Коя е най - страннта футболна среща играна в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Коя е най - страннта футболна среща играна в България

Мнениеот slavia_forever » 11 апр 2009 21:39

itelim написа:Славия не е въвлечена, за съжаление тя си е "магистралка" от куп време насам. И спри да обясняваш колко невинни сте феновете и колко виновно е ... примерно Светия Синод, ако сте против - направете нещо! Че само с "бяла тишина"- резултатът е ясен.

Благодаря ти за мнението. Но виж например Ботев. Колко многобройни фенове имат. Колко неща правят ежедневно. Христолов е непоклатим и им се подиграва в очите от години. В същия момент wc продавайки мачове, ни се подиграва на нас. Всички правим по нещо и никой не е безучастен, но контролът върху това, което се случва, в целия Български футбол, явно е извън възможностите на обикновения човек. Все пак си мисля, че рано или късно, нещата ще се променят, я явно това ще се случи, по радикален начин. На едно или друго място, в един или друг момент, ескалирането на колизии ще започне, поне според мен.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 11 апр 2009 22:51

slavia_forever написа:
itelim написа:Славия не е въвлечена, за съжаление тя си е "магистралка" от куп време насам. И спри да обясняваш колко невинни сте феновете и колко виновно е ... примерно Светия Синод, ако сте против - направете нещо! Че само с "бяла тишина"- резултатът е ясен.

Благодаря ти за мнението. Но виж например Ботев. Колко многобройни фенове имат. Колко неща правят ежедневно. Христолов е непоклатим и им се подиграва в очите от години. В същия момент wc продавайки мачове, ни се подиграва на нас. Всички правим по нещо и никой не е безучастен, но контролът върху това, което се случва, в целия Български футбол, явно е извън възможностите на обикновения човек. Все пак си мисля, че рано или късно, нещата ще се променят, я явно това ще се случи, по радикален начин. На едно или друго място, в един или друг момент, ескалирането на колизии ще започне, поне според мен.

Ботев не е пример, там нещата деградираха, що се отнася до фенове, те искат Христолов вън! А кой ще дойде и има ли такъв? И аз нямам симпатий към Батков, но какво да кажа, след като имаме най-добрият стадион и база /БГ условия/. И при вас, при все, че всичко си е ваше нещата не вървят.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 апр 2009 00:02

itelim написа:Ботев не е пример, там нещата деградираха, що се отнася до фенове, те искат Христолов вън! А кой ще дойде и има ли такъв? И аз нямам симпатий към Батков, но какво да кажа, след като имаме най-добрият стадион и база /БГ условия/. И при вас, при все, че всичко си е ваше нещата не вървят.

Ти май не ме разбра, или не четеш добре. Май започваш да се опитваш да ме провокираш, да ти обръщам внимание! Съветвам те, или кореспондирай нормално, или не се занимавай с мен! Онзи ден каза, че ще престанеш за темата "под общ знаменател" и днес продължи по нея. Ти лъжец ли си, или не си?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 27 апр 2009 19:22

HKKostov написа:Най-странна е срещата между Спартак Плевен - Добруджа, където футболистите от Добрич се опитваха да си вкарат автоголове в знак на протест против съдиийството,докато играчите на Плевен се опитваха да предотвратят автоголовете.

da tva zvu4i naistina intriguva6to,skoro i nie 6te poemem po toq pat

[warning][Бижутера] Пиши на кирилица![/warning]
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 29 апр 2009 18:35

Странна беше и срещата между Добруджа и Спартак-Плевен, когато защитниците на Добруджа спяха да играят, а на нападателите на Спартак им беше "неудобно" да бележат! Би било интересно да се види подобно "шоу"!

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 29 апр 2009 18:36

хахах сори, не видях предния пост! Както и да е! Сеир маде ин БГ (ако мога да цитирам титана на мисълта Вили Вуцов)

Върни се в “Футбол - България”