Зимен трансферен прозорец на 2011-а.Слухове и трансфери.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец на 2011-а.Слухове и трансфери.

Мнениеот Blue_Girl » 05 яну 2011 21:33

Ще съм навита Бейл да дойде в Юве и от лятото дори.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 05 яну 2011 21:40

Санта Крус: Чакам с нетърпение да премина в Лацио
Изображение

Нападателят на Манчестър Сити Роке Санта Крус обяви, че преговаря с тима на Лацио, след като преди това отказа да заиграе под наем при "орлите".Санта Крус се очаква да напусне Сити през януари, след като влезе като резерва в един мач за "гражданите" през този сезон във Висшата лига.Доста клубове проявяват интерес към парагвайския национал, като Блекбърн и Фулъм са два от клубовете, които искат голмайстора.Лацио обявиха миналата седмица, че 29-годишният нападател е отказал да заиграе под наем на "Олимпико", тъй като иска да напусне Сити за постоянно.Италианският тим обаче е решил да вземе за постоянно играча, а той заяви днес, че "чака с нетърпение" да се присъедини към тима от Серия А.Санта Крус заяви за "La Repubblica": "Преговарям с Лацио и чакам с нетърпение да пристигна в Италия, където да облека синьо-бялата фланелка".

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 06 яну 2011 11:52

Малага също поиска Адебайор
Изображение
Испанският Малага е поредният отбор, който иска да привлече в редиците си нападателя на Манчестър Сити Емануел Адебайор, пише в днешния си брой таблоидът "Мирър".Тогоанският голаджия е твърда резерва на "Ийстланд" и със сигурност ще напусне клуба до края на месеца, още повече, че Един Джеко е почти договорен за "Гражданите".Вариантите пред Ману са наистина доста, но повечето отбори искат да го привлекат само под наем.При Малага ситуацията не е по-различна и треньорът на андалусийския клуб Мануел Пелегрини е готов на всичко, само и само да убеди Сити да му преотстъпи Адебайор до края на сезона.Към тогоанския голаджия иначе има сериозен интерес и от страна на Уест Хем и Ливърпул, като и двата клуба го искат под наем, с опция за закупуване.Към този момент иначе Малага се намира в много тежка игрова криза и тимът заема 16-ото място в испанската Примера дивисион, само на четири точки от дъното.Отборът вече привлече в редиците си Жулио Баптища от Рома, но търси още класни футболисти, които да вземе.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 06 яну 2011 22:15

Интер готви грандиозен трансфер, взима Тевес през лятото

Изображение
Новият треньор на италианския шампион Интер Леонардо ще направи всичко възможно, за да привлече в редиците си капитана на Манчестър Сити Карлос Тевес, пише "ТолкСпорт"Аржентинският национал вече официално декларира желанието си да напусне "Ийстланд", след като преди няколко седмици изпрати официална молба до ръководството на "гражданите", с която поиска да бъде поставен в трансферната листа на клуба.Малко след като се възпротиви на своя наставник в Сити Роберто Манчини и поиска да премине в друг отбор, Тевес се отрече от думите си и обяви, че остава в клуба.Цялата истина около нападателя обаче е такава, че той не е щастлив в настоящия си клуб и иска на всяка цена да смени обстановката, тъй като отношенията му с Манчини рязко се влошиха, въпреки че двамата умело прикриват това.Леонардо от своя страна ще се опита на всяка цена да привлече нов нападател, но дори и Интер да опита да вземе Карлитос до края на месеца, подобен трансфер няма да бъде възможен, тъй като аржентинецът е много важен за Сити и от клуба няма да се съгласят да го продадат преди края на кампанията.В Италия се говори, че "нерадзурите" могат да предложат за гаучоса през лятото Самуел Ето'о плюс пари.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 06 яну 2011 22:34

Милан: Роналдиньо е свободен
Изображение

Бразилецът Роналдиньо получи разрешение от Милан да преговаря за завръщането си в родната Бразилия, съобщиха от италианския тим.Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани обяви на пресконференция днес, че 30-годишният Роналдиньо е свободен да реши къде ще продължи бъдещата си кариера. Бразилецът има договор с Милан до юни тази година."На всички трябва да е ясно, че Милан няма да прекрати договора си с Роналдиньо. Той самият трябва да вземе най-доброто решение за себе си и да ни го съобщи. След това Милан и Роналдиньо ще вземат решение заедно", каза Галиани.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 06 яну 2011 23:52

