Вечно втори и такива ще умрете тъпи ГОВЕДА!!!Запомнете го това!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Горе главите!
samo levski написа:кокала е най-големия виновник за загубата,защото не можеш да остави камбуров без персонален пазач такъв като марков,който тормозеше гонзо целия мач
С персонален пазач никой не играе от 10 години, а може би кокала трябваше да го пази?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

samo levski написа:кокала е най-големия виновник за загубата,защото не можеш да остави камбуров без персонален пазач такъв като марков,който тормозеше гонзо целия мач
Какъв персонален пазач бе, тъпчо, 2009 година сме, не 1979

Re: ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯТ ВРАГ
INZAGHI_99 написа:Не се обиждай значи не си чел внимателно! това което съм писал! хвани ми идеятаL_Messi написа:Ми и аз не разбирам защо е това заглавие. Нормално е да обсъждаме слабата игра на Левски като цяло, Кокала, играчите, Батков, да търсим причините и всеки да си каже мнението по въпроса. Но чак да се честити титлата на вечния враг е прекалено крайно. Като станат шампиони - ок, честитете им, аз също ще им честитя, но още е рано.
Кое не съм прочел внимателно бе?!?! То си го пише с големи букви "ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯ ВРАГ"
- INZAGHI_99
- Контакти:
L_Messi написа:INZAGHI_99 написа:Не се обиждай значи не си чел внимателно! това което съм писал! хвани ми идеятаL_Messi написа:Ми и аз не разбирам защо е това заглавие. Нормално е да обсъждаме слабата игра на Левски като цяло, Кокала, играчите, Батков, да търсим причините и всеки да си каже мнението по въпроса. Но чак да се честити титлата на вечния враг е прекалено крайно. Като станат шампиони - ок, честитете им, аз също ще им честитя, но още е рано.
Кое не съм прочел внимателно бе?!?! То си го пише с големи букви "ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯ ВРАГ"
А поста прочетели го БЕ?
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- LordVOODOO
Re: Моята истина за Левски
Ясно нищо не си разбрал!!!
Идеята е да не си готованко! Да не чакаш всичко на готово и на аванта! Като искаш нещо сам си го постигни! Като искаш да има качествени попълнения в отбора ти - спечели пари, купи стойностен играч и го пусни да играе в Левски!!! Иначе мълчи. Парите не са твои, за да се разпореждаш с тях!
А колкото до мен.... понеже наистина обичам Барселона съм си купил акции на клуба и мога да се гордея, че съм собственик на част от любимият ми тим!!! Ето така се прави когато си недоволен от управата - даваш пари и ставаш част от нея! В моя случай съм сосио и участвам в избирането на президент на клуба!
Идеята е да не си готованко! Да не чакаш всичко на готово и на аванта! Като искаш нещо сам си го постигни! Като искаш да има качествени попълнения в отбора ти - спечели пари, купи стойностен играч и го пусни да играе в Левски!!! Иначе мълчи. Парите не са твои, за да се разпореждаш с тях!
А колкото до мен.... понеже наистина обичам Барселона съм си купил акции на клуба и мога да се гордея, че съм собственик на част от любимият ми тим!!! Ето така се прави когато си недоволен от управата - даваш пари и ставаш част от нея! В моя случай съм сосио и участвам в избирането на президент на клуба!

-
- Контакти:
И като си тръгне Батков вие кого предлагате да го замести? Някои като Лупи ли? В България хората които дават пари за футбола са трима-Батков,Гигов и Ганчев.Да Батков направи грешки, но не забравяйте, че при него отбора достигна четвърт финал за УЕФА. Не забравяйте , че при него играхме в Шампионската лига.Да не говорим колко много направи за децко юношеската школа и базите на отбора.
Четох до там, където казваш, че Вили Вуцов е щял да отстрани БАТЕ и Жилина и спрях.
-
- Контакти:
DrAvalanche написа:samo levski написа:кокала е най-големия виновник за загубата,защото не можеш да остави камбуров без персонален пазач такъв като марков,който тормозеше гонзо целия мач
С персонален пазач никой не играе от 10 години, а може би кокала трябваше да го пази?
е то затова камбуров вкара три гола като на тренировка ама нищо явно сте големи разбирачи но едно е сигурно нищо добро не чака левски с треньор като кокала
Re: Срам ме е!Срам ме е от този треньор и този отбор!!!
Какви са тези заговори, какви са тези дълги ръце?!?!?!? Аз бях на мача и видях един жалък отбор. Отбор без дух, без желание, без идея.... Дори не успях да се ядосам като хората... Локомотив мачка Левски през всичките 90 минути - това го видях със собствените си очи. Кой е виновен ли? Всеки от вас има отговор на този въпрос. По-интересно ще бъде някой да каже - "Какво ще направим, за да не се стига до подобни грозни изпълнения за в бъдеще?" Гледах мача на Челси и когато в 65-тата минута водеха с 4 на 0 си викам - тия направо ги отнесоха. Каква обаче беше изненадата ми, когато резултата неусетно стана 4:3 и можеше да стане 4:4... Имаше ли някой от вас момчета, който вярваше, че Левски ще обърне мача след като губи с 3 на 0 до 65-тата минута? А ако попитаме феновете на Болтън?
Успех пожелавам на всички фенове и се моля един ден да имам възможността да се почувствам като фен на Болтън
Само Левски
Успех пожелавам на всички фенове и се моля един ден да имам възможността да се почувствам като фен на Болтън
Само Левски