Стадиони в България, проблеми, посещаемост

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Михайлов:На българския футбол му трябват 7-хилядни стадиони

Мнениеот Parmalat » 11 фев 2011 00:47

Като се вдигне клубното ниво ще има и повече фенове на стадионите и тези са ни много които си показал статистика PFC Litex за продукциятакоято показват отборите.Без поне 15-20 спонсора да има всеки един от клубните ни отбори ,които да осигурят на отборите спокойстие и здрав финансов гръб няма да стане.Трябват пари и това е.
Последна промяна от Parmalat на 11 фев 2011 00:51, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 11 фев 2011 00:48

Можем да се обзаложим, че утре въпросната идея на г-н Михайлов ще бъде поместена в супер успешната рубрика '' Реформа в бг футбола 246554'' :)
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 фев 2011 00:50

mironi88 написа:Ето и какви капацитети трябва да имат клубните ни стадионите в някои от основните ни градове по мое мнение.
София - 30 000

Бих те попитал следното, кога за последно на мач от "А" група в София е имало 30 000 зрители? :)

Parmalat , с теб се познаваме и зная как реагираш първосигнално и искаш всичко да стане от днес за утре.

Стига с тези стадиони, покажете ми една истинска тренировъчна база, защото и "Гнездото за Акули" с неговите три терена не е за никъде, мъже, юноши и терените свършиха, а юношите са поне 4 формации
Изображение

Levski zna4i svoboda

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 11 фев 2011 00:52

Mod edit: За последен път те предупреждавам да спазваш правилата на форума, в противен случай ще се наложи да ти огранича достъпът до същият.

PFC Litex
Последна промяна от PFC Litex на 11 фев 2011 00:54, променено общо 1 път.
Причина: За последен път те предупреждавам да спазваш правилата на форума, в противен случай ще се наложи да ти огранича достъпът до същият.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 11 фев 2011 00:54

Седем-осем хиляди си е напълно нормална цифра за брой места по българските стадиони. Може би 1-2 по-големи в София, 1-2 в Пловдив и в Бургас, Варна, Велико Търново и Стара Загора. На други места едва ли ходят повече от 1-2 хиляди дори и на дербитата.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Levski zna4i svoboda

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 11 фев 2011 00:57

Със какво съм ги нарушил. Върни ми мнението във вида си, нямаше обиди нищо, май злоупотребяваш с правомощията си !!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 фев 2011 01:00

Levski zna4i svoboda написа:Със какво съм ги нарушил. Върни ми мнението във вида си, нямаше обиди нищо, май злоупотребяваш с правомощията си !!!

Кой е перуци, перуката и т.н. тези хора имат ли си имена
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

та с кои правомощия съм злоупотребил?
Изображение

Levski zna4i svoboda

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 11 фев 2011 01:06

PFC Litex написа:
Levski zna4i svoboda написа:Със какво съм ги нарушил. Върни ми мнението във вида си, нямаше обиди нищо, май злоупотребяваш с правомощията си !!!

Кой е перуци, перуката и т.н. тези хора имат ли си имена
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

та с кои правомощия съм злоупотребил?

[offtopic]Недей, да лъжеш не съм изписвал нищо грешно !!! Написах само Перуката, но това е прякор, все едно да напиша Гонзо или Бадема ... Както и да е явно трябва да си избиваш комплексарщината, със извинение ![/offtopic]

И да си кажа по въпроса - Левски и Цска трябва да имат до 30 000, Останалите до 15 000. А за твоя отбор, кога е пълнил стадиона макс 3000 човека да съберете за европейски мач, или Левски като гостува с 2000-3000 човека агитка, точно за вас стадион от 7000 капацитет е предостатъчен.

също така как вижда Боби 7000 стадион да побере желаещите за ВЕЧНОТО ДЕРБИ

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 фев 2011 01:10

PFC Litex написа:
mironi88 написа:Ето и какви капацитети трябва да имат клубните ни стадионите в някои от основните ни градове по мое мнение.
София - 30 000

Бих те попитал следното, кога за последно на мач от "А" група в София е имало 30 000 зрители? :)

Parmalat , с теб се познаваме и зная как реагираш първосигнално и искаш всичко да стане от днес за утре.

Стига с тези стадиони, покажете ми една истинска тренировъчна база, защото и "Гнездото за Акули" с неговите три терена не е за никъде, мъже, юноши и терените свършиха, а юношите са поне 4 формации

вероятно последния мач който се пукаше по шевовете стадион с приличен капацитед беше при награждаването ни срещу вас... да кажем 28 000 да е имало...

Иначе мен ако питат идеалния вариант за 90 % от отборите в А група е 8000 места за домакинска публика и 4000 за гостуваща. Като изключим Левски/цска/Локо пд и ботев
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 фев 2011 01:19

PFC Litex написа:
София - 30 000

Доколкото съм запознат "Гнездото на Акули" е предвидено да стане с 6 терена така че ще се развива в бъдеще.Истината е че един професионален клуб в България трябва да има минимум 4-5 терена в стандартен размер за да развива ДЮШ не знам колко терена имат базите на Литекс,Левски и Славия.На другите отбори базите им са под всякаква критика,но една база не е само няколко построени терена,а нещо много повече...,а това гълта още пари.
Последна промяна от Parmalat на 11 фев 2011 01:22, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Футбол - България”