Дженоа привлече Кучка

Първодивизионният италиански футболен клуб Дженоа привлече полузащитника на словашкия национален отбор Юрай Кучка от Спарта (Прага).Кучка премина днес медицинските прегледи и ще подпише договор до юни 2015-та година. Според италианските медии Дженоа ще плати за 23-годишния Кучка сумата от 3 милиона евро.Юрай Кучка бе участник във всичките мачове на Словакия на Мондиал 2010. Този сезон в Спарта (Прага) той има 5 гола в 24 мача.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 яну 2011 00:52

Борусия Дортмунд охлади намеренията на Челси за Суботич
Изображение

От отбора на Борусия Дортмунд са заявили пред тима на Челси и други клубове, че трябва да забравят за сърбина Невен Суботич, съобщи Скай Спортс. Националът на Сърбия е считан за един от най-добрите млади защитници в Европа и напоследък бе свързван с евентуално преминаване в отбора на Челси, който бе готов да предложи 20 милиона паунда за услугите на 22-годишния футболист. От Борусия обаче заявиха, че не възнамеряват да се разделят с играча.
„Няма да продадем никого през зимата. Дори не мислим за продажбата на играчи през лятото. Трябва да има наистина фантастична оферта за даден играч, за да се съгласим на продажба”, каза Ханс-Йоаким Вацке.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 яну 2011 19:42

Тотнъм подписа с първия си нов за годината
Изображение

Тотнъм привлече в състава си централния бранител Бонгани Хумало от Суперспорт Юнайтед срещу 1,5 милиона лири. 23-годишният национал на ЮАР подписа контракт за 4,5 сезона и може да дебютира за лондончани в мача за купата на ФА срещу Чарлтън в неделя. "Шпорите" решиха да привлекат Хумало още през октомври, когато мениджърът им Хари Реднап остана доволен от изявите му по време на пробен период на "Уайт Харт Лейн". Сега южноафриканецът осъществи трансфера си в английския клуб и ще може да играе с екипа на "шпорите" в мачовете до края на сезона в Премиър лийг и Шампионската лига.

Ювентус привлече Лука Тони
Изображение
Ювентус привлече първия си нов футболист за 2011 г. Това е нападателят на Дженоа Лука Тони. Италианският ветеран премина при бианконерите и подписа договор до лятото на 2012 г. Днес спортният директор на Дженоа Каподзука бе в Торино, за да завърши сделката. Финансовите параметри на трансфера не са обявени.От Юве официално обявиха сделката. "Футболен клуб Ювентус официално обявява, че приключи преговорите с Дженоа за привличането на Лука Тони. Футболистът вече е играч на Ювентус и подписа договор с клуба до лятото на 2012 г." се казва в официално изявление.Тази вечер Тони бе представен като ново попълнение. Нападателят може да играе още в неделя срещу Наполи. Бианконерите имат нужда от нападател, защото Якуинта е контузен за още 2 седмици поне, а Фабио Куалиарела има тежка травма и няма да играе до края на сезона."Повече от доволен съм. За мен да бъда в Ювентус е сбъдната мечта. На разположение на треньора съм и искам да помогна с каквото мога. Много исках да дойда в този клуб и се отказах от пари, за да премина в Юве. Винаги съм вкарвал голове и се надявам да го правя отново тук", заяви Тони.Нападателят има 99 гола в кариерата си в Серия А. Букмейкърите поставиха коефициент 3,00 за това Тони да вкара в мача с Наполи. Нападателят е единственият в последните 50 години, който успя да вкара над 30 гола в един сезон от Серия А. Той реализира 31 пъти за Фиорентина в сезон 2005/06."Юве си е Юве. Винаги е бил силен отбор. Това приключение ме кара да се чувствам пълен с ентусиазъм. Имам увереност, защото познавам повечето играчи. Знам, че те са способни да печелят. През миналата година по това време отидох в Рома и бях на една крачка от мечтата да стана шампион. Искам сега в Юве да направя тази последна крачка"."Готов съм да играя. Вчера бях 90 минути на терена. Но решението е на треньора. Ако избере да играе Дел Пиеро не мога да не се зарадвам. Той е истински шампион. Искам да спечелим всички мачове и да видим какво ще стане"."Играта на Делнери е идеална за играч добър в наказателното поле като мен. Избрах №20, с който да играя, защото винаги ми е харесвал този номер. Преди няколко години бях близо до Юве, но накрая не дойдох. Сега съм тук и искам да помогна на тима да спечели нещо", завърши Тони.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 07 яну 2011 22:06

Желая успех на Лука в Юве!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 фев 2011 12:34

Архив :arrow:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”