Литекс 2:0 Лех Познан, отзиви след контролата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Литекс 2:0 Лех Познан, отзиви след контролата

Мнениеот PFC Litex » 12 фев 2011 20:12

nascko написа:Не ме правете на малоумен! Ясно е че коефициента за следващия сезон са на базата предходните 5! Но началната база за изчисления на които се формират коефициентите на всички участници не е 0! И точно затова отборите ни са с ниски коефициенти!
Мерите състезанието само от средата на дистанцията :)

Няма стартова позиция, стартовата позиция е пет сезона назад и така напред във времето.
Давам пример с Лудогорец отбор който не е играел ЕКТ.
Влиза, спечелва промоция и коефициентът му се изчислява пет години назад, и тъй като през това време е НУЛА, просто почват с НУЛА.

За пет години правят фурор като БАТЕ и изведнъж стават с 25-30 и изобщо няма значение, че преди 10 години никой не ги е знаел.

По снимките виждам, че едното полувреме сме го играли с тяхната топка, а другото с нашата :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 12 фев 2011 20:12

PFC Litex написа:
Avenger написа:
PFC Litex написа:Снимки от мача http://sportline.bg/gallery/69704
Снимката на Пенев и Хосе Мари Бакеро е много силна

Нали беше ги пратил да пасат трева.....

Визирам това което пишат, а снимките и видеата не са статии, нали?

Така съм съгласен, ама пак щом се допитваш до тях малко или много ги следиш, така че не е баш пасене на трева ;)
се тая, разбрахме се....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 12 фев 2011 20:14

Не разбрах само защо изместихте темата за мача
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 фев 2011 20:15

PFC Litex написа:
nascko написа:Не ме правете на малоумен! Ясно е че коефициента за следващия сезон са на базата предходните 5! Но началната база за изчисления на които се формират коефициентите на всички участници не е 0! И точно затова отборите ни са с ниски коефициенти!

Няма стартова позиция, стартовата позиция е пет сезона назад и така напред във времето.
Влиза, спечелва промоция и коефициентът му се изчислява пет години назад, и тъй като през това време е НУЛА, просто почват с НУЛА.

За пет години правят фурор като БАТЕ и изведнъж стават с 25-30 и изобщо няма значение, че преди 10 години никой не ги е знаел.

По снимките виждам, че едното полувреме сме го играли с тяхната топка, а другото с нашата :lol:

Е не не е така съжалявам, че ти го казвам ама на Берое нула ли беше или 3 и нещо? :roll:
Фулъм дебютираха с 13 в сезона който играха финал за ЛЕ, а дотогава не бяха играли тия неща са така и няма как да ги отречем, но това е свързано не само с клубните, а и с нац. отбори то е ясно, че нашия е по-слаб от Англия и Испания примерно! ;)
Последна промяна от runnersa на 12 фев 2011 20:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 фев 2011 20:15

nikita33 написа:Не разбрах само защо изместихте темата за мача

Аз също :)

runnersa

Берое взема от националният коефицент.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 фев 2011 20:17

Avenger написа:Така съм съгласен, ама пак щом се допитваш до тях малко или много ги следиш, така че не е баш пасене на трева ;)
се тая, разбрахме се....

Ако искаш ми вярвай, ако искаш недей, отвратил съм се от стила и начина по който се предоставят нещата, просто съм се отвратил и не им чета статии.

Sportline: някаква новина за нещо си което няма общо с Левски те го намесват.
Nov sport: само търсят клюките и ги представят с надпис извънредно.
Sportal: добре че е видео секцията иначе, статиите са им бозичка
Gong: все още не могат да надживеят пристастията си, след това се чудят що Пенев ги отсвирва.

Няма обективни медии, за това новините си ги правя аз, гледам снимки и видео, слушам какво казват отговорни лица и си формира моето мнение. ;)

Никита, щото е по-важно да се дискутира за друго, но не и за победата над един силен европейски отбор от слабия Литекс, :)

Гледам видеа с интервюта на футболисти на Лех и здраво са навели глави :)
Кофти, че все още няма репортаж от мача.

---------

Edit: вече има видео, след малко ще го кача
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 фев 2011 20:19

paceto написа:
nikita33 написа:Не разбрах само защо изместихте темата за мача

Аз също :)

runnersa

Берое взема от националният коефицент.

Това казвам и аз защото беше казано, че новак почва с нула което не е вярно и затова се намесих трябва да сме коректни! ;)

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 12 фев 2011 20:20

PFC Litex написа:

не е точно така: "team coefficients are based on the number of points of each individual team added to 20% of the country coefficient", т.е. ако играе с фарьорски острови в ЕКТ ще подставен зарди нац. коофициент (забравих, той не те интересува)
т.е. пак не 0
Последна промяна от nascko на 12 фев 2011 20:25, променено общо 1 път.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 фев 2011 20:22

nascko написа:
PFC Litex написа:

не е точно така: "team coefficients are based on the number of points of each individual team added to 20% of the country coefficient"
т.е. пак не 0

Точно така 20% се взема от нац. лошото е, че с тоя национален скоро не можем да чакаме помощ за коефицента :(

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 12 фев 2011 20:25

PFC Litex написа:flo, в ШЛ квалификационния кръг нито един БГ отбор няма да е поставен
в ЛЕ, Левски е с минимални шансове за поставеност в последният кръг и всичко зависи от това отбори с какъв коефициент ще отпаднат от третият кръг за ШЛ, както и какви отбори ще вземат квоти.

Минимален е шансът Левски да не е поставен в ЛЕ ;)
За справка виж кои отбори са преди нас в ранглистата и кои от тях евентуално ще играят в плейофа за влизане в групите.

Колкото до темата - победата на Литекс наистина е престижна и като цяло би трябвало да им се обръща повече внимание, след като са шампиони и водят в А група.

Върни се в “Литекс”