Реших да припомня заглавията на някои от фундаменталните статии на така наречения журналист Ефрем Димитров: Смъртта за ЦСКА наближаваПирин натисна спусъкa, окончателната екзекуция ще бъде извършена от Закона
06 март 2009 09:30 Левски е категоричният шампион на България Сините разполагат с най-силните и модерни футболисти, потенциалът им е дори за нов пробив в Шампионска лига и нов наш евроотбор Възход в сини мотиви В лицето на Борислав Михайлов България роди своя футболен политик и дипломат.
25 януари 2009 13: Европейското БФС След шестдесет години червен терор – ред е и на сините идеи. Футболът ни има да решава икономически, а не политически въпроси
13 януари 2009 15:32
Синя доминацияНастоящото спортно-техническо ръководство в лицето на Велев и Боримиров е най-подходящото за Левски
02 декември 2008 14:36 Левски остава рицарят, който защитава герба на България Единствени от българските отбори сините играят футбол, доблищажаващ се до съвременните стандарти
20 септември 2008 15:48 За Левски - от Шампионска лига с любов Съдбата обича сините и ги задължава да влязат сред най-силните
01 август 2008 14:19 Защо на 4 август ще пратят ЦСКА във "В" група Няма нищо по-хубаво от това да закрият ЦСКА Българският футбол ще диша много по-леко без партийното творение
11 юни 2008 02:08 Велислав е най-слабият треньор, който Левски е имал някога Левски е човешкият клуб на България, който се персонализира чрез героите си. Вуцов няма как да е сред тях
19 май 2008 11:54 | 92 коментара | още » Защо догодина Левски ще е шампион Вече си имаме Аврам Грант в лицето на Вуцов, финансово-футболната пирамида на ЦСКА ще се срути в Европа
11 май 2008 18:31 | 132 коментара Да, този Левски наистина ще се забавлява 15 март 2008 20:54 |Дори когато губи – Левски печели Посткомунистическият манталитет завладя държавата
09 януари 2008 21:01 Желая да видя мнението Ви дали е нормален журналист писал тези глупости.
Глупостите на един психопат
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Глупостите на един психопат
всякакви ги има.
-
- Контакти:
Абсолютно,то каквото и да се каже за вашия "отбор" ще е малко!Само ЛЕВСКИ/без Велев и най-вече Батков
Приятелю, нямаш ли си работа? Че като си тръгнал, да беше извадил и заглавията и статиите на Г.А. Защо се занимавате с подобни платени създания, които дори не бих нарекъл журналисти?
Между другото цялата минала седмица се скъвахте да пускате клипове за несъществуващата дузпа срещу Гонзо и направената от него, но не свирена, сега ,когато преди повече от час Сашо Диков показа, явна дузпа за Миньор, при която Генов си затвори очите, защо не пуснахте и този клип? По никакъв начин не ме вълнува как щеше да завърши Миньор - ЦСКА, това не изменя факта, че от 2,5 години в Левски са останали само мухи. Ала нали претендирате, че сте честни, пък сините не са. Всичките сте един дол дренки.
Между другото цялата минала седмица се скъвахте да пускате клипове за несъществуващата дузпа срещу Гонзо и направената от него, но не свирена, сега ,когато преди повече от час Сашо Диков показа, явна дузпа за Миньор, при която Генов си затвори очите, защо не пуснахте и този клип? По никакъв начин не ме вълнува как щеше да завърши Миньор - ЦСКА, това не изменя факта, че от 2,5 години в Левски са останали само мухи. Ала нали претендирате, че сте честни, пък сините не са. Всичките сте един дол дренки.
Последна промяна от mike28 на 11 апр 2009 22:09, променено общо 1 път.
Такива като тоя ги остави да мрат в лайна,въобще не им обръщай внимание 
П.С: Става дума за журналиста

П.С: Става дума за журналиста
А стига ве............ Това верно ли е писано от журналист ? И е публикувано ???............. Лелееее..........ми на тоя журналистическия му псевдоним трябва да е "Тоалетнтата хартия на Батков"...........

Те са много като тоя, знайни и незнайни драскачи. Затова и хората се отвратиха от футбола и не ходят на мачове. Търсят само интрига, озлобени са и подвеждат феновете с по-ниско IQ. После човек не може да си каже една свястна приказка във форумите...
mike28 написа:Приятелю, нямаш ли си работа? Че като си тръгнал, да беше извадил и заглавията и статиите на Г.А. Защо се занимавате с подобни платени създания, които дори не бих нарекъл журналисти?
Има голяма разлика от Ефрем и Г.Атанасов.Атанасов е чест гост по разни телевизии ,защищава своите тези по един цивилизован начин,вади факти/не казвам,че всички са верни/,спори с опоненти и колеги журналисти/последния диспут бе в петък по Ринг с В.Грънчаров в един много добър тон и от двете страни/,пише книги и т.н.Ефрем се е окопал в един сайт лей помия и злоба.Да сте го видял по някоя телевизия,да сте го чули по радиа.Журналист в нелегалност.
На пръв поглед само има- дадох просто пример с Атанасов, истината е, че огромна част от журналистите слугуват на нечии интереси. По= лошото е, че насаждат и омраза между хората. Сякаш животът се върти само около любимите на тези журналисти клубове, знаеш ли колко ми пука, че съсекли Левски или ЦСКА? Ето, миналата седмица Томето написа един много гаден и лъжлив коментар, сега никакъв го няма. То не бяха изказвания на Батков, че и на Марков, а сега след мача се изнизаха като лайнета всичките- иначе устите им големи.
Мисълта ми е, че не си струва човек да си губи времето да чете и слуша подобни глупости, аз тоя Ефрем само от вас го чувам, нито искам да му видя сайта, нито пък на Жаклин ме интересуват глупостите, нито пък на Сашо Диков коефициентите.
Мисълта ми е, че не си струва човек да си губи времето да чете и слуша подобни глупости, аз тоя Ефрем само от вас го чувам, нито искам да му видя сайта, нито пък на Жаклин ме интересуват глупостите, нито пък на Сашо Диков коефициентите.
до mike28
С доста от това което казваш съм съгласен.А това което от днес върви по сайтовете ,че Сираков е виновен за слабата игра на Левски го чух преди 3-4 дни.Целта била да се принуди Батков да остави Левски и Сираков да влезе на бял кон с нови собственици.Днес на обяд Грънчаров вметна нещо за Сираков ,но не посмя да довърши.След мача и Батков е коментирал Сираков.Миналата седмица бяха виновни съдиите,а тази ще е Сираков.