите, назад през тази година ще видите, че много рядко е бил критичен, сега когато каруцата се вижда ясно, че е обърната е много лесно да се критикува. Защото когато есента тези Мухи се изложиха срещу Бате и Жилина, тук пак ги защитиха, дори слушах как Томето разпалено обесняваше, че от години в Левски не е имало събрани толкова футболисти с такъв потенциал. И беше прав- такъв потенциал за разрушаване за нула време на граденото с години не сме виждали в Левски много отдавна. Мисля, че е време в Левски да се кажат нещата "право Куме, та в очи" , а не да направят поредното замазване. Защото дребния селски тарикатлък на Батков ни докара дотук. Защото голямата му уста ръси едни гадости, дето им се кефят само най- малоумните привърженици на сините, но карат всички останали да се червим от срам.
Не мога да проумея, как може този човек да инвестира милиони в базата, показател по който сме далеч пред почти всички отбори във България и същевременно взема меко казано странни решения за развитието на отбора.
Не мога да проумея, как може този човек да инвестира милиони в базата, показател по който сме далеч пред почти всички отбори във България и същевременно взема меко казано странни решения за развитието на отбора.
- sandri4ka_1914
- Контакти:
Re: Искаме ли нов треньор и кой да бъде той?
Аз искам отбор със сърце. Треньор ако ще да е и Петко от Долна Малина, но да се работи и играе със сърце.
Там, под синьото небе,
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.