Литекс 2:0 Лех Познан, отзиви след контролата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

GNRforever

Re: Литекс 2:0 Лех Познан, отзиви след контролата

Мнениеот GNRforever » 12 фев 2011 17:27

PFC Litex написа:Румен Руменов или както го наричат Деко е от Шумен и е само на 17 години, продукт на Академия Литекс и още в предната контрола срещу Клуж показа адски много класа и според мен ще е твърд титуляр и в официални мачове.

ДЕКО от Шумен този прякор не го свързвам с много футболни качества :lol: ,но чак титуляр невярвам :? все пак няма никакви мачове,а и имаме Сандриньо,Йеленкович и др.Между другото страхотен мач между БЛЕКПУЛ и АСТОН ВИЛА 8-) 8-) 8-)
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 фев 2011 17:28

flo написа:Поправка шампиона на Полша.

Да, така е моя грешка и се поправих :)

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 12 фев 2011 17:29

Лех са изключително силен отбор,с класи над всички наши.Ако са играли с титулярите то това е огромен успех за Литекс.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 фев 2011 17:30

GNRforever написа:
PFC Litex написа:Румен Руменов или както го наричат Деко е от Шумен и е само на 17 години, продукт на Академия Литекс и още в предната контрола срещу Клуж показа адски много класа и според мен ще е твърд титуляр и в официални мачове.

ДЕКО от Шумен този прякор не го свързвам с много футболни качества :lol: ,но чак титуляр невярвам :? все пак няма никакви мачове,а и имаме Сандриньо,Йеленкович и др.Между другото страхотен мач между БЛЕКПУЛ и АСТОН ВИЛА 8-) 8-) 8-)

Така го наричат съотборниците му от неговият набор.
Защо да не е титуляр ако показва по-добра спортна форма?
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 фев 2011 17:33

batbozho написа:Лех са изключително силен отбор,с класи над всички наши.Ако са играли с титулярите то това е огромен успех за Литекс.

С титулярният отбор са играли поляците,а Литекс последните 30 минути е играл с почти изцяло нов състав от млади момчета от акаденията си.Поне Литекс им смачка фасона и отсрами Локото за разгромната загуба. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 фев 2011 17:35

batbozho написа:Лех са изключително силен отбор,с класи над всички наши.Ако са играли с титулярите то това е огромен успех за Литекс.

Сравнявам състава от последният им мач за ЛЕ и днес, то днес са играли 8-9 човека от него
Изображение

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 12 фев 2011 17:37

PFC Litex написа:
GNRforever написа:

Така го наричат съотборниците му от неговият набор.
Защо да не е титуляр ако показва по-добра спортна форма?

Е разбира се в последно време доста млади играчи получават шанс за игра,ако му гласуват доверие дано покаже качествата си.Аз не съм го гледал,но от това което казваш има качества
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 фев 2011 17:38

И на мен ми направи "приятно" впечатление, че в ливескора който отразява европейските мачове този мач го имаше, а в ливескора на Гонг - НЕ! :oops:
Иначе много хубава победа срещу доста силен отбор! ;)

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 12 фев 2011 17:38

Браво на Литекс! Браво и форумците от форум Литекс! Това е единствения форум,където модераторите са повече от феновете на даден отбор. Ха така де! По Стахановски ;) Мод пуска темата,мод е най-активен,а единственото друго мнение е.......пак на Мод! Ама се забавихте тоя път. Още не сте ми набили бан ;) Който.....естествено хич не ми е проблем! Ама,както са казали хората:-"Човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му :!: :lol:

Levski zna4i svoboda

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 12 фев 2011 17:43

Може да са класи над средняка Локо ПД. Вие от Локо не сте мерило за БГ футбола.

Браво на Литекс ;)

Върни се в “Литекс”