Tommi написа:Да дадат 2 000 000 Евро + Александър Кокорин и нека го взимат
Какъв играе Кокорин ?
Аз изобщо не съм съгласен да ходи към Русия,освен ако не е в Зенит
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Да дадат 2 000 000 Евро + Александър Кокорин и нека го взимат
tatusindo написа:Tommi написа:Да дадат 2 000 000 Евро + Александър Кокорин и нека го взимат
Какъв играе Кокорин ?
Аз изобщо не съм съгласен да ходи към Русия,освен ако не е в Зенит

Santiago Munezz написа:Нов епизод от сагата "Дембеле" този път Динамо М го искали![]()
Blue_Girl написа:Гаррата и на Динамо М. не пропусна да се разпише.
Спортният директор на Левски Георги Иванов е взел решение Гара Дембеле да играе с номер 9 оттук нататък. Това ще се случи за първи път на 26 февруари в дербито с ЦСКА.
По време на зимната подготовка французинът продължава да носи №39, който определено му носи късмет. С тази фланелка Дембеле изигра 26 мача и вкара 26 гола.
Емблематичният номер 9-и в Левски не е носен за по-дълъг период откакто Гонзо се контузи. За последно той игра срещу ЦСКА, когато скъса връзки, а по-късно от футболист се превърна в спортен директор. Имаше кратък период, в който сномер 9 в Левски игра Георги Христов.
TodorT написа:Спортният директор на Левски Георги Иванов е взел решение Гара Дембеле да играе с номер 9 оттук нататък. Това ще се случи за първи път на 26 февруари в дербито с ЦСКА.
По време на зимната подготовка французинът продължава да носи №39, който определено му носи късмет. С тази фланелка Дембеле изигра 26 мача и вкара 26 гола.
Емблематичният номер 9-и в Левски не е носен за по-дълъг период откакто Гонзо се контузи. За последно той игра срещу ЦСКА, когато скъса връзки, а по-късно от футболист се превърна в спортен директор. Имаше кратък период, в който сномер 9 в Левски игра Георги Христов.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта