Успех Армейци
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mertezaker
- Контакти:
Re: Успех Армейци
имате добър отбор, но утре няма да играете, защото се срещат ШАМПИОНА и носителя на купата на България!
- nostradamus
- Контакти:
v4era triabva6e da vi vzemat licenza no se smiliha nad vas
- Lubaka1892
- Контакти:
stefani написа:Nencho Sirakov написа:Левскарите трябва преживе да направят паметник на Лупи и да го турят до Гунди в гората на Герена. И Бате и Андерлех ще отстранят Левски. Има да си мечтаят още 10 дни но мечтатела е в Литекс. Уважаеми приятели утре - неделя 20:30 мин.да напълним сектор Г на пук на БФС. Да започнем незапочналия шампионат със супер купа. Бате Митко , Сашо и Ради мисля че са капацитет в професията си. Да дерем гърла утре за да разбере БФС и УЕФА че ни има и ще ни има победа и пак победа .Успех на отборите в турнира на УЕФА имате шанс.
Тази година ще ви дерат друго ,но радвайте се че поне Европа няма да ви гледа резила![]()
![]()
Нас няма да ни гледат резила,но за сметка на това отново ще трябва да гледат вашия.
Между другото как мина днеска кръщенето на гейарена

"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
emarkon
бате, напоследък ми ставаш любимец в тоя форум, не се ебавам, нищо че си чорбе а аз съм от левски. как го роди тоя бисер, прочетох го и си счупих главата от смех... мнооого причиняваш брато.
и ми е интересно само понеже по-нагоре прочетох за "безпорния капацитет" ради здравков. лелеееее стига бе, тоя който отбор не е фанал само не го е провалил. назначаването му за помощник на чичо митко само показва колко нещата в кочината миришат на гангрена. супер смешен ми е тоя непълноценен мустакер и путьо, само мрънкя а отбора му винаги пада, цел живот от него само това гледам. а че чичо митко е икона - само тъпак може да каже "не", освен това за тоя човек няма мръсна работа, не отказва като хората му предлагат пожарни длъжности за да си измият ръцете с него. ей това е мъжка постъпка, много е голям тоя човек за мене. през кура ми е че е цесекар, аз гледам да не мразя цска, а да си обичам левски.
бате, напоследък ми ставаш любимец в тоя форум, не се ебавам, нищо че си чорбе а аз съм от левски. как го роди тоя бисер, прочетох го и си счупих главата от смех... мнооого причиняваш брато.

и ми е интересно само понеже по-нагоре прочетох за "безпорния капацитет" ради здравков. лелеееее стига бе, тоя който отбор не е фанал само не го е провалил. назначаването му за помощник на чичо митко само показва колко нещата в кочината миришат на гангрена. супер смешен ми е тоя непълноценен мустакер и путьо, само мрънкя а отбора му винаги пада, цел живот от него само това гледам. а че чичо митко е икона - само тъпак може да каже "не", освен това за тоя човек няма мръсна работа, не отказва като хората му предлагат пожарни длъжности за да си измият ръцете с него. ей това е мъжка постъпка, много е голям тоя човек за мене. през кура ми е че е цесекар, аз гледам да не мразя цска, а да си обичам левски.
Още утре в 20.30 започва вашата мъка прасета МЪРИ и литекс ще ви сложат за втори път осмица
Само Левски
-
- Контакти:
Нека всички ЦСКАри утре дойдат на мача и пеят от първият до последният съдийски сигнал!!! Нека понапълнил стадиона и покажем на онези смешни сини мижитурки Кой сега е номер 1!!! Нека покажем на всички, че СМЕ НАЙ-ВЕЛИКАТА ПУБЛИКА в България!!! САМО ЦСКА
- mertezaker
- Контакти:
Напред армейци!!!
Nencho Sirakov написа:Левскарите трябва преживе да направят паметник на Лупи и да го турят до Гунди в гората на Герена. И Бате и Андерлех ще отстранят Левски. Има да си мечтаят още 10 дни но мечтатела е в Литекс. Уважаеми приятели утре - неделя 20:30 мин.да напълним сектор Г на пук на БФС. Да започнем незапочналия шампионат със супер купа. Бате Митко , Сашо и Ради мисля че са капацитет в професията си. Да дерем гърла утре за да разбере БФС и УЕФА че ни има и ще ни има победа и пак победа .Успех на отборите в турнира на УЕФА имате шанс.
Ako vie napulnite sektor" G",az 6te se preimenuvam na "Sa6o Tomov",nqmate publika,sme6kovci,traite si i ne stavaite sme6ni!!!
nostradamus научи се да пишеш първо мойто момче.Защо такива мизерни човечета влизат във наши форуми.Тампере и ТУКпере
.Само ЦСКА!!!!!!!!!!