Синя Гордост написа:Я пак ?Във Виляреал играхме със син екип бе,приятелю
Как си го представяш това-и те с жълто и ние с жълто ?
Ужас! Mea Culpa. Забравих... Ма, то който не може с жълто... Дано дойде време екипа да ни е дерта.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Синя Гордост написа:Я пак ?Във Виляреал играхме със син екип бе,приятелю
Как си го представяш това-и те с жълто и ние с жълто ?
rudy написа:Готово - и фаворита е добавен:
metodito написа:Естетически, жълто-червеният екип най-ме кефи. Жълто-зеленото би имало стратегическо значение обаче. Подобна папагалска комбинация би шокирала визуално противниците ни вследствие на което тяхната игра тотално ще се обърка и ще си падат сами, както се казва, но аз гласувам за синьо-червено рае.
Иначе, не съм съгласен със статията много - помня два мача със жълто в последните години, които изиграхме много добре. Във Виляреал в Испания, нищо че паднахме. Отборът направи страхотен мач и само локвата, която нарекоха терен ни попречи да си тръгнем с точка или три и мача с Лацио.
Avanti_Ragazzi написа:Ще те помоля ако може да направиш 2 екипа с цветове:
-бяла тениска със синя ивица встрани като Ривър Плейт,сини гащета и бели чорапи!!!
-Бяла тениска със четири хоризонтални ленти във средата на тениската като на Сампдория с цветове синьо,жълто,червено и пак синьо,сини гащета и бели чорапи!!!
storm написа:![]()
Ти явно си наблюдавал Виляреал..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта