Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
daniel8cska
Контакти:

Re: Искаме ли нов треньор и кой да бъде той?

Мнениеот daniel8cska » 11 апр 2009 23:06

Що не си сложите Вили Вицов пак, тои си ви подхожда на селското отбор4е,пък и си е типи4но говедо. :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 11 апр 2009 23:07

The deacon написа:
L_Messi написа:Хайде бе, специалисти! Казвайте кой да е треньора! Само 5 мнения, що така?
Стоилов и Балъков не са варианти. Значи засега остава Ясен Петров :lol:
Боже, Боже...

Айде кажи бе, г-н отворко?!

Ми не знам. Аз затова и не "изхвърлям" треньори и играчи. Който иска нов треньор и нови футболисти да дава предложения.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 апр 2009 23:09

Не разбрахте ли че без Сираков Левски не върви :!: Много показателно беше изказването на Бора преди няколко дни. Там той каза че хора,които са си трагнали май месец миналата година му мътят водата :!: Треньор не знам кой трябва да е, но Сираков требва да е човека,дето коли и беси на Герена, иначе ще е така ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 11 апр 2009 23:11

L_Messi написа:
The deacon написа:
L_Messi написа:Хайде бе, специалисти! Казвайте кой да е треньора! Само 5 мнения, що така?
Стоилов и Балъков не са варианти. Значи засега остава Ясен Петров :lol:
Боже, Боже...

Айде кажи бе, г-н отворко?!

Ми не знам. Аз затова и не "изхвърлям" треньори и играчи. Който иска нов треньор и нови футболисти да дава предложения.

Че кой изхвърля?!!! Ако обичаш Левски наистина, никога няма да се занимаваш с подобни въпроси!!! Левски е религия!!! Левски е радост и болка ... понякога, но е ЗА ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ, НЕ ЗА ПСЕВДО-то!!!!

gonzo_fun
Контакти:

Мнениеот gonzo_fun » 11 апр 2009 23:11

трябват футболисти със сърце и душа които да милеят за ЛЕВСКИ .Неможе Гаджев да седи на пейката а да играе Да Коща.Той до вчера беше при прасетата а пък днес ще ми играе в мач с огромно значение.Такива наемници не разбират какво е да носиш синята фланелка.Ами Рабех - в някой голям европейски отбор след тези издънки вече да са го изгонили.Може да е добър,но утре пак като се напие и се издънили ние пак ли ще му берем срама и ще го защитаваме в съда?ПОГЛЕДНЕТЕ КЪМ ШКОЛАТА ГОСПОДА , ТАМ СА МОМЧЕТАТА КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Въпроси без отговори !

Мнениеот cska_90 » 11 апр 2009 23:12

Blue_Lion,
Да виждам -има Майк,ти и още има.А и както неведнъж съм казвал и вие се нуждаете от силен ЦСКА и ние от силен Левски-колкото и да си говорим най-голям кеф е когато се борят двата гранда за титлата-не че подценявам другите отбори ,но това си е факт-а и никой няма полза от слаби грандове-какво и се приказва винаги те са били лицето на футбола ни и така ще бъде.Др просто нямат сили-ето то се вижда ,въпреки ,че Левски е доста слаб сте 2 ,въпреки ,че и ние не игарем много добре сме 1-просто др нямат манталит на победители-могат да направят 3-4 добри мача и дотам.Ето виж Локо-изкл 2 полусезон,ама първия никви ги нямаше.Литекс и те доволно слаби,Сливен загатна в началото за амбиции и дотам,Черно море няма сили-така,че отново ние ще се борим-а и спокойно титлата не е решена -4 точки е се пак , а и ни остават мачовете срещу всички добри отбори-е вярно ,ч е са в последните 5 кръга ,когато всико може и да е решено -но се пак шанс винаги има.
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 апр 2009 23:16

cska_90 написа:Blue_Lion,
Да виждам -има Майк,ти и още има.А и както неведнъж съм казвал и вие се нуждаете от силен ЦСКА и ние от силен Левски-колкото и да си говорим най-голям кеф е когато се борят двата гранда за титлата-не че подценявам другите отбори ,но това си е факт-а и никой няма полза от слаби грандове-какво и се приказва винаги те са били лицето на футбола ни и така ще бъде.Др просто нямат сили-ето то се вижда ,въпреки ,че Левски е доста слаб сте 2 ,въпреки ,че и ние не игарем много добре сме 1-просто др нямат манталит на победители-могат да направят 3-4 добри мача и дотам.Ето виж Локо-изкл 2 полусезон,ама първия никви ги нямаше.Литекс и те доволно слаби,Сливен загатна в началото за амбиции и дотам,Черно море няма сили-така,че отново ние ще се борим-а и спокойно титлата не е решена -4 точки е се пак , а и ни остават мачовете срещу всички добри отбори-е вярно ,ч е са в последните 5 кръга ,когато всико може и да е решено -но се пак шанс винаги има.

Така е ! Мен ми се иска 45 000 на нашето дерби и уникална атмосфера,а не да се плюем кой е по-зле !
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 апр 2009 23:24

Blue_Lion написа:
cska_90 написа:Blue_Lion,

Така е ! Мен ми се иска 45 000 на нашето дерби и уникална атмосфера,а не да се плюем кой е по-зле !

Еми това искам и аз -че с тези 15 000 ставаме за смях.Ето виж атмосферата от сръбското дерби онзи ден-е като изключим простотията в края-просто беше уникално.
Изображение

ms1914
Контакти:

Мнениеот ms1914 » 11 апр 2009 23:24

най добре Миодраг Йешич "най добрия" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: или Главата

sotich

Re: Левски - били ... Гонзо и Петков

Мнениеот sotich » 11 апр 2009 23:32

Локомотив" (Сф) разби "Левски" с 3:0 с три гола на Мартин Камбуров в 17-та, 35-та и 58-та минута на стадион "Георги Аспарухов". Победата бе 6-та поредна за "червено-черните". "Вече мислим за "Черно море". Сега е важно да приземим футболистите за мача с варненци в събота (18 април) от 13 ч. (директно по ТВ2)", казаха
победителите над плачещия цяла седмица "Левски". "Сините" забравиха съдиите и поискаха оставките на Емил Велев (Кокала) и президента Тодор Батков.
Тази загуба на "Левски" е доказателство, че "сините" са болни. Вероятно болестта им се лекува, но не с хапчета и медикаменти, а от времето. Болни са и футболистите им, и шефовете им и журналистите им, защото трябва да приемат факта, че е дошло времето когато "Левски" ще губи. Когато "Левски" няма да е шампион. Когато шампион ще е "Черно море" или "Локомотив" (Сф). За ЦСКА не става въпрос, защото и там са болни, но в "Левски" са по-болни. Отборът на народа... Дрън, дрън... Вече феновете са от отбора на града в който живеят.
Централизацията на футбола падна, но изцяло изчезне, когато падне централизацията на икономиката. Когато София стане просто стане една столица като Лондон за Англия например, където шампиони са "Манчестър Юн" и "Ливърпул". Или Берлин за Германия, където шампиони са "Байерн" (Мюнхен) и "Вердер" (Бремен) или "Щутгарт".
Победата на "Локомотив" (Сф) отвори пътя на "Черно море" за второто място. Бият "Локо" (Пд) в понеделник и са на 6 точки зад "Левски". После бият "Локо" в София и така нататък...

Върни се в “Архив